Puiuti de Randunici 2008!! (337)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
fetelor multumesc mult de ajutor si suport. in micile mele "nebunii" chiar am nevoie de suport, caci bietul meu sotz deja se uita crucis 
. bine macar ca incurajeaza ideea, ca sunt produse naturale si ocupa putin spatiu
, deja are un stres major cu asta.
pe mine ma incita rau de tot subiectul, deja am senzatia aia de "mancarici in dos"
.
referitor la ce zice andreea. piata este "virgina", practic concurenta nu exista, fiind doar PT in Ro. mai sunt unii, insa am vazut ca au cosmetice CU minerale, nu 100%. sursa care am gasit-o eu este de farduri minerale 100%, fara parabeni, fara bismut, fara talc, fara parfum si coloranti artificiali, este o sursa europeana, testata si para aprobata. ma gandesc ca doritoare ar fi, daca ar fi si oferta, publicitate se face in timp, dar mai ales datorita clientilor multumiti...
ma duc deci sa-mi incasez cec-ul din vanzarea en gross, apoi studiez site-ul osim-ului, ma mai sfatuiesc cu voi si .... gandesc, gandesc, gandesc...oricum, incercarea moarte nu are, dar daca nu incerc raman cu senzatia aia de "ce fraiera am fost"....si cum sunt taur capos, sigur ma arunc si in asta ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
1. Mai, dar rezulta ca sunt singura fiinta care foloseste farduri mate? -ia sa ma uit eu mai atenta la femei, ce au pe pleoape2. Am zis, daca nu ne deturneaza randunoiul pe undeva, venim oriunde. Aoleu, Stelutzo, dar tocmai Herastrau?? Acu realizez, e ziua nationala, e defilare, nebunie pe acolo. Nu cred ca-i cea mai buna idee.... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Nope.
Eu la servici folosesc in special farduri mate. Si Olga.
Stela,
Depinde ce ti-ai comandat. Unele farduri de ochi PT sunt cat se poate de sclipicioase, altele sunt mate (cum ar fi cele care intra in kiturile duo).
natynic spune:
Kya, planul e bun numai ca mie dimineata Herastraul nu-mi pare locul ideal dat fiind 1 Decembrie si parada iar dupa-amiaza depinde si unde; de fapt nici cu prietenele respective n-am stabilit, mie Afi mi-ar fi super la indemana in toate privintele.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:

LA MULTI ANI ANDREEA=GUDINDE!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF. ANDREI!

bai, nu m-am suparat ca am devenit invizibila, dar macar sa ma anuntati sa nu ma ma chinui!![]()
si acum pt mimo, symo, tuchi 

si cine mai are chef: http://good-times.webshots.com/album/575700822mnLUDA
am vazut pozicile de la intalnire, ce frumos a fost!!! si ce copii frumosi am vazut. zana se pare ca a fost in centrul atentiei intre atatia cavaleri curtenitori
mi-a placut ilinca la nebunie, pozele alea din leagan sunt super si e mami ei intreaga!
am vazut si poze cu Becca si racii
! mi-e mi s-a zbarlit parul in cap cand i-am vazut. si ea, mititica, era asa curajoasa!!!
cuscra super party-ul dupa cum arata pozele. iar tu arati
belea rau! am luat laptic de la dozator de acolo, e f bunutz, pt noi!
acolo, la ferma animalelor am primit un flyer cu un site de activitati pt copii: www.activitaticopii.ro unde gasiti lucruri interesante de facut cu piticutii cand aveti timp si sunteti in pana de idei.
va pupic, ma duc sa ma servesc cu bunatati de la sarbatoriti si sa vad pozele cu andru de ramo!
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Kya a mancat toata portia de somon cu cartof (si unt, si lamaie, si un pic de smantana) si acum mai mananca si o briosa (facuta de mine) pe post de desert...Ma declar multumita. Luny Mufi mananca somon? Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
wau, ce super! nu stiu daca ar vrea ca nu l-am incercat inca la el..dar uite o idee!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui amira_roxana![]() ![]() LA MULTI ANI ANDREEA=GUDINDE!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF. ANDREI!![]() ![]() ![]() bai, nu m-am suparat ca am devenit invizibila, dar macar sa ma anuntati sa nu ma ma chinui! si acum pt mimo, symo, tuchi ![]() ![]() si cine mai are chef: http://good-times.webshots.com/album/575700822mnLUDAam vazut pozicile de la intalnire, ce frumos a fost!!! si ce copii frumosi am vazut. zana se pare ca a fost in centrul atentiei intre atatia cavaleri curtenitori mi-a placut ilinca la nebunie, pozele alea din leagan sunt super si e mami ei intreaga!am vazut si poze cu Becca si racii ![]() ! mi-e mi s-a zbarlit parul in cap cand i-am vazut. si ea, mititica, era asa curajoasa!!!cuscra super party-ul dupa cum arata pozele. iar tu arati belea rau! am luat laptic de la dozator de acolo, e f bunutz, pt noi!acolo, la ferma animalelor am primit un flyer cu un site de activitati pt copii: www.activitaticopii.ro unde gasiti lucruri interesante de facut cu piticutii cand aveti timp si sunteti in pana de idei. va pupic, ma duc sa ma servesc cu bunatati de la sarbatoriti si sa vad pozele cu andru de ramo! ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
cunosc sentimentul de

uite de la mine

ariel_7000 spune:
roxana, super pozele, eu le ratasem
. trebuie sa tragem si noi o fuga acolo, mai ales ca sunt asa aproape de noi.
acum fuuuug, sa pun la posta primul meu "colet cadou surpriza" pentru o prietena a lui clau. multumesc clau
, uite cum m-ai facut tu sa-mi indeplinesc una din ambitii. abia astept sa-mi povestesti reactia prieteni, la primirea surprizei.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:
Ramo, ce tort dragut 
Stela, asa par?
nu sunt...zau...
Ce tare ai fost cu "e aiurea acasa"
Eu fac ceva bun si miroase de nu se poate 
ramo_cata spune:
am sa incep cu sarbatorita razacioasa...am vazut pozicile cu pijamalutele cu picior,veselie mare,jucarici si papaceala...
tuchita cu intarziere iti trimit din departare o sincera 
si multi multi
...l-am vazut pe "ebi" tunsulici si papacios de cereale si "ica" scumpa ...
ilinca pentru "mama"..
andru imi ridica tricoul si zice"tziti" acu' se uita la ele iar cand era mic nici nu le baga in seama

blankar ma bucur pentru marc ca papaceste si multa sanatate
am vazut pictorita claudiei
naty la multi ani mamei tale...si sa stapaniti sanataosi terenul ...
mimo sa va fie de bine sarmalele de post cat despre dudell -naty a zis ff bine tot ce a zis......imi pare rau pentru masina lui mimu...si ma bucur tare mult pentru vestile despre clodute..sper sa ne viziteze mai des
amira
uite-ma ...
mstela ma bucur pentru vestea buna despre rmn
valentina multa sanatate
bubu ma bucur pentru unghiutele rezistente
nicol...felicitari lui vladutz cel constiincios
si un
si pt stef razacios...
ursuletule m-ai terminat cat poti sa mananci ,fatttttaaaa
..imi faci pofta numai citind ,parca te vad cum halesti cu o pofta....
pfiuu cata destrabalare pe crengutza ...tznnt tznnnttt ...
luny sa va fie de bine distrcatiunea si relaxul din we
zoze sa va fie de bine cumparaturile..si eu invidiez bucurestencele pentru cate magazine au prin preajma....
superbeeee pozicile de la intalnire.am vazut pe mami ursulica in fustita,am vazut mamicile vesele si copilasii razaciosi pe bancute ,in leganele,cele 2 modele,jucatorii de fotbal
,pompierii petrecareti..luny
..pai de ce te miri de ashele ocheane ..l-am vazut pe ursuletul mic cum papaceste si ce cuminte si vorbaret e...bubu stai linistita ca nici andru nu repeta dupa noi ..cand il iau la intrebari tace ca mutulica{daca il pun sa repede cuvinte nu repeta dar animalutele mi le spune si mie,mi le arata stie cum fac...e innebunit dupa animalute,la TV se uita numai la desene cu ham ham sau winnie si la animal planet..}..vorbeste cand vrea el,neintrebat
.partiel corpului mi le arata si mie ,uneori la el alteori la mine......zilele trecute a zis balon"maon" ..si a zis in sfarsit "andei"...chiar si azi si zilele trecute...a fost tare dragutz cand i-am cantat "la multi ani"..a fost vesel si a tinut-o cred ca vreo 10 minute intr-un mamait si cantat "a muti ani"..cu balonasele dupa tortulet in mana...
raluca ma bucur ca ati iesit din carantina
cate ai tras si tu..off..
mihutule si andru stie unde e"puta".. are momente cand zice prin casa intr-una puta puta puta...
clau e superbaaaa rebe...ii sta super cu vestuta de la ariel...brr cat despre racusorul vostru din farfurie ..brr...tu esti la fel de dragutza cu tot cu fustitele tale
..pfiuu stau si ma gandesc ca nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu m-am mai imbracat intr-o fustita...
dau send si revin ..sunt pa pag 6 capitolul asta...s-a trezit andru ..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Rox, nu esti fata, invizibila! eu am intrebat unde ati fost, de unde erau pozele...vad ca nu ma bagi in seama ![]()
Eu nu ma pronunt pt. maine...nu stiu ce fac...si daca o vrea Cata sa sta cu atia mici acasa sa vin si eu pe seara ![]()
Eu i-am dat somon lui Stefu, si ce-i place
Ca si noi suntem lesinati si ne place mult de tot!
Ieri am avut un caras mare la cuptor, au lins amandoi cu piure.

a mancat toata portia de somon cu cartof (si unt, si lamaie, si un pic de smantana) si acum mai mananca si o briosa (facuta de mine) pe post de desert...