Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 15
NicoletaB spune:
Fetelor care sunteti/ati fost in CIC, cum e mai bine sa intru in prenatal de la inceput de luna sau de la mijlocul lunii. Cele 126 zile pre+postanatal inseamna aprox 4 luni. Intreb din urmatorul rationament:
daca termin postanatul la jumatatea lunii in CIC intru cu intai luna urmatoare iar in cele 2 saptamani raman descoperita?
Intreb ca to vazusem la un moment dat fete care se confruntasera cu diverse probleme la depunerea dosarului de CIC.
Eu fac calcule cu ce data intru in prenatal. Deh, daca am timp liber.....
10+
mommy_to_be spune:
July Morning, bine ai vebit!!!! Iti doresc sarcina usoara si la termen, bebe somnoricios si papacios. Sa fie intr-un ceas bun!
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Reallaura spune:
Sabina sper sa nu ajungi la tratamentul cu Clexane, eu nu prea stiu ce inseamna, dar ma rog sa-ti fie bine si sa nu fie nevoie! Bine ca fetele sunt ok, in grafic, mari cat un bb normal 
JulyMorning bine ai venit!! Sper si eu sa te descuri cu 2 bbei de varste apropiate, cum sper sa ma descurc si eu si restul de fete de pe aici care sunt in aceeasi situatie. Vedem, la momentul respectiv ce si cum!![]()
mommy_to_be pai trebuie sa gasesc timp sa incarc niste poze sa intelegi ce voiam sa spun. Venisera niste prieteni in vizita, ea mai micuta si slabuta, e adevarat, dar avea la 8 luni burta cat mine care abia sunt in 5!! Bine, cu mici diferente in sensul ca a mea e mai grasa si a ei era piele stind sa plezneasca...OOof, m-am si speriat cand am vazut!
Alyshuca asa o fi scumpa, oricum nu am reusit sa ma tin de treaba, ieri mancam nuci d-alea umplute care se vand la kg, nu stiu ce m-a apucat, intrasem sa iau un lapte...eu niciodata nu cumpar d-astea la kg!!![]()
MamaNati ti-am vazut pozele, sunteti tare frumosi!! Sper si bb sa mosteneasca okii tai, ca surioara lui!
NicoletaB, mommy-to-be pe soramea au tinut-o greturile pana la 18 s!! Asa ca nu e musai sa dureze toata sarcina, sper sa nu fie cazul. Dureaza poate mai mult, dar trece!
r ocsy scuze de confuzie - desi n-am spus nimic rau
- se stie ea mami Roxane cu fatza de papusica!
Cu revenitul burticii dupa prima sarcina: eu nu am apucat sa fac abdomene - ma apucasem cand am ramas insarcinata.., am slabit f mult ajunsesem la 54 de kg, aratam relativ ok, dar burta nu mai avea aceeasi forma si fermitate. PArca putinul aspect de celulita care ramasese dupa nastere s-a dus. de fapt cred ca se intinsese pielea prea mult si d-aia arata asa. Sau poate incepeau vergeturile...
acum, dupa nastere, abia astept sa trec la abdomene. Mi-e dor de un abdomen ferm, de haine stramte, numere mici 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
andradap spune:
Salutare,
Mommy_to_be, tu stii problema cu dr. Bucur legat de venirea la nasterea mea. Am vazut ca ai abordat acest subiect acum 1-2 capitole (pe care le-am “rasfoit” ca sa ma pun la curent). NU a venit pt ca avea motive serioase si am inteles-o. Pe de alta parte steam foarte bine ca e o dr. exceptionala si ca are multe congrese. Si eu nascand natural puteam risca san u o prind in tara. Dar, tu daca te programeaza la ceza, nu ai nici-o sansa san u vina. Stai linistita!!! E o femeie si un medic de nota 10.
Madamar, o usoara crestere a pulsului in timpul sarcinii este normala. Gandeste-te ca in acelasi timp (tot 24 de ore are o zi si pt. o femeie gravida) inima trebuie sa pompeze cu pana la 50% mai mult sange. Important este sa te hidratezi sufficient (ca si de-aici ar putea fi, nu doar din “cauza“ sarcinii).
Teuta, eu dupa sarcina am revenit cu burta la normal. Nici nu se cunostea ca as fi nascut. Aveam abdomenul plaaaat. Sin u am facut nimic pt asta. Nici-un exercitiu. Dar, depinde si de materialul omului. LA unele ramane burtica, dar pe care o pot da jos cu exercitii. Nimic nu e imposibil.
Si, ca tot vorbeam de BURTICA, iata am pus si eu o poza aici: cu burtica de bebe 2 la 17 saptamani.
Moni_or, sper sa se resolve problema si sa iti revina buna dispozitie. Mai ales ca acum vin si sarbatorile si atmosfera se “incalzeste” in sanul familiei.
Sabina, hai ca nu e chiar asa de rau. Si nici nu e cantitate mare de facut. Scapi repede. Intr-adevar e incomod si stresant sa faci atatea injectii, dar daca puiutelor tale le este bine asa, cu siguranta vei trece si peste acest hop.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
gabriella_t spune:
Andradap am vazut pozica ta cu burtica si vroiam sa te intreb daca pantalonii d pe tine sunt din cei speciali pt gravidute.Ca am vazut ceva asemanator si pe aici si eramcurioasa sa stiu daca sunt comozi si se merita sa iau.
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap Salutare, Mommy_to_be, tu stii problema cu dr. Bucur legat de venirea la nasterea mea. Am vazut ca ai abordat acest subiect acum 1-2 capitole (pe care le-am “rasfoit” ca sa ma pun la curent). NU a venit pt ca avea motive serioase si am inteles-o. Pe de alta parte steam foarte bine ca e o dr. exceptionala si ca are multe congrese. Si eu nascand natural puteam risca san u o prind in tara. Dar, tu daca te programeaza la ceza, nu ai nici-o sansa san u vina. Stai linistita!!! E o femeie si un medic de nota 10. Madamar, o usoara crestere a pulsului in timpul sarcinii este normala. Gandeste-te ca in acelasi timp (tot 24 de ore are o zi si pt. o femeie gravida) inima trebuie sa pompeze cu pana la 50% mai mult sange. Important este sa te hidratezi sufficient (ca si de-aici ar putea fi, nu doar din “cauza“ sarcinii). Teuta, eu dupa sarcina am revenit cu burta la normal. Nici nu se cunostea ca as fi nascut. Aveam abdomenul plaaaat. Sin u am facut nimic pt asta. Nici-un exercitiu. Dar, depinde si de materialul omului. LA unele ramane burtica, dar pe care o pot da jos cu exercitii. Nimic nu e imposibil. Si, ca tot vorbeam de BURTICA, iata am pus si eu o poza aici: cu burtica de bebe 2 la 17 saptamani. Moni_or, sper sa se resolve problema si sa iti revina buna dispozitie. Mai ales ca acum vin si sarbatorile si atmosfera se “incalzeste” in sanul familiei. Sabina, hai ca nu e chiar asa de rau. Si nici nu e cantitate mare de facut. Scapi repede. Intr-adevar e incomod si stresant sa faci atatea injectii, dar daca puiutelor tale le este bine asa, cu siguranta vei trece si peste acest hop. Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank"> ANDREASDumnezeu a vrut ca el sa existe |
Andra mie nu imi e de injectii in sine. Vb aceea si la Ale mi-amciuruit fundul cu injectii no-spa si scobutil. Eu am o problema cu efectele adverse ale clexanului. Oricum pana in ianuarie mai e si daca tot mare va fi fluxul o sa ma duc la Coltea sa imi fac invstigatiile si apoi vedem ce si cum.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
mamanati spune:
Buna fetele,
Arturicii foarte frumoase portretele, ala cu cap de elefant e superb.
Reallaura,
pentru complimente. Si mie imi e interesat cu cine va semana bebe, dar asta nu prea conteaza, important e sa fie sanatos. Mereu imi inchipui cum oare va reactiona Cami la aparitia unui nou membru in familie.
Ieri la ora de fittness erau vreo 8 gravidute. SI una din ele era o colega de clasa si facultate, pe care nu o vazusem vreo 10 ani! Am stat la "o cafea" dupa ora de fittness 3-4 ore, sa ne tot povestim...
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
12+
mommy_to_be spune:
Andrada, inteleg ce spui tu de dr. Cezara Bucur, insa a mai fost ceva care m-a deranjat... mi-a zis ca daca se intampla vreodata ceva, Doamne fereste, sa ma duc la camera de garda la Giulesti (in conditiile in care am tot cotizat la cabinetul particular la care lucreaza). Nu mi-a dat nr. ei de telefon, si mai mult decat atat, mi-a zis ca cei de la Giulesti o sa aiba grija de mine, indiferent de cine e de garda (eu sa spun ca sunt pacienta ei la Dacia). Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut probleme si sper nici sa nu am. E o femeie draguta si dechisa, e adevarat, insa nu am loc de dubii in ceea ce priveste nasterea copilului meu... siguranta lui e mai presus de orice. Ma voi duce la ea sa-mi urmareasca sarcina in continuare, dar asta pana sa plec in prenatal, acasa.
Referitor la burtica... esti o fericita!!! a mea la 15 sapt e de trei ori mai mare decat a ta la 17
. Oricum, felicitari pentru asa o silueta de invidiat.
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap Si, ca tot vorbeam de BURTICA, iata am pus si eu o poza aici: cu burtica de bebe 2 la 17 saptamani. Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Andradap pai si unde e burtica???

mamanati ce frumos intalnirea cu fosta colega de liceu! sa va fie de bine sueta!
Sabina

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Alysh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Andradap pai si unde e burtica??? ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca |
Asta vroiam sa spun si eu, unde-i burtik? A mea la 11 sapt e de vreo 3 ori mai mare....dar avantajul tau e ca esti f slaba si de-asta nu se vede

ALI, mami de Vlady si
11+