Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
Drum bun acasa!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Gabriela, ce vesti bune ! Bravo, ma bucur mult ! De-acum sper ca o sa stai linistita acasa, nu te mai intorci la serviciu si o sa ai grija sa te odihnesti mai mult .
Pupam fetele frumoase 
( mai, tie iti sta asa de bine cu burtica, radiezi pur si simplu, incat ar fi pacat sa te opresti aici si sa nu faci si BB3
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
carpatinaaaa, sa dai si tu un sms cu nr de telefon pe care te pot gasi in Ro
, drum bun si linistit catre casa !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sabina, am vazut si pozele voastre - cred ca a fost super-distractie pentru Sofia si Gheo, sigur a meritat tot efortul sa strangi dupa aceea. Iar de priveliste ce sa mai zic... te inteleg acum cand descrii Bucurestiul si poluarea de aici ![]()
Multa sanatate, refacere grabnica si sa fii mai atenta cu tine dupa ce te intorci acasa. De acum sa ai mai multa grija de tine, sa te menajezi pe cat posibil 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, bineinteles ca am vazut si pozele voastre 
Distractie maxima acolo, bravo ! Foarte frumos tot ce am vazut 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sim, Mad, ce mai faceti ? Sper ca sunteti bine 
Ne e dor de voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Piciulika spune:
Erina, v-am vazut, frumosilor!!!
Tot mai sarmanta devine domnisoara ta! Iar tu... cum spuneau fetele: (pe langa frumusetze) ai ceva special si ai lumina!
Mai, ceva de Largo tot e tradus - din pacate nu-n engleza - Babyjahre:
Primi anni, primi passi : guida per genitori felici / Remo H. LargoPrimeros an#771;os primeros pasos : el desarrollo del bebe#769; desde el punto de vista biolo#769;gico / Remo H. Largo.
Pe ceaalalta, 'Children's Years' nu-l gasesc asa iute... da, aha, cica: "Rights sold to: Italy, Spain, China, Poland, Sweden, South Korea."
Oricum, imi place de mor, si venind de la servici am tot citit /devorat. Individualitatea copilului ca provocare pentru educatzie...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
luy spune:
La multi ani, Mirella ! 
Sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de sotul tau si comorile voastre !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Piciulika spune:
Vazut frumosul ciufulit si m-a topiiit! Betty, ai o comoara! Ce mult a crescut deja!
Gabriela, vezi ca stiam eu ca e de bine cu tine si printzesa ta?! Ce ma bucur ca am dreptate
. Si lasa, ca te prind eu la un 'Alo', fii pe pace!
Vazut balamucul - dar tot stilat
- al Sabinei. Pai daca e bal...! BRAVO!
Drum bun Carpatinei si-s sigura ca si de nu merge acolo netu', il face ea sa mearga, don't worry, girls!
Andreea, nu scriu cate kile are, tocmai ca nu potzi compara copiii la cantar, ca pe mere! Eu zic ca e bine Cristian - si percentilele tot asa zic. Nu te stressa degeaba. (...ahhh, de-atzi sti ce faina e cartea aia, tocmai de-asta!) Sanatate cu burtica - aici circula viroze intestinale - asta o fi?
Luy, merci!
Sper sa vina cu daruri multe, daca are asa gauroi! Daca mai ninge, facem si om de zapada - catzi copii au asa ceva in camera?! (Cica maine mai incearca helicopterul o data...)
Ana, ne vorbim pe joi. Sanatate familiei! 
Ma retrag la depou. Maine dis-de-diminetza iar navalesc mesterii...
Nopate buna.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
devylla spune:
Erina ce burtica frumusica ai!M-a apucat nostalgia.
Pentru mine,sarcina este o binecuvantare de la D-zeu.Am trait cele mai frumoase sentimente si stari de frumusete interioara la ambele sarcini.