Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Am citit eu fffff pe fuga & diagonaliceste, dar tot am remarcat absentza Carpatinei!
Haaaalllooo, pralinooo, totul ok?
Hai, nu te piti, ca stiu ca muncesti de 1. Dec - nepatrioato, ca mine!

sigur ca muncesc mah.. bagajesc de zor pe aici..
maine dimineata plecam.. asa ca azi am sarcina sa "umplu masina"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Dum bun si linistit

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Nana iubita! Multa putere sa rezisti si la episodil acesta! Ma intristeaza asa de tare cind aud! Sunt siguraca va fi totul bine, sper ca episodul sa fie mild si ultimul pentru tine, Andrei si tati!!!

Valentina am citit despre cocotatul tau in pat si asa ma gindeam ca e dolce far niente.
Cit despre elegantza innascuta cu mine esti prea buna draga mea!Stiu ce vrei sa spui dar sa ma vezi cu Daria in parc, cu o geaca ramasa prea mica ce mai, nu vreau sa despicati enuntul care urmeaza dar pe cuvint ca: sunt multtt mai prost imbracata decit bonele. Chestia e ca nu prea ma intereseaza, nu am sa ma apuc de cumparat haine mari sau sa ma inbrac cu cele mai bune...nu sunt nici chiar asa de nesigura...

Piciulika, tare mi-au placut ideile din cartea Kinderjahre. O sa o caut si eu pe Internet, poate gasesc in engleza.
Sper ca medicul nou sa fie potrivit pentru tine si ursuletul 2, spor cu renovarile si numai bine lui Michael frumosul!

Gabriela, arati fantastic, iti rpieste minunat sarcina si am vazut ca ai coapsele subtiri, numai burtica e de tine!!! Bravo mami!~ De Sara ce sa mai zic e o dulceata absoluta cum increteste ea nasucul

Papanash,m-ai bagat in sperieti cu, cutremurul. Am cautat sa vad articole. Stiu ca a fost unul in Marea Neagra acum doua zile. Cladirea in care stam are 60 de ani si nu stiu daca mai rezista a doua oara la cutremur.
Credeam ca te referi la asta: http://www.descopera.ro/stiinta/5112330-apocalipsa-2012-10-motive-pentru-care-lumea-nu-se-sfarseste-in-2012

Raomaiani s-ar putea sa fie instrincul ca vine bebelusul 2. deasemeni am observatcaface asa cind e obosita. Se trezeste la 6 si sau la 7 dacajungem in parc la 12-cind e mai cald deja e obosita. Azi dimineata s-a jucat foarte frumos cu o fetita. Ii cerea un stegulet si chiar se rusina.
Oho, stiu ce spui despre aruncatul pe jucaria de plus. O sa ii confisc si eu Dariei in tigru de la PN. Ea face asa si cu noi si cu jucaria. Ma astept sa faca si cu bebe. Vom vedea!
Energie si rabdare multa iti doresc! Pupicei frumosilor!
In 2-3 ani trece ce a fost mai greu. Se vor intelege de minune!

Sabina, multumim. Imediat intru sa vad pozele voastre. Deja respir aer de munte...

Alinkav spor maxim cu proiectul si pupicei blondutilor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina , asta da descatusare de energii. Cine a strans decorul? Privelistea e absolut breath-taking. Chiar va invidiez! Sanatate multa! Copii sunt la Busteni cu tati?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Sabina, eu cred ca esti cea mai cool mama din lume!!! imi imaginez catu a trebuit sa stingi dupa ei. Oricum risetele si fericirea lor au meritat tot efortul!

Gheo e frumos ca o fetita!
Ca ziceai de Brad Pitt, eu nu l-am considerat niciodata frumos, ba mai mult am o repulsie carnala fata de el- nu pot sa explic de ce, cred ca pentru ca nu am toti piticii acasa...(filmele mi-au placut toate totusi) pina la Benjamin etc...
Deci, Gheo e mai frumos de 1000 de ori!!!

Nana, mi-am amintit de recomandarea ta PS I love yopu. Am vazut-o pe HBO. Frumoasa romance...

Piccaflor multumim pentru vizionare si cubintele frumoase!!!

23+ cu David

Mergi la inceput

Fug si e la Daria. S-a trezit rau dar a zis ca nu o doare gitul...Sper sa nu fi prins ceva dimineata...

Carpatina spor la bagaje si drum bun.

Ana, se limpezesc toate si veti putea pleca. Sanatatae matusei si soacrei!

23+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

totul a fost acum aproape 2 saptamani, cand eram toti la munte. tatai si copiii au strans, ca eu am plecat in aceeasi dupa amiaza la bucursti, a-mi tin orele la facultate.
i ma simteam ca un kk deja, abia mergeam. Mare fraiera am fost ca nu m-am dus la analize in secunda aia.
tati e acum acasa cu copiii, face la schimb cu mama.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Piciulika, cartea e doar in germana. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=remo+h.+LargoAm vazut ca are si Babyjahre.

Am gasit in schimb mici fragmente dintr-o alta carte de acelasi autor: aici

Sabina, daca ne-am asculta corpul am fi mult mai bine. Dar nu credca cineva o face cu adevarat.

P.S. Am editat ca se latise paginaaa

23+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

V-am promis ceva poze, am reusit sa descarc cateva din epopeea Bran . Aici o sa ne vedeti musafira surpriza si in ce verva mare am fost . Am si sarbatorit pe Andrei la Bran, dar nu ne-am lasat nici in seara asta .

Pozele cele mai tari sunt de la party de la gradi, dar zau nu mai rezist acum sa le pun pe net, incerc zilele viitoare).

PS Erina, raman datoare si cu decoratiunile. Mai ghicesti cate ceva de prin pozele cu copiii, mai am destule insa, dar nu am apucat sa le descarc. Incerc maine.

superbi copilasii...ce mare a crescut Andrei, iar Alexandra este o frumoasa

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani, Romania

Erina, jos palaria daca ajungi la parada, eu nici nu ma gandesc, desi Cristi ne-a dat desteptarea tot la 7.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia, ne-am si intors! Asa era un friggg!!! Zvonurile din multime erau ca incepe la 11 din cauza cetii si nu o puteam tine pe Draia atita in frig.
Prietenului nostru german i-ar fi placut mult sa vada parada, daca incepea la 9 cum au spus.

Oricum ne-a relaxat mult plimbarea pina la Arc si inapoi. Daria a fost incintata de stegulet. De dimineata cinta: muti ani toata lumea!!!
Acum se uita la ultimul DVD cu Winnie the Pooh-A Very Merry Pooh Year. Speram sa se incalzeasca sa iesim in parc.

23+ cu David

esti f frumoasa mamico, iar Daria este asa de dulce. Sa fiti sanatosi cu totii iar tie iti doresc o nastere usoara iar bebe David sa fie un papacios

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, mi s-a strans inima cand am citit... Ma rog pentru sanatatea lui Andrei si pentru voi, parintii lui, sa gasiti putere sa treceti peste aceasta noua incercare .
Va trimit multe ganduri bune si o imbratisare stransa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput