Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR CU ACEST NUME SFANT..FETITE SI BAIETEI ..SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

LA MULTI ANI ANDREEA DRAGA MEA,GUDIN(D)E

nu stiu ce s-a mai intamplat pe crengutza,am fost tare ocupata we asta ,cu pregatiri,ne-am petrecut si sarbatorit cu nasii nostrii ,au venit sambata si au plecat aseara,ne-am simtit f bine...azi am fost la biserica cu andru si ma bucur f mult ca am dat peste parintele de la maica mea de la bloc,l-am miruit si impartasit pe andru ,am stat si la slujba ..sunt f linistita si bucuroasa in acelasi timp ca am asa un copilas..

am vazut din ce am rasfoit ca a fost we de intalniri,am vazut ca mihaita sufletelul blond e bolnavior si multa sanatate...

acum gata cu vorbaria ..luati de serviti ....

si o feliuta de tort : http://family.webshots.com/photo/2508523920102998389SMHLYv

si sa nu uitati ca va ...fug la cetit si vizionat pozici...ca ati avut limbarita rau zilele astea

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ariel pai la asta ma referisem si eu, tu sa le importi pentru a le vinde. Comanda mea de la PT e inca pe drum, dar cred ca 20/30 g de praf sunt in cutie.
Intr-adevar, la fel zic si eu, ca trebuie sa inveti cate ceva despre ele inainte de a le vinde, dar nu cred ca asta ar fi o problema.

fug acasa.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Nu!
Este recipient de 30, 20 sau 10g volum.
Greutatea produsului mineral difera in functie de ingredientele continute, in special in functie de cantitatea de mica si de oxizi de fier. De exemplu, intr-un recipient de 25g volum intra fond de ten EM de 5.5g sau un veil "Finishing Dust" de 12g (deci, mai mult de dublu in acelasi recipient!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adica sa inteleg ca maine s-ar vrea o intalnire de gagici la cafea?

Zic si eu, ca parca Naty batuse un apropos...

Si mie mi-ar fi placut sa te vad Simo ca si asa ne-am ratat de cateva ori la munte.

Ma duc sa hranesc balaurul, si cand ma intorc poate vad niste propuneri de ceai dansant Gudinde ce zici de data asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maine eu nu stiu daca reusesc sa ajung...tare mi-ar placea, fara copii..oricum, mai are iub recuperare de facut vreo 3 zile parca, si daca e de la 2, ajunge pe la 5,30-6 acasa..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ramo ai fost mortala cu (D)
Si ce tort frumos are Andreiu' mic.
Si eu am unul de iarna, cu oameni de zapada. Deabea astept sa ajung acasa sa am si eu o mica petrecere.

Ariel,
Subiectul cu fardurile minerale este foarte delicat.
In primul rand trebuie sa vezi ce tip de farduri minerale sunt (primul lucru care-mi vine in minte este daca au sau nu bismut), apoi cine certifica calitatea produselor.
Apoi, daca in Statele Unite fardurile minerale deja reprezinta un segment important din categoria farduri cu o clientela in continua crestere, atat de important incat firme mari au inceput de ceva timp sa-si creeze o gama de farduri minerale sau cu minerale, in Romania, in prezent acest segment este aproape inexistent. Nu este nici macar de nisa, ci de abia acum se creaza cererea. Ori crearea cererii este un proces care necesita timp, o anume investitie, cunostiinte in domeniu si o rotatie a capitalului nu foarte mare. Asta daca vrei sa te ocupi serios de farduri minerale.
Daca vrei doar sa importi cateva produse si sa le vinzi e mai usor. Cat de usor ... depinde de unii factori mentionati mai sus.

Mergi la inceput

a mancat toata portia de somon cu cartof (si unt, si lamaie, si un pic de smantana) si acum mai mananca si o briosa (facuta de mine) pe post de desert...
Ma declar multumita.

Luny Mufi mananca somon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE PUILOR ANDREI SI ANDREE,MAMICILE,TATICILOR SI CELOR DIN FAMILII CU NUMELE DE ANDREEA/ANDREI!
Am fost azi in ior..f frumos..vreau sa ajung si intr-o seara sa vedem, ce frumuseti luminoase sunt...Ne-am intalnit cu Luny-cea-alergata si Mufarinul zglobiu ce nu sta in loc nicio secunda...si cu familia Tuchitei.Sebul e un dulce care vb multeee,iar Ili e atat de dulce cu noua frezura..Ne-am simtit f bine cu ei..randunoii au stat pe langa copii mai mult,asa ca am putut sta si noi putin la taclale.Si ce cald a fost si azi!!!
Mimo,ce pacat ca n-ai venit sa va vad,mai ales pe Dudel si mai ales sa vad ce-mi faci!
Bubu,du-te tu la scoala de soferi sa vezi cum vine curajul si inveti sa te prinzi de dreapta-stanga...ce mai stai?tu imi pari curajoasa!
Raluca,sanatate puilor!
Am vazut Rebecoasa cu racii!
Ariel si eu spun ca merita sa investesti in minerale,dar mai mult in fdt si blush,corectoare,ca fardurile desi sunt superbe sunt prea mate (parerea mea)..Eu amestec fardul mineral cu fard obisnuit sidefat pe deasupra si iese ceva placut.
Zoze,sanatate blondului.
Wau Ramo,ce tort frumos are Andreiul!Sa-ti traiasca ,sa fie sanatos.

Maine ziceti de intalneala?Eu tot cu Tea as vrea sa iesim sa profitam de vreme si mai ales sa iasa si ea la aer in amiaza mare ca destul iese numai pe inserat...preconizam maine HERASTRAU...mai vrea cineva?
Treb sa plec la curs.Pa.

Zici ca ar fi duminik...ce aiurea e acasa!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Din suflet urez si eu LA MULTI ANI! Andreilor si Andreelor-si sunt destui pe crenguta noastra! Multa sanatate, fericire si noroc!
Si multa sanatate Mihaiului!
Gudinde, ce-ar fi sa faci tu cu Ariel o afacere solida cu mineralele? Clientela...mica-micuta, deja exista-noi! Chiar daca luam si de la PT, "nevoia" de farduri a unei femei nu seaca niciodata! Tu consiliezi, oferi si sursa, de vanzare se ocupa Ariel, de publicitate ne mai ocupam si noi!
Eu bateam apropo pt maine de vazut la cafea fara copii, mai ales in ideea ca venea si Simo ...ca eu si pe Miha am ratat-o. Maine dupa-masa s-a hotarat o prietena sa ne scoata pe 3 gajici in oras in contul zilei ei din...octombrie, asa ca o sa plasez copilul la soacra-mea cateva ore, dimineata insa sunt cu ea de gat si prin mall-uri nu o bag CLAR, daca nu are iar al meu vreo idee spontana ne ducem in parc, in orice parc ziceti, vreau si eu sa va vad!!!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Ariel si eu spun ca merita sa investesti in minerale,dar mai mult in fdt si blush,corectoare,ca fardurile desi sunt superbe sunt prea mate (parerea mea)..Eu amestec fardul mineral cu fard obisnuit sidefat pe deasupra si iese ceva placut.
Zoze,sanatate blondului.

Maine ziceti de intalneala?Eu tot cu Tea as vrea sa iesim sa profitam de vreme si mai ales sa iasa si ea la aer in amiaza mare ca destul iese numai pe inserat...preconizam maine HERASTRAU...mai vrea cineva?

1. Mai, dar rezulta ca sunt singura fiinta care foloseste farduri mate?-ia sa ma uit eu mai atenta la femei, ce au pe pleoape
2. Am zis, daca nu ne deturneaza randunoiul pe undeva, venim oriunde. Aoleu, Stelutzo, dar tocmai Herastrau?? Acu realizez, e ziua nationala, e defilare, nebunie pe acolo. Nu cred ca-i cea mai buna idee....

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Pai eu ziceam ca ar merge asa:

- iesim dimineata/pranz cu copii in parc - venim si noi in Herastrau
- iesim mai pe seara doar noi fetele (de ex. pe la un 5, 6, sa ajunga si Anca)

Hm?

Mergi la inceput