Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
salutareeee

georgia asa am patit eu si apoi am ramas graviduta .... ceea ce iti urez si tie ... asta este starea pe care trebuie sa o avem ... ia sa vezi ca vei ramane gravi fara sa iti vina sa crezi ca ai fost vreodata irascibila

livsy te ... stiu ca e greu singurrrrr .... stiu ca e un chin interior .... dar intr-adevar tre sa multumim ca esti sanatoasa si ca ai o multitudine de elemente pozitive de care sa te bucuri

crezi ca eu am facut ceva ieri ca a fost 1 decembrie? nuuuuuuuuuuu
doar curatenieeeeeeeeeeeee
noi nu prea serbam decat cele religioase .... am zis LA MULTI ANI ROMANIA si cam atat

mvb putere, curajjjjj .... totul va fi bine ... vei vedea
poate vom fi iar colege de odisee .... ca si eu vreau bebe2 in 2010 ...

hmmmmmmmm
mie imi plac f mult sarbatorile de iarnaaaaaaaaa

revin

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sigur trebuie sa fiu si eu voi cu voi la odisee in 2010

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Ei, mai Cami, nu e vorba de facut, de macat sarmale sau mai stiu eu ce (mai ales ca e post...), e vorba ca vezi orasul golindu-se si iti dai seama ca in ziua respectiva e mai greu sa te amesteci printre lume si sa pretinzi (fata de tine insati, in primul rand) ca totul e ok samd, ca toti prietenii, prietenele sunt taman in ziua aceea indisponibili pentru ca sunt cu familiile lor, ceeace e perfect normal si bang! in zi de sarbatoare te simti singur... mai mult decat in alte zile. Asa patesc si americanii, saracii, de au perioada depresiilor taman cand vin sarbatorile. Dar nu e genul nostru romanesc!! Am sa-mi fac de lucru si am sa-I multumesc Lui Dumnezeu intruna, pentru tot, fiindca am bagat de seama ca daca multumesti si te mai gandesti si la altii (in loc la tine) incep sa te cuprinda asa multumirea, linistea, veselia aceea buna... Atunci cand te uiti numai le tine si te vezi mai mare, asa ca printr-o lupa, incep problemele sufletesti. Dar noi Il avem pe Domnul nostru si zic eu ca ar trebui sa ne vedem cam cat suntem si nu mai mari, fiindca are cine sa fie mare [:d] NU ma plang! Va fi frumos si bine, asta stiu sigur! Multumesc pentru cuvintele frumoase!

Georgia, ma bucur din suflet, din tot sufletul pentru ceeace ne-ai scris... e atat de frumos!! Dumnezeu sa iti ajute in continuare!!!! Te pup cu mult drag

TUTUROR!!!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna seara fetele mele dragi!

Livsy...din punct de vedere practic, eu nu cred ca faci bine stind inca in casa cu fostul sot: practic stai alaturi cu trecutul (pe care tu nu l-ai dorit sa devina trecut)...fapt ce nu te ajuta deloc, dar deloc sa te scuturi de balast, de energii negative, de frustrari si sa poti sa o iei de la capat. Sa evoluezi si sa te pregatesti pentru o noua iubire in viata ta. MERITI!

In rest, esti o scumpa, ca de obicei.

Ne bucuram pentru Alina si pentru Adrian si ne rugam lui Dumnezeu sa fie bine si in continuare. Dar, cred ca Adrian are datoria morala fata de toti care i-au fost alaturi in aceasta cumplita incercare si l-au sprijinit sa le spuna ce s-a intimplat cu diagnosticul Alinei. Nu te supara Cami, este parerea mea.

Georgia...bravo tie! Si eu ajunsesem sa nu ma mai stresez atit la cm...dar luna asta m-a indus in eroare o micuta singerare survenita cu vreo 5-6 zile inainte de ciclu...si am sperat din nou. Apoi...dai si biziie...In fine! Sa te tina Dumnezeu asa si hai sa iti zic o faza asemanatoare la mine: ani de zile m-am rugat si eu sa imi gasesc omul...relatiile mele nu drau mai mult de 3 luni...in jurul meu se casatoreau prietene, prieteni, eu...tot singura. La virsta de 30 de ani, am avut un necaz, tatal meu a murit si din acel moment mi s-a sters din minte de parca nici nu ar fi existat dorinta obsesiva sa ma casatoresc cu omul meu. (nu cu oricine, fireste). Nu imi doream decit atit: sa fiu eu si mama sanatoase.Vrei sa iti zic ca in 2 luni de la decesul tatalui meu l-am cunoscut pe sot si la un an ne-am casatorit. Am facut 7 ani de casnicie si, pina acum, nu regret.

Ce o fi cu VVVV?

Cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

livsy..iti dau un sfat..daca de craciun te simti singura i casa..duet al biserica in seara de ajun..caci in toate bisericile se face slujba ...cel putin pe aici pe al noi asa se face..poate te ajuta sfatul meu

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Draga Theiuta, sincer, sincer, SINCER, sunt perfect de acord cu tine ca nu e cea mai buna idee sa stau cu fostul sot in casa. Chiar nu e... doar ca... pur si simplu nu vad alta solutie in momentul de fata. Oi fi avand eu orbul gainilor? Posibil...
Ai cumva impresia ca am o casa a mea si refuz sa ma mut acolo, de dragul de a-mi chinui fostul consort? Nuuuu.... iar la chiria pe care imi permit s-o platesc nu am gasit (inca) ceva decent. DA, ar fi o solutie sa locuiesc ca pana acum impreuna cu parintii mei, ar fi cu mult mai normal din toate punctele de vedere. Ma mai gandesc la asta. Poate sunt nu stiu cum, dar perspectiva asta nu ma incanta, ca doar nu degeaba m-am mutat... Mai vedem.... Sa ma iertati, va rog, pentru off topic. Si tu esti o draguta si iti multumesc!!!

Pogonici, o idee minunata! iti multumesc!!!!

TUTUROR

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele

voi dragi mi-ati fost mereu , insa acum parca imi sunteti si mai si

livsy, nici eu nu cred ca iti e bine acolo ..dar stii ceva , imi pare mie , poate doar imi pare , esti mai linistita decat cand stateai la ai tai .. poate suferi mai mult , poate nu-ti e chiar simplu dar cert este ca mie asa mi se pare ...

cami .. ar fi super daca ar fi asa cum zici ..culmea e ca si io simt la fel

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Buna seara,

Tot eu... Astazi am stat numai pe capul vostru

Georgia, multumesc de incurajare, ar fi frumos sa fie adevarat, sa fiu mai linistita. Probabil, pe undeva, asa e... oricum, mi-au facut bine cuvintele tale fiindca si eu am mari indoieli cateodata cu privire la situatia si starea mea de acum.
Dumnezeu sa te binecuvanteze, draga noastra!

Maria08, ma bucur ca ne-ai scris, desi vestile nu sunt bune. Iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna pentru tine si sa ne dai o veste frumoasa in curand!!! Te imbratisez cu drag!

Va trimit acuma un Psalm, fiindca poate mai tarziu va scutesc totusi si mai las si pe altii sa scrie

Psalmul 74

Un psalm al lui Asaf, mai-marelui cantaretilor. Sa nu strici!

1. Lauda-Te-vom pe Tine, Dumnezeule, lauda-Te-vom si vom chema numele Tau.
2. Voi spune toate minunile Tale. " Cand va fi vremea, zice Domnul, cu dreptate voi judeca.
3. Cutremuratu-s-a pamantul si toti cei ce locuiesc pe el; Eu am intarit stalpii lui ".
4. Si am zis celor fara de lege :" Nu faceti faradelege ! ", si pacatosilor : " Nu inaltati fruntea !"
5. Nu ridicati la inaltime fruntea voastra, sa nu graiti nedreptate impotriva lui Dumnezeu ".
6. Ca nici de la rasarit, nici de la apus, nici din muntii pustiei, nu vine ajutorul;
7. Ci, Dumnezeu este Judecatorul; pe unul il smereste si pe altul il inalta.
8. Paharul este in mana Domnului, plin cu vin curat bine-mirositor, si-l trece de la unul la altul, dar drojdia lui nu s-a varsat; din ea vor bea toti pacatosii pamantului.
9. Iar eu ma voi bucura in veac, canta-voi Dumnezeului lui Iacob.
10. Si toate fruntile pacatosilor voi zdrobi si se va inalta fruntea dreptului.

Sa fie de folos!

Doamne Ajuta!

Oare unde or fi disparut fetele noastre, Anadomnica, Anaomaria...? Mamicile de Mariute...

Ioanact, voiam sa eu sa te intreb ceva, va rog sa nu radeti... unde ai gasit tu acel smiley cu floricica albastra, ca l-am cautat si nu l-am gasit in lista cu emoticonuri... Iaca ce probleme au unii....

Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

11 ani de la moartea parintelui Cleopa Ilie

sanatate tuturor dar mai ales celor care au nevoie.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie03.htm

Mergi la inceput