Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Andradap-zici ca ai baut o bere. Mai mare e burta mea

Fetelor nimic la ce v-am intrebat mai sus (verde)?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.

Am fost azi la dr mea, care e o tipa foarte rationala. A stat de vb cu mine si mi-a explicat, ca doar pe o artera este fluxul marit, ceea ce stiam si eu, pe cealalta e ok. Acum a ramas sa monitorizam peste 2 saptamani la doppler si in ianuarie iar la morfofetala. Daca se mentine tot ridicat, ma trimite la Coltea pentru investigatii suplimentare si apoi stabilim schema de tratament. Totusi sper sa nu fie cazul sa ajung pana acolo. In rest asa cum v-am zis feteel sunt foarte bine dezvoltate, au normal in greutate, cat un fat unic, cea mica a recuperat f bine, diferenta intre ele e de o zi. Acum ma rog si eu la bunul Dumnezeu sa fie bine in continuare. Va multumesc din suflet, ca sunteti cu gandul si sufletul langa noi.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Sabina, nu ma pricep prea bine la asta, sper insa sa nu fie nimic grav si bebelinele sa se dezvolte frumos si sanatos, ca pana acum.
Citind ce ai spus de aceasta problema, m-am uitat si eu mai atent pe eco de saptamana trecuta si scrie IR artera uterina stanga usor crescuta (0,54) si IR artera uterina dreapta crescuta (0,7). La fel e si la tine?
Ma intreb de ce dr meu nu mi-o fi atras atentia ca sunt probleme, ca si la prima sarcina am avut IR crescute, dar mai spre sfarsitul sarcinii.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

NICOLETA, nu conteaza data in care intri in CIC, nu ramai descoperita, din ziua urmatoare terminarii postnatalului tu intri in CIC oficial, indiferent de data sau ziua saptamanii si CIC-ul tine pana fix in ziua cand puiul tau implineste 2 ani, deci practic nu ai CIC 2 ani ci postnatalul+CIC fac impreuna 2 ani. Sper ca m-am facut inteleasa.

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

JulyMorning bun venit in club

NicoletaB din cate stiu eu nu e prea indicata feta in sarcina...cauta aici pe acest site articolul alimente de care trebuie sa te feresti in sarcina si ai sa vezi...si vb lui gabriella t fructe multe....ca si ea papa muuuulte mandarine...si eu la fel ...mai ales ca in general toate fructele au multe vit iti tin stomacul "cat de cat ocupat" si nu e nevoie cand simti nevoia sa papi ceva sa papi alte "prosti" si ce e cel mai tare NU INGRASA

Ioana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Citat:

Am fost azi la dr mea, care e o tipa foarte rationala. A stat de vb cu mine si mi-a explicat, ca doar pe o artera este fluxul marit, ceea ce stiam si eu, pe cealalta e ok. Acum a ramas sa monitorizam peste 2 saptamani la doppler si in ianuarie iar la morfofetala. Daca se mentine tot ridicat, ma trimite la Coltea pentru investigatii suplimentare si apoi stabilim schema de tratament. Totusi sper sa nu fie cazul sa ajung pana acolo. In rest asa cum v-am zis feteel sunt foarte bine dezvoltate, au normal in greutate, cat un fat unic, cea mica a recuperat f bine, diferenta intre ele e de o zi. Acum ma rog si eu la bunul Dumnezeu sa fie bine in continuare. Va multumesc din suflet, ca sunteti cu gandul si sufletul langa noi.

Sabina, nu ma pricep prea bine la asta, sper insa sa nu fie nimic grav si bebelinele sa se dezvolte frumos si sanatos, ca pana acum.
Citind ce ai spus de aceasta problema, m-am uitat si eu mai atent pe eco de saptamana trecuta si scrie IR artera uterina stanga usor crescuta (0,54) si IR artera uterina dreapta crescuta (0,7). La fel e si la tine?
Ma intreb de ce dr meu nu mi-o fi atras atentia ca sunt probleme, ca si la prima sarcina am avut IR crescute, dar mai spre sfarsitul sarcinii.

La mine e asa> una IR dreapta 0.83 si IR stanga 0.53. Normalul la varsta asta a sarcinii este 0.50. Si la tine par crescute. Medicul nu a semnalat nimic? La mine 3 medici s-au sesizat, 1 ecografist si 2 ginecologi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna ziua burtici !
Mommy_to_be ; multumesc pentru parola, inca nu am vazut pozele pentru ca am vrut sa iti multumesc mai intai si sa mai scriu cateva cuvinte. In plus, va trebui sa selectez si eu cateva, sa imi fac cateva poze la burtica si apoi sa le pun ( sa am si eu cu ce ma mandri) pentru ca insfarsit am si eu ceva de aratat

Am vazut ca unele fete se mai plang de greturi. In primul trimestru nu mancam nimic pana nu mergeam la wc sa vomez ,desi pe stomacul gol nu prea aveam ce sa scot....mai degraba imi "scoteam stomacul". Apoi eram ok toata ziua cu exceptia a cateva seri. Nu mancam decat ceea ce nu imi facea greata. In schimb, incepand cu saptamana a 12 am scapat de greturi complet ... am si uitat de ele. Chiar ma bucur acum de sarcina in toate aspectele ei, am scapat si de somn iar cu energia sunt la maxim ... ma si intreb de unde oare.

Aseara ... cred ca l-am simtit pe pitic. Imi mangaiam burtica si cand am terminat mi-am uitat-o pe burtica si am simtit, cum sa descriu...asa ca o impingere discreta. Iar in momentul in care m-am asezat sa dorm( exersez dormitul pe o parte ca sa ma obisnuiesc cu el...eu amatoare de dormit pe spate)am simtit inca o data acele miscari gingase care sunt asa de usoare ca in timpul zilei cu atatea activitati cred ca nici nu le-as simti.

Cam atat deocamdata, ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Citat:

Acum vad ca tu esti in 17 saptamani. La mine fluxul marit s-a depistat la 16 saptamani si dr mea m-a pus sa repet eco la 20 de saptamani, de atunci ar fi concludente IR-urile.

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pt raspunsuri si pt CIC si pt mancare. Ia sa citesc eu de feta... Eu as manca numai gutui
Si acum la calcule sa vad de cand nu mai ma duc la munca.
Am asa emotii, anul acesta e prima data cand fac pe Mos Craciunul. La noi la firma se face an de an o campanie umanitara: Vrei sa fi tu Mos Craciunul lui? (niste copii saraci fac o scrisoare catre Mosu in care ii scrie ce isi doresc. Am ales o fetita care pe langa incaltari si un dictionar englez-roman isi doreste o pasta de dinti. Sunt 7 frati, o sa le mai iau niste rechizite si niste hainute de-ale sora-mii care au ramas mici. Doamne multi copii amarati pe lumea asta!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gabriella_t, pantalonii i-am luat anul trecut, nefiind gravida pentru ca mi-au placut ca se potriveau perfect cu lungimea piciorului. De obicei toti pantalonii pe care ii iau sunt muuult prea lungi, in schimb acestia au fost perfecti la lungime. Anul asta sunt si mai potriviti, pentru ca au acea banda elastica sus. Nu stiu cat timp ii voi folosi pt ca sunt marimea S si… la burtica nu cred ca se vor intinde prea mult, dar exista in comert si blugi cu banda din asta pt gravide sic red ca voi opta si eu pt asa ceva.

Sabina, nu am stiut ca de efectele adverse erau problema. Lasa, ca se vor rezolva toate pana la urma! Tin pumnii!!!

Mommy_to_be, daca e ceva, te duci la spital si acolo daca e sa nasti o va chema! Sau daca e ceva in care sa fie nevoie musai de dr. o va chema. O sa vezi ca pot fi multe alarme false si atunci e normal sa nu o chemi de fiecare data. Mai ales daca aceste alarme sunt in miez de noapte… O sa mai caut si eu nr. ei de mobil. Il aveam notat in memoria telefonului, pe care l-am schimbat de-atunci.. dar poate il mai am notat pe undeva. Daca il gasesc ti-l trimit pe PM. Cat despre burtica… am vazut-o si eu pe a ta sin u mi se pare mai mare ca a mea… parca sunt la fel.

Laura, Ali, burtica e in poza… inainte de sarcina nu se vedea nimic… eram ca o dunga din profil, deci se vede bine!!!

Fug si eu sa-mi iau piticotul de la gradi... Va pup

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

mozzarella e buna?

10+

Mergi la inceput