Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani de sfantul Andrei tuturor sarbatoritilor!

Roxana tare frumoase pozele de la Bran.Ma uitam ce mari au crecut copii,Andrei e baiat in toata regula!

Sabina sanatate in continuare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

La noi au reaparut spasmele.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Offf Doamne!Multa putere mamico.Ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Esti superba Gabriela! http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Betty ce bb frumos ai tu acolo!

Mergi la inceput

Noi suntem bine.Incepem sa ne intelegem din ce in ce mai bine in format 4.
Erika vorbeste in ultima vreme f mult.De dimineata si pana ajunge seara in pat,vorbeste pana adoarme.Mai gasiti perlute pe blog.
De cateva zile iar a apucat-o o criza de tantum si o tine intruna intr-un plas.
Azi dimineata a facut greva foamei si pe acest motiv n-a primit nimic la ora de oyatsu(snack),la 11:30 era lesinata de foame si fff nervoasa.A manacat o felie de paine,un castron mare cu supa si cateva paste,ceea ce e f bine la cat mananca ea in ultima vreme.
Cu Lisa se impaca f bine,din cate vad eu.Mama imi spune ca atunci cand nu sunt eu de fata,o mai ciupeste.
Lisa se dezvolta minunat.Vai si ce speriata eram la inceput.Am crezut ca dezvoltarea unui prematur e mult mai lenta in ciuda tuturor celor ce mi-au dat sfaturi bune.
Se comporta ca un bebelus de 4 luni,la control a avut 6020 grame si 59 cm.Papa in continuare san si primeste completare de cate ori este nevoie.
A avut 10 zile cand dormea si 12 ore legate,de cateva zile insa a reinceput sa se trezeasca si peste noapte,cel putin o data.Nu ma plang,sanatosi sa fim.
Eu de luna asta incep din nou munca.Sper sa ma descurc,sper ca si mama sa primeasca prelungirea vizei.Oricum la birou am inteles ca e destul de lejer,criza se simte in ultima vreme si la noi in firma.
Uploadez niste poze si trimit invitatie pe mail pentru cine doreste sa ne vada :)
Le-am uploadat in doua albume din greseala.

Mergi la inceput

Am trimis invitatie si fetelor ce le aveam adresele salvate.Sa va scap de-o munca in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela, Daria e intradevar o super rasfatata dulce. Acum cu reactiile ei ma tot intrebam daca nu am gresit pe undeva dar nu cred. Nu voi regreta nici o imbratisare sau incurajare. Astazi intr-un magazine s-a asezat linga un baietel, isi tot “vorbeau” acolo si l-a pupat absolut spontan. Asa face si cu noi ca peste 5 minute sa spuna si NU, Mami daca vreau sa ii schimb programul sau daca nu ii dau ceva. Cred ca e frustrate ca nu poate exprima totce ar dori si apoi e normal sa experimenteze toata gama de emotii.
Multumesc pentru cuvintele frumoase! Ma bucur ca vestile de la ecograf sunt excelente,ca s-a intors Emma si ca lichidul e suficient!!!

Multumesc mult Piciulika, la asa cuvinte frumoase simt si eu un super energy boost!!!

Eu cind am vazut ca nu exista in engleza nu m-am gindit sa caut cartea in italiana.
Am gasit-o dupa cuvintele postate de tine: http://www.ibs.it/code/9788845114571/largo-remo/primi-anni-primi.html
O rog pe prietena mea sa mi-o comande din Italia si sa se intereseze si de Kinderjahre. Mille grazie!

Tot in cautarile mele am gasit si citeva idei despre necesarul de somn al unui copil de 2 ani: http://www.fisher-price.com/it/parentingsolutions/article_view.asp?articleid=68615&CatId=15177&pId=15118&catCode=PS_SlpSlns

SabinaY. Ce bine e sa te citesc si sa vad poze cu printesele tale!
Lisa a crescut asa de frumos si e o dulceata absoluta! Mi-au placut mult pozele in care dormea ca un ingeras si cele in care o tine Erika in brate. Mi-a placut mult cum ai descries-o pe Lisa, e o cumintica si o papacioasa dulce!!!
De printesa numarul 1 cu batic la cules de mere si hranind koi-ii ce sa mai zic, e superba!!!
O alta poza preferata e cea cu tine mama ta si Lisa!!! Arati minunat!
Sper sa ia mama ta prelungirea si intoarcerea la job sa fie usoara.

Am citit si blogul, nu mai citisem de la So desu, ne?! Erika vorbeste incredibil de bine iar faza cu piinea a fost tare haioasa!
Am vazut ca intrebai daca sa o tunzi pe Erika. Eu zic: de ce nu? Daria intradevar are o fetisoara mai funky,nu e genul de domnisorica, dar la virsta asta nu cred ca e necesar sa le lasam parul lung pentru a arata ca adevarate domnisoare. Au ele timp mai tirziu sa se modeasca. Acum sunt copii si privirea senina si aerul dragalas e deajuns.Nu trebuie sa ii faci neaparat breton daca crezi ca nu ii sta bine dar mai poti scurta din par astfel incit sa ramina sa il poti si prinde un picut. Despre regenerare nu cred ca trebuie sa iti faci problem se stie ca structura parului de printese cu ochi migdalati e diferita de cea europeana si va avea un par minunat cind va creste!
Un decembrie linistit draga mea si numai clipe de incintare iti doresc!

Multumesc pentru complimentul cu burtica.Eu nu ma vad deloc asa mai degraba patrata iar cele dureri abdominale ma fac sa ma plingsi mai rapesc din farmecul perioadei dar tot ce sper e sa fie sanatos bebelusul si sa fie totul bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Betty, am vazut portretele lui Erik! E superb!!! Are ochisori verzulii minunati si o fetisoara asa de frumoasa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Gabriela, cu intarziere iti zic si eu La Multi Ani, sa fii fericita si iubita 1000 de ani alaturi de familia ta superba cu mamarutzele dulci!!!

E dulce Sara, am vazut pozele, tie iti sta tare bine, esti radioasa!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Erina, am vazut si pozele voastre de la "parada". Ce bine va sta!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Sabina, am citit cu intarziere despre spitalizarea ta :( Multa sanatate iti doresc, refacere rapida si sa ajungi repede acasa la ai tai!!! Ma bucur ca esti optimista si ca ai parte de "senzatii tari" - macar atat

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput