Puiuti de Randunici 2008!! (337)
Raspunsuri - Pagina 5
Maia37 spune:
Sa traiti cu numele toti acei ce poarta numele de Andrei si toate acelea ce poarta numele de Andreea!Sanatate si numai bine puiutilor nostri!Petrecere frumoasa azi celor ce sarbatoresc ziua numelui

Vlad a fost si el racit si s-a lungit cam 3 saptamani fara tratament.A ramas in schimb cu tuse si dimineata cand se trezeste tuseste si la schimb brusc de temperatura mai tuseste.Vad ca pe crenguta sunt puiuti bolnaviori si le doresc sanatate.
Acum luati si serviti de ziua fetei mele

ca e si ea Andreea.Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Zoze sanatate multa!
daciana.t spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!
Azi e ziua nasici mele, cea mica 
eu azi sunt la munca 
, nashhhhpaaaa
am vazut pozele de la intalnire..foarte frumos..ma uitatm mirata cva ati tinit puiutii cu capul gol, cred ca ati avut o zi frumoasa, eu in Bv nu am curajul asta.
l-am vazut si pe mufa incercand sa evadeze ![]()
tuchi dar e usor mutatul in patul mare! noi nu mai dormim in patut de la vreo 1 an si 3 luni, dormim in patul mare, cu o patura rulata. a cazut de vreo 3 ori pana acum. initial am dat jos grilajul de la patutul mic, si am pus pe jos perne si o pilota, plus mergeam de vreo 2-3 ori pe noapte sa o culeg de prin camera(bine acum avand in vedere ca vine iarna nu cred ca e indicat), apoi dupa vreo 2 luni am trecut-o cu totul in patul mare, tot asa cu perne si pilote pe jos, ca dc cade sa cada pe moale, dar s-a acomodat repede.
noi suntem
, am descoperit motivul maraielilor galushtii, are pucii (muci, in limbajul ei) de ieri dimineata a inceput si cu tusea, parca am obs ca are si un pic de rosu in gat. dr ei are concediu toata saptamana...asa ca o doftoricesc acasa: nurofen, sirop de tuse, aspirare muci si cred ca o trec si pe imonurezistan sa nu se agraveze, temperatura inca nu...offff, tare nasol! imi e asa mila de ea cand o aud: mami, pucii!
are deja 2 nopti nedorminte, de pe la 3 ne trezim cu ea peste noi si macar de ar dormi cu noi in pat dar nu vrea, se foieste in continuu se uita la luminitele de la calc, orice numa sa nu doarma..
raluca, bine ca au scapat puiutii, cat despre sot...ce sa zic e normal! 
zozela, tinem punmii, sa nu fie ceva urat si sa scapati repede.
"invata sa iti scrii dragostea in stanca si durerile in nisip"
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
clauclau spune:
Bey, eu muncesc azi!
Sunt deja la birou cu o cafea aburinda si am cetit aici ca va intalniti la noi in IOR. Poate va vedeti cu Rebe si Razvan, la 11 ies si ei la joaca!![]()
In rest, Luny, super machiajul si ai fost foarte , foerte sexoasa!
E normal fata sa se uite toti dupa tine, tu n-ai vazut cum aratai???
Am vazut pozicile din week-end, Vali si Ursuleata , radioase si frumoase cu burticile lor, Bubulina finuta foc cu pustii ei cuminti.
Zoze, multa sanatate puiului mic.
Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei! 

clauclau spune:
Bunnn, o sa va las si eu pozici pentru cand aveti timp si chef.
INTALNEALA IOR
POZICI NOI CU REBE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9efb66ecdc9d3073a9124e" target="_blank">REBECCA SI RACII!
bubu05 spune:
'Neata!
La multi ani cu sanatate Andrei si Andree!
Multumim fetelor pt. tratatie, Mihu, Gudinde si Maia 
Un pupic mare celor ce si-au revenit dupa viroze, pumnii stransi lui Mihaita
Eu am facut supica cu galusti, e gata! e gata si o fripturica de pui, ii imbrac si ies pe-aici pe la cumparaturi.
Clau, servici usor! V-am admirat in poze 

Daciana, servici usor si tie! sa stii ca la Bucuresti e tare cald, sunt peste 15 grade ziua
Eu am stat in pulover, asa era de cald ieri!
Fug, pupici!
Aaa, azi se pune grau la incoltit ![]()
luny spune:
Clau
savurez pozele tale cand vin de afara si va dormi Mufarinul![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
vai Clau!! am murit cu racii aia.. cum punea mana pe ei Rebe!
falcoasa neinfricata!
si inainte sa plec la culcus o dedicatie:
noua ne place mult de tot melodia asta.. tot de pe canalul de desene animate e..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
Ne-am intors repede dar am avut cerinta de sus,sa-l montez pe Mickey la calc...si m-am conformat![]()
S-a zbatut nitel la imobilizare,a plans la intepatura,dar tanti as.a fost dibace si s-a miscat repede,repede
Pe la 4-5 ne dau si rez.Hai ca am facut-o si pe-asta,mama nebuna ce sunt
Va multumim de urari!!
Eu sper sa fie bine,de altfel-pustiul e vioi,face numai narozenii pe-aici,numai ca frige nitel..I-am dat paracetamol,bag influcid in el,homeovox,sirop cu echinaceea si prop.cu vit.C
Mai mult..ce sa-i fac?! Asta e!! Sper sa fie viral,ca de vindecat tre sa se vindece cumva![]()
Ralu

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Simo27 spune:

La multi ani cu sanatate,Andreelor si Andreilor!!!
Zoze,sanatate multa Blondutului
.
Luny,te-ai aranjat tare frumos
Ce de copilasi:Mufa,Rebe,Dudell,Zana plus cei de ieri:Stef,Vlad,Vlad-ursulet,Seb si frumusica de Ilinca-frumosi,frumosi
Si eu am ratat
pozele Roxanei
Aseara am fost la Socrelu,iar in lift a urcat cu noi o vecina si i-a spus lui Sam:"cati ani ai???" la care el-"Bine"
.Obisnuit ca prima intrebare ce i se adreseaza sa fie:Ce mai faci???
,apoi celelalte :cati ani ai?cum te chema?---
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM