Puiuti de Randunici 2008!! (337)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
bai, ce mi-a facut copilul meu minunat azi in parc, incredibil
m-a alergat cu mare disperare in tot parcul, de la o fantana la alta, de la locul de joaca, pe scari, jos la rate, apoi tura in viteza pana la veverite, acolo am dat de Stela, dar nu am putut vorbi mai deloc ca o luase Muf in directia opusa,apoi i-am regasit jos la apa la rate, a stat omu' cam 5 minute, iar sus, pe scari, si cam asta a fost, ca l-am luat acasa, era clar ca era terminat de oboseala si de aici nervii! ce sa mai zic de Tuchi, asa mi-era dor sa-i vad pe copii si sa mai schimb o vorba cu Cata
..si nu m-a lasat Mufa deloc, zici ca bause redbull.. cand sa plecam a facut niste crize cu tavalit pe jos, sa nu ne uite lumea in parc, si uite-asa, am disparut ca magarul inc eata, fara sa mai am sansa sa-mi iau la revedere macar de la fete...i-am vazut si pe Rebe si Razvi putin pe la locul de joaca, cu buni.
clau super pozele, toate
iar cu racii, ce sa mai zic??
ff tare Rebe, nu pot decat sa-mi imaginez ce ar fi facut si Mateiul, cred ca era in extaz!!
mai stii cu pestii, in cada?
maine ii arat si lui Liviu filmuletul! dar de unde raci???o sa moara si iub de pofta!!
nu am mancat din copilarie, si nu erau asa mari,erau micuti.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Cu mentiunea: cere consiliere la alegerea culorii pt fondul de ten, ca e pacat sa dai 62 RON pe un fond de ten si sa nu-ti vina culoarea. |
sar'na de reactii
si lui naty si ralucai. darrrrr, eu intrebam: merita sa aduc eu spre vanzare?
si nu mai am liniste daca nu o fac si pe asta. doar ca trebuie sa invat despre ele inainte sa ma apuc sa le vand, ca mi se pare un subiect delicat si tare frumos...ideea mea e ca in anul ce va veni sa il transform radical pe bebearicel, sa ramana la nivel de hainute de copii si "bunataturi" pentru mamici, matusi etc...
ce nu stiu eu: cate grame de fond de ten, fard de ochi contin in realitate recipientele celor de la PT?vad ca ele au 30/20 gr, dar cat praf d-ala e inauntru? caci in functie de asta pot lua decizia daca renteaza sau ba...
sa va zic ca nu mai am stare?
simonette, concediu relaxant si nastere usoara.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
zozela spune:
fetele!
Din pacate,broscoiul meu a facut iar un 38.2 si un kk imprastiat,pe care incerc sa-l pun in carca homeopatelor..La naiba,in puii mei!! Si ma enerveaza de mor ca n-are stare nici acum!! Asta seamana cu ma-sa,nu stie sa bolanzeasca
Abia astept rezultatele la analize! Inclin sa cred ca-i vreun carcaias in gatut,ca prea il ia dintr-o data-behaitul si-la masa,s-a poticnit nitel cu supa,de nici nu i-am mai servit felul 2..
Of!
Simo
Hai nu fi trista
Incearca sa te odihnesti nitel inainte de nastere.Mai ai fata aceea care te ajuta? Hai la ciripit ca-s sigura ca te va ajuta atmosfera de aici![]()

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Eu de ce nu am vazut pozele lui Simo,de pe flickr?

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
ursuleata spune:
http://www.coffeechat.ro/2009/11/cand-nu-il-mai-iubesti/
Ce trist
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
Kya spune:
Ariel pai la asta ma referisem si eu, tu sa le importi pentru a le vinde. Comanda mea de la PT e inca pe drum, dar cred ca 20/30 g de praf sunt in cutie.
Intr-adevar, la fel zic si eu, ca trebuie sa inveti cate ceva despre ele inainte de a le vinde, dar nu cred ca asta ar fi o problema.
fug acasa.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Mi-am rezolvat si eu problemele administrative, n-am chef de nimic la servici...si lucrez si maine!
Raluca, aoleooo, nici eu n-as pune mana pe raci, sunt o fricoasa! Dar Rebe cand i-a vazut prima oara voia sa-i ia in brate pe toti! Tot striga la ei: blate, blate!

Luny, i-am luat din Auchan... doar Paul mananca la noi, dar a fost distractie mare cu Becca!
Gata, doarme Mufful energizat rau azi?
Simonette, sa ai o nastere usoara, usoara de data asta, acum odihneste-te pana la marele moment!

ursuleata spune:
Andreea, la multi ani!!!

Am vazut-o pe Rebbe, e atat de frumoasa
. La montaj ma uit cu vlad cand s-o trezi
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
luny spune:
ariel merita mineralele, da! depinde si ce pret vor avea, si corect, consiliere musai..bafta!
zoze
Iubirea mea,
luny spune:
Simonette, gata, acasa la odihna cu tine, ca mai e putin si vine bebe!![]()
Simo, ce nasol ca nu veniti maine, mi-ar fi placut sa te vad, dar poate totusi reusiti pana de Craciun!
Iubirea mea,