Puiuti de Randunici 2008!! (337)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Nu cred ca ajung maine,in primul rand ca al meu nu poate veni
,apoi finul zice ca nu vrea sa vina singur doar cu noi fetele
,ca sigur se va plictisi
,si mi-e groaza de drum ca va fi aglomerat rau..plus parada care va bloca accesul prin capitala.Dar,daca nu e maine sigur va fi pana la Craciun,numai sa vad cand are si al meu ceva timp liber
.Ii spuneam finei ca daca nu eram
plecam fara ei,doar noi doua cu masina,dar asa nu ma incumet..daca ea nu are carnet
!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DRAGI ANDREI SI ANDREEA!
LA MULTI ANI, GUDINDE! SA FII FERICITA SI SANATOASA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA! 
am ratat si intalnirea asta...
. ma gandeam ca as putea ajunge daca sar acum intr-un taxi, insa, copii nu am, ca-s la valeni, iar eu inca mai "latru". viroza s-a dus de mult timp, insa a ramas tusea asta de care nu scap. asa ca mai bine stau acasa si ma oftic ca nu sunt cu voi, dar nu vreau sa dau cine stie ce la vreun copilas 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Si acum sa va povestesc ...a venit Mari, ii era dor de baiat, n-am mai iesit in parc
M-a ajutat draga de Gudinda sa capat imputernicirea necesara la asigurari pentru reparatia masinii 

Nu de alta , dar la ei la call center nu raspunde nimeni cu orele
Si omul meu s-a dus la politia comunitara sa scoata inregistrarea video de ieri, intersectia fiind monitorizata cu camere video. Si acolo, SURPRIZAAAA 
Ce faceau camerele video din intesectie????? Ce faceau ele? Hai sa va vad cat de iscusite sunteti
Ei bine, camerele video erau indreptate catre banerele lui Basescu din intersectie, ca sa nu fie vandalizate 

URAAAAA! Sa traiti bine! 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
zoze, sanatate lui mihai
si tie nervi de otel. baga-i influcid, ca daca e viral, ajuta....
si
ariel_7000 spune:
fac si eu un sondaj
, cu toate ca reactia voastra am vazut-o, dar na, ca sa ma asigur ca investesc bine, apelez la experienta voastra. ar merge sa investesc in faduri minerale?
si
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 fac si eu un sondaj mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
DA, DA si iarasi DA!! Din orice punct de vedere!
Si acu capu' la cutie inapoi ca nu mi-l vad de treaba...

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
La Multi Ani Andree si Andrei!
Ariel eu zic da.
Clau mooooama ce curajoasa e Rebe cu racii...!
1. eu nu as fi avut curaj sa pun mana pe ei
2. fii-mea cred ca i-ar fi bagat in gura ![]()
Luny foarte misto iti statea la party! Si machiata, si imbracata, si tot, wow!
Ce fain ca va intalniti iar azi... Eu sunt in campul muncii 
Zoze sanatate Mihaitului! Doftoriceste-l bine! 
Mimo aoleu... bannerele lu' peste prajit
Alergatura naibii cu accidentele astea. Na, acum bine ca nu a patit nimeni nimic.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 fac si eu un sondaj mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Cu mentiunea: cere consiliere la alegerea culorii pt fondul de ten, ca e pacat sa dai 62 RON pe un fond de ten si sa nu-ti vina culoarea.
simonette spune:
Buna tuturor!!!!!
La multi ani Andree si Andrei!!!!!
Va anunt ca azi este ultima mea zi de lucru...ma incearca senzatii ciudate si contradictorii, mai ales ca se inchide salonul
Am citit pe-aici lucruri minunate despre puiutii de randunici! Am vazut si poze....am vazut-o pe Zoze cu no
ua tunsoare si cu privirea rapitoare!!! Din pacate nu prea am apucat sa raspund si eu ca omul! Va rog intelegeti

Abia astept sa nasc
Simo de curand am vazut si eu ca tu, la fel ca si mine vei fi "soacra cu trei nurori"
Sarcina usoara si nastere si mai usoara iubita!!! In cate saptamani esti????
Simo27 spune:
Simoneta,multumesc mult
-ne-am facut amandoua cu 3 crai
.Si eu iti doresc nastere usoara,si un bebelin sanatos tun!
Am 29 de saptamani,in 12 februarie am dpn-ul
!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM