Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
(Apropos Mosh: Michael asteapta un auto de la ... Baba! (ca stie de la bunica poveste cu Cocosul Mosului si Baba - ii cam confunda. Esentzial e sa vina masina cu macara!)

Si al meu primeste camion cu macala! Mosu' sau baba deja l/au achizitionat, acum trebuie doar impachetat. Si e 'maaaale', asa cum a fost comanda.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Inca unul (mesaj adica) si ma duc!

Mi-m depus azi la pranz dosarul de gravida! Adica am dus la Asig. sociale o hartie de la clinica cu termenul si cate zile au trecut de cand sunt cu bebe la purtator si am dus si un formular completat cu datele mele primit tot de la clinica. Contabila a uploadat direct pe pagina lor informatia cu veniturile mele si alte info legate de bani. Desi am avut 5 persoane in fata, am asteptat la coada (impropriu spus, aici tragi bilet si stai pe scaun pana iti vine numarul la rand, nu se inghesuie sau impinge nimeni) cam 10-12 minute. In 3 minute, am terminat cu toate, o sa intre banii direct in cont. Asta ca sa vedeti cum ar trebui sa mearga lucrurile si in Romania...off...cand o sa fie asa si acasa?

Tudor, de vreo 2 saptamani, nu mai face pipi noaptea! Adica in mai bine de 2 saptamani, doar 2 accidente, unul sambata, dupa un party unde a baut la lichideeeee...Numai ca ziua face la olita dimineata, e regula, ziua doar rareori si daca il pui tu, a cerut doar cand eram in vizita si chiar a si facut, dar acasa nu cere si nici nu prea vrea sa faca. Oare sa-i scot scutecul de noapte? Hmmm...planul meu era sa-l antrenez in vacanta de Craciun...Hmmm...

Ma intreaba ieri sotu': Ce are Tudor pe degete?
A pictat, ii zic eu! (avea sub si pe langa unghii resturi de acuarele dupa gradinita).
Si sotu' il intreaba:
-Ai pictat, Tudor?
-Da!
-Ce ai pictat?
-Unghia!

Azi dimineata iar au luat micul dejun la lumina lumanarilor, cu pitici pe masa si atarnat de tavan si cu ferestrele colorate cu oameni de zapada si pitici...la gradi deja a inceput sezonul Craciunului...Asa placut era azi dimineata!

Fug sa mai si lucru pe ziua de azi!
pt. toata lumea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
peste vreo 2 sapt am controlul mare la medicul cu care am sa nasc, pe care nu-l stiu inca (http://www.kuronen.ch/). Oricum, maine seara are un referat la spital despre nastere, ma duc sa-l vad asa, de la distantza. Doctoritza mi-e promis ca o sa-mi placa.

He-he, asta e localnic de la mine, de aci! Terve, Mr. Kuronen! Sa ai mare grija de Matrozul nr. 2, auzi? Ca altfel...

Stiu, ca am o ureche formata pentru ai vostri: aici la Uni prietena mea cea mai buna era Tiina Heikkala.
Dar asta e corcit, ca a studiat la Basel (si cica sa-si perfectioneze finlandeza a facut un stagiu pe la voi... )
Ii zic ca-l musca Radu ca un pittbul de bergata daca nu e concentrat cum trebe. Si vii si tu sa-i zici pe aia paterna (?) cateva!
Suna bine: e Oberarzt, are si specializare si in anestezie, si in cezariene - deci fie ce-o fi, mai bun de atata nu gasesc. Si daca doctora mea zice ca-i bun, zau o cred!

Ce-tzi face delfinasha? Ca ai un tonuuuus...!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare si La multi ani romanilor din toata lumea!

Nana imi pare tare rau:(...nici nu-mi pot imagina ce-i in sufletul vostru...multa sanatate fluturasului!

Yaia m-ai terminat cu popa si pulpa frageda ...nu stiu de ce lumea mai in virsta,mai ales pe la tara,are senzatia ca preotul e un fel de zeu...si sa fim seriosi,citi preoti la ora actuala,pot fi numiti cu adevarat preoti?...
Matteo iti multumeste si-ti trimite un

Gabriella si Erina sinteti tare frumoase,iar copiii si mai si!
Valentina multumesc
Roxana sa va bucurati de noua casa si sa aveti parte numai de clipe magice petrecute acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mi-am facut timp (ironie amara, LOL) si am admirat poze care mai de care! Adutza, fetele frumoase la targ, Gabi o superba slaba si eleganta, Erina mega stilata!

va trimit si eu pe mailul comun chiar acum, nu va speriati, se mai vede cate ceva piele:D
si nu va speriati nici de pozna facuta:D
si nu ma invidiati prea rau pt ce vad de la geam la munte:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Am citit eu fffff pe fuga & diagonaliceste, dar tot am remarcat absentza Carpatinei!
Haaaalllooo, pralinooo, totul ok?
Hai, nu te piti, ca stiu ca muncesti de 1. Dec - nepatrioato, ca mine!

sigur ca muncesc mah.. bagajesc de zor pe aici..
maine dimineata plecam.. asa ca azi am sarcina sa "umplu masina"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

offf Nana.. dragii de voi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana si o imbratisare stransa.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:

Slippers, stai balnda ca nu-i nici un bai la Geneva. A trebuit sa caut pe internet despre ce vorbesti (ca la presa sunt abonata, dar nu-mi sarise in ochi) - proteste de astea tot facem pe-aici, si o mai dau pe langa...
Nu stiu daca pot veni incolo: burta e cam prea des prea tare si pe aici tot ninge vesel - nu vreau sa raman 6-8 ore pe autostrada pe undeva... Venitzi voi?

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Ei, Doamne iarta-ma... Nici prin gand nu-mi trecea sa te trambalesc pana acolo! Ma gandesc sa ne urcam in IC si sa ne vedem undeva mai aproape de tine, gen Berna sau Zurich, unde mai putem vedea si noi cate ceva. Chestia e ca e sub semnul intrebarii plecarea (desi avem platite si zborul si hotelul) pentru ca mama e la capul unei matusi pe moarte iar mama lui Mihai e cu tensiune 170 de doua zile. Si nu-mi prea asde de relaxare in conditiile astea. Si s-ar putea sa nu avem cu cine lasa copiii. Oricum, vorbim joi cel tarziu, dupa ce se mai limpezesc lucrurile si la noi. Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Yaia m-am ferit totdeauna sa comentez problemele legate de religie si biserica. Daaar... ai spus-o fix cum o gandesc.

Mergi la inceput