Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)
Raspunsuri - Pagina 4
maria08 spune:
Buna, dragele mele!
Spun si eu : LA MULTI ANI!!!!! tuturor celor care si-au serbat onomastica ieri!!!
Deeva: Eu am un nepotel nascut la 25 saptamani ( 800 gr) si acum are 4.5 kg si e bine; e adevarat ca a avut norocul sa se nasca in SUA, dar eu spun ca tot rugaciunile parintilor l-au ajutat foarte mult. Sa-i ajute Sfanta Treime si Maicuta Domnului si pe prietenii tai si pruncutul lor!! Si eu as vrea sa ajung la parintele , chiar as vrea sa-mi dai detalii daca reusesti sa ajungi la el.
In alta ordine de idei, nici eu nu trec printr-o perioada prea buna...azi am aflat ca nu pot continua procedura FIV deoarece am TSH-ul mare......nu ramane decat sa sper ca 2010 va fi un an mai bun!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Va mai trimit si eu un psalm, pt seara aceasta:
PSALMUL 73
Al lui Asaf.
l. Pentru ce m-ai lepadat, Dumnezeule, pân în sfârsit? Aprinsu-s-a inima Ta peste oile pasunii Tale.
2. Adu-ti aminte de poporul Tau, pe care l-ai câstigat de la început.
3. Izbavit-ai toiagul mostenirii Tale, muntele Sionului, acesta în care ai locuit.
4. Ridica mâinile Tale împotriva mândriilor lor, pâna la sfârsit, ca rau a facut vrajmasul în locul cel sfânt al Tau.
5. Si s-au falit cei ce Te urasc pe Tine în mijlocul locului de praznuire al Tau, pus-au semnele lor drept semne;
6. Sfarâmat-au intrarea cea de deasupra.
7. Ca în codru cu topoarele au taiat usile locasului Tau, cu topoare si ciocane l-au sfarâmat.
8. Ars-au cu foc locasul cel sfânt al Tau, pâna la pamânt; spurcat-au locul numelui Tau.
9. Zis-au în inima lor împreuna cu neamul lor: "Veniti sa ardem toate locurile de praznuire ale lui Dumnezeu de pe pamânt".
10. Semnele noastre nu le-am vazut; nu mai este profet si pe noi nu ne va mai cunoaste.
11. Pâna când, Dumnezeule, Te va ocarî vrajmasul, pâna când va huli potrivnicul numele Tau, pâna în sfârsit?
12. Pentru ce întorci mâna Ta si dreapta Ta din sânul Tau, pâna în sfârsit?
13. Dar Dumnezeu, Împaratul nostru înainte de veac, a facut mântuire în mijlocul pamântului.
14. Tu ai despartit, cu puterea Ta, marea; Tu ai zdrobit capetele balaurilor din apa;
15. Tu ai sfarâmat capul balaurului; datu-l-ai pe el mâncare popoarelor pustiului.
16. Tu ai deschis izvoare si pâraie; Tu ai secat râurile Itanului.
17. A Ta este ziua si a Ta este noaptea. Tu ai întocmit lumina si soarele.
18. Tu ai facut toate marginile pamântului; vara si primavara Tu le-ai zidit.
19. Adu-Ti aminte de aceasta: Vrajmasul a ocarât pe Domnul si poporul cel fara de minte a hulit numele Tau.
20. Sa nu dai fiarelor sufletul ce Te lauda pe Tine; sufletele saracilor Tai sa nu le uiti pâna în sfârsit.
21. Cauta spre legamântul Tau, ca s-au umplut ascunzisurile pamântului de locuintele faradelegilor.
22. Sa nu se întoarca rusinat cel umilit; saracul si sarmanul sa laude numele Tau.
23. Scoala-Te, Dumnezeule, apara pricina Ta; adu-Ti aminte de ocara de fiecare zi, cu care Te necinsteste cel fara de minte.
24. Nu uita strigatul vrajmasilor Tai! Razvratirea celor ce Te urasc pe Tine se urca pururea spre Tine.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
FETELE
nu am mai apucat sa intru
fratele meu a aflat un diagnostic
pe care nu vrea sa il faca public
a spus ca de acum inainte conteaza lucrarea Celui de Sus
si mai putin diagnosticele
s-ar putea sa mai fie nevoie de o operatie
si s-ar parea ca vineri
vor pleca spre taraaaaaaaaa
abia astept sa ajungaaaaaaaaaa
imi este dor de ei
voi merge acasa sa ii vadddddddddd
nu se stie suma de spitalizare
am inteles ca factura va veni abia peste trei luni
e bine ca avem ceva ragaz
sa strangem restul de bani
LA MULTI ANI ROMANIA SI ROMANI!
IN ALTA ORDINE DE IDEIIIIIIIIIIII
ASTEPT SA VINA MOSIIIIIIIIII
ahahahahahh
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie02.htm
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
cami_antonia cat ma bucur ca se intorc acasa Alina si Adrian! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate nu va mai fi nevoie de operatie!
..si noi asteptam sarbatorile, mosii.
Mai ales, la voi, e primul an in 3.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
da ioana e primul an in trei
va fi super
cred ca vom impodobi un brad mult mai devreme
ca sa avem timp destul
sa ne bucuram de el
ahahahahah
sa vada luminite
globuri etc
restul fetelor
ce faceti de craciun?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Livsy spune:
Buna tuturor!
Cami, sanatate multa Alinei! Sa dea Dumnezeu sa nu mai fie nevoie de operatie! Mare este Dumnezeu!
Ca sa iti raspund la intrebare, eu nu stiu ce fac de Craciun... Adica stiu, probabil voi sta acasa, aici, la fostul sot, care probabil va fi plecat la parintii lui, unde mergeam de obicei impreuna de Craciun. (ultima oara cand am fost la dansii a fost tot de un Craciun, daca bine imi aduc aminte, acum doi ani). Voi rontai ciocolata si ma voi uita la televizor, cred, si ma rog Bunului Dumnezeu sa nu ma simt atat de singura cum m-am simtit ieri, pe 1 decembrie, de pilda. Oricum, sunt hotarata ca atata timp cat sunt santaoasa sa Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru toate, sunt hotarata sa am un Craciun foarte frumos, indiferent ce va fi, de-abia astept sa iau si sa impodobesc un bradut, chiar de-abia astept. Am si o gramada de dorinte pregatite din timp pentru dl Mos Craciun. Anul asta m-am hotarat sa nu mai fiu asa de egoista ca pana acum si sa ma gandesc mai mult la cei dragi decat la mine, ca pana acum.... Sa speram ca imi va iesi Cam asta... Realmente eu de-abia astept si daca nu e prea mult, va rog pe cele care ii aveti alaturi pe sotii vostri si cu atat mai mult pe cele care ii aveti alaturi si pe copilasii vostri, bucurati-va de absolut tot, multumiti Lui Dumnezeu pentru aceste daruri, care par atat de firesti cand le ai, ca si sanatatea, dar daca nu le ai...
Va imbratisez cu drag si astept sa ne mai povestiti ce mai faceti de Craciun. Sper ca nu am intristat pe nimeni, caci chiar nu asta a fost scopul randurilor de mai sus!
Doamne Ajuta!
mvb spune:
Buna fetelor...ce tema frumoasa ati deschis
Si mie imi place foarte mult Craciunul si sa imi impodobec casa cu ornamente specifice sarbatorilor de iarna....in fiecare an impodobeam bradutul mic din dormitorul nostru pe 1 decembrie, insa anul asta am amanat un pic....ma rascolesc amintirile si parca as vrea sa mai aman un pic cu ornatul casei
Anul acesta voi fi acasa cu sotul de Craciun.....am nevoie de familia mea sa imi fie alaturi, pt ca simt ca o sa-mi fie greu...pe 23 decembrie se implineste un an de cand BB a devenit ingeras.....numai la asta ma gandesc.....cu ajutorul lui Dumnezeu o sa trecem cu bine ......ne dorim ca in 2010 Dumnezeu sa ne binecuvanteze familia cu copilashul mult asteptat......
Sa nu ne pierdem speranta....e ca si cum ne-am pierde credinta.....cat de greu ne-ar fi, trebuie sa vedem partea buna si frumoasa din viata noastra...si anume ca suntem santosi si ca ne putem bucura de parinti buni si sanatosi
Va imbratisez cu drag...sa stiti ca va citesc zilnic
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
Livsy spune:
Monica, iti multumim ca ne-ai scris... Stii, am scris cele de mai sus si apoi, gandindu-ma, imi parea rau ca nu am scris si ca sunt constienta cate daruri am de la Dumnezeu, cat de cu mult mai mult o duc mai bine decat alti oameni, asa cum sunt eu acuma singura si imi mai plang de mila... Si apoi imi parea rau ca nu am scris si ca desigur sunt alti oameni care au pierdut mult mai mult decat mine... si apoi am vauzut ca ne-ai scris tu si mi-am dat seama ca aveam dreptate sa gandesc asa. Eu cred ca Dumnezeu va va rasplati Credinta si rabdarea si ma rog sa fie asa, pentru tine si pentru taote femeile care isi astepta pruncii!
Si ma gandesc uneori - va rog sa nu dati cu rosii - cat de denaturata poate a ajuns atitudinea noastra fata de Sarbatori, cand sensul adevarat al lor ar trebui sa fie acela de a ne face mai buni, si atat.
Va pup pe toate cu dragoste!
Acum am sa adaug langa numele meu din listuta "ortodoxa", pentru ca asta sunt.
Doamne Ajuta-ne!
georgia_c spune:
hello dragutele mele si o floricica inghetata de iarna pt cipicah
in primul rand ma bucur sa o revad pe mvb printre noi
uite ca am trecut sa ma astern la povestioare ... acum la jumatea postului
ma tin de mult sa multumesc si aici pe topic , desi o fac in fiecare zi si as facea asta de 100 ori pe zi , sa-i multumesc lui DD ca m-a linistit ; chiar nu stiu cum , nu stiu de unde mi se trage o reala pace sufleteasca ; dupa ce ani la rand am plans cand venea cm-ul , eram parca de pe alta lume , mereu trista si fara chef de viata , destul de irascibila si nemultumita .. uite ca i s-a facut lui DD mila de mine si m-am linistit .. am impresia ca parca nu mi-am dorit niciodata copil (ciudata senzatie), nu mai plang la cm , nu mai sunt ursuza(mai ales ca io de felul meu sunt o fire vesela) , sunt zambacioasa si multumita .. de altfel ruga mea intr-acolo s-a indreptat.. m-am rugat pt liniste sufleteasca si rabdare ..am impresia ca parca s-a dilatat timpul , sau am intinerit io, asa ca nu ma mai aolesc in fiecare luna .. pt asta vreau sa multumesc din tot sufletul si ma rog sa ma/ne (si pe sotulica) tina Dumnezeu asa ...si indiferent ce ne-o fi rezervat sa nu mai trec prin tot zbuciumul si toata starea de nefericire pe care am trait-o cu toti porii , din varful degetului pana in varful firului de par ...
sper din suflet , cele care va zbateti intre liniste si neliniste , nadejde si deznadejde , sa gasiti calea de mijloc, sa nu va mai chinuie gandurile si intrebarile
va pupacesc pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot