Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 17
mommy_to_be spune:
Vai Nicoleta, ma strange in spate cand citesc... mi-au dat lacrimile... Vai de amarul lor, saracutii... ti se rupe sufletul
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Fetelor multumesc pt raspunsuri si pt CIC si pt mancare. Ia sa citesc eu de feta... Eu as manca numai gutui Si acum la calcule sa vad de cand nu mai ma duc la munca. Am asa emotii, anul acesta e prima data cand fac pe Mos Craciunul. La noi la firma se face an de an o campanie umanitara: Vrei sa fi tu Mos Craciunul lui? (niste copii saraci fac o scrisoare catre Mosu in care ii scrie ce isi doresc. Am ales o fetita care pe langa incaltari si un dictionar englez-roman isi doreste o pasta de dinti. Sunt 7 frati, o sa le mai iau niste rechizite si niste hainute de-ale sora-mii care au ramas mici. Doamne multi copii amarati pe lumea asta! 10+ |
Nicoleta ce gest frumos. M-a impresionat mult.
Si noi avem actiuni anul acesta, chiar maine mergem la un centru pentru copii si saptamana viitoare o mamica de la Odiseea noastra de iulie-august 2006, care strange fonduri pentru copiii din Teleorman, va duce daruri. Anul trecut am dus in Giurgiu si cel mai mult m-au impresionat copiii cu handicap, erau si 2 gemene tintuite la pat pentru totdeauna. Anul asta nu ma simt in stare sa fac un drum pana in Teleorman, dar am contribuit cu fonduri. Lista este inca deschisa, oricine ar dori sa doneze este bine venit.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
gabriella_t spune:
NicoletaB eu am vorbit cu ginecologul si a zis ca pot sa manc cata vreau mai ales ca are mult calciu.Acum nu stiu ce parere au ginecologii din Romania, dar cred ca e ok.Singurul lucru la care mi-a zis sa fiu atenta a fost la termenul de valabilitate si sa nu mananc decat atunci cand am deschis cutia, sa nu mai manac si a doua zi. Spre ca ti-am fost de folos.
Clementinele mancate vad ca si-au facut efectul...am fost la baie normal...fara batai de cap
.O sa ma duc sa imi fac provizii de clementine
.
15+
NicoletaB spune:
La noi ai posibilitatea de a inmana personal cadoul, dar am ales sa nu caci sunt tocmai din Bacau.
Se vor pune intr-o cutie in care scri numele copilului, numarul scrisorii si numele Mosului.
Compania noastra are o puternica politica sociala (construieste gradinite, scoli, parcuri, case pt cei afectati de inundatii.
Majoritatea din copii cer sapun, sampon, pasta de dinti, periute + ce mai vrea Mosul. Acesti copii si familiile lor sunt atenti selectati de cei care se ocupa de campaniile umanitare si chiar au nevoie de una alta. [/b]
10+
NicoletaB spune:
Gabriela- eu manac mozzarela bulgarasi. Desfaci punguta si-ti ajunge la o masa un bulgaras d-ala.
10+
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB De unde pana unde atitudinea asta? E justificata de ceva anume? 10+ |
La ce te referi?
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra minunea mea
mommy_to_be spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
Nicoleta ce gest frumos. M-a impresionat mult. Si noi avem actiuni anul acesta, chiar maine mergem la un centru pentru copii si saptamana viitoare o mamica de la Odiseea noastra de iulie-august 2006, care strange fonduri pentru copiii din Teleorman, va duce daruri. Anul trecut am dus in Giurgiu si cel mai mult m-au impresionat copiii cu handicap, erau si 2 gemene tintuite la pat pentru totdeauna. Anul asta nu ma simt in stare sa fac un drum pana in Teleorman, dar am contribuit cu fonduri. Lista este inca deschisa, oricine ar dori sa doneze este bine venit. Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, zi-mi si mie cum se procedeaza, caci vreau si sa particip.
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra minunea mea
r_ocsy spune:
Mi-a luat ceva pana am pus pozele !!! Acum vedeti si voi cu cine aveti de lucru + mogaldeata la 13 saptamani
.
Urmatorul control pe 10 decembrie si atunci imi va face triplu test + ecografia de morfologie fetala 3d-4d.
PS: poza cu burtica va urma ![]()
R_ocsy
15+
mommy_to_be spune:
rocsy, ai niste ochi absolut superbi. Te pierzi in ei. Mi-a placut mult si rochia de miresa![]()

Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea