Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny ideea si reteta o am de la Mimonixa si vad ca a avut succes. I-am cumparat un medalion d-ala mare de somon, l-am impartit in 4; o bucata i-am fiert-o (la abur) si restul le-am bagat la congelator.

Ce-aveti soro cu invizibilitatea si tv...? Aloo!

Naty e adevarat ca e 1 dec, dar nu cred ca Herastraul o sa fie mai aglomerat ca alte parcuri.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia papa somon cu mare pofta.
Roxana sa stii ca nici eu nu am vazut pozele tale si vaz ca nu-s singura
Kya, nu ma refeream la aglomeratia din parc, ci la accesul in parc Eu as fi votat IOR-ul, voi ati tot fost, eu am peste 1 an de cand am fost acolo (singura) data

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Halo, ati apasat pe acceleratie si eu aici nu fac fata
Am ratat-o eu pe Stela dar o prind maine, numai sa hotarati unde ! Ce bine am stat si am facut tiramisu
Sa va zic ce-am patit eu cu somonul ...am luat de la auchan , necongelat .I-am dat si n-a vrut , bleah! Apoi am luat de la IKEA somon portionat congelat. Fiecare bucatica e exact cat ii trebuie lui Dudelle pentru doua portii. Nu stiu de ce, dar pe ala l-a mancat fara niciun comentariu O fi mai "de la mama lui" sau doar o coincidenta, daca treceti pe la IKEA nu-l ratati mai ales ca-i portionat perfect

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dar ce frumos la ferma animalelor! Si Amira ce bulanase areee Multumim pentru idee Rox-cea-invizibila
Nu vreti voi sa mergem maine mai bine la ferma animalelor?????, ca in Pantelimon nu defileaza nimeni
Am vazut ca o curte asa , arata f bine...jucarele...mie mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Nu vreti voi sa mergem maine mai bine la ferma animalelor?????, ca in Pantelimon nu defileaza nimeni
Am vazut ca o curte asa , arata f bine...jucarele...mie mi-a placut!

Could be... why not?
Dar n-am fost niciodata, habar n-am cum sa ajung...

Naty in Herastrau daca vii pe Dorobanti pana la Charles de Gaulle, iti garantez eu ca e liber!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc randunicilor care-au admirat-o pe Rebe. A crescut inima-n mine ca de obicei cand e admirata mandra mea!

Eu lucrez maine asa ca nu ajung la nici-o intalnire... Dar va urez intalnire minunata cu pici sau fara pici!

Ariel, o sa te tin la curent , sper sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaaa, Roxana, ti-am admirat-o pe exotica Amira, cat e de dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

LA MULTI ANI ANDREEA=GUDINDE!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF. ANDREI!

bai, nu m-am suparat ca am devenit invizibila, dar macar sa ma anuntati sa nu ma ma chinui!

si acum pt mimo, symo, tuchi si cine mai are chef: http://good-times.webshots.com/album/575700822mnLUDA

am vazut pozicile de la intalnire, ce frumos a fost!!! si ce copii frumosi am vazut. zana se pare ca a fost in centrul atentiei intre atatia cavaleri curtenitori mi-a placut ilinca la nebunie, pozele alea din leagan sunt super si e mami ei intreaga!

am vazut si poze cu Becca si racii! mi-e mi s-a zbarlit parul in cap cand i-am vazut. si ea, mititica, era asa curajoasa!!!

cuscra super party-ul dupa cum arata pozele. iar tu arati belea rau! am luat laptic de la dozator de acolo, e f bunutz, pt noi!

acolo, la ferma animalelor am primit un flyer cu un site de activitati pt copii: www.activitaticopii.ro unde gasiti lucruri interesante de facut cu piticutii cand aveti timp si sunteti in pana de idei.

va pupic, ma duc sa ma servesc cu bunatati de la sarbatoriti si sa vad pozele cu andru de ramo!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

nici eu nu le vazusem...fff misto,unde ati fost?amira e o scumpa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Buna dimineata (la mine) randunici

va multumesc din suflet pt incurajari si tare mi-as dori sa ma simt ca o super mamica.
Am vizionat pozici, cu mamici sexoase si copiluti curajosi si zbenguiti; am citit pe diagonala ca nu prododesc, aveti o viteza la ciripit.....

Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)

pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maine noi sigur nu mergem dimineata...eu am programare la cosmetica la 11, iar iub e pe salvare de paramedici, munca naibii, probabil va fi obosit..macar la noapte sa nu aiba interventii

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput