Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI Romania si romani de pretutindeni! de-ar da Domnul sa se mai schimbe lucrurile in bine in tarisoara!

La multi ani Ioana! multa sanatate si tot ce iti doresti!

Sanatate la toti puiutzii bolanzi! sa dea DD sa nu fie nimic grav la niciunul!

ma bucur ca va place Flashforward.. aseara am inceput sa ma uit l V.. pana acum sunt numai 4 ep, dar e fain si asta.. poate am mai zis.. e despre o invazie a extraterestrilor, dar asa mai pe sustache..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

simo, offff, te cred ca te-ai speriat...

am patit-o si eu de curand, tusea si dupa masa m-a pus naiba sa ii bad hexoral spray ca sa ii treaca...si mi-a vomat tot...si am lasat-o fara papa cu un pic de apa.

multa sanatate

ariel, o sa incercam si recomandarea ta...dar tot cred ca o sa o tina 7 zile tratata si o saptamana netratata...asa ca m-am aranjat....sa vedem cum evolueaza zilele astea....

mai gaza mea a inceput de ceva timp sa se trezeasca iar sa pape noaptea, e bine? ce sa ii fac sa nu mai faca asta? eu una nu ma stresez asa de tare ca imi seamana, de multe ori ma trezesc noaptea si balotez tot ce gasesc in frigider, dar no la ea ma uit un pic asa...ca atata timp a dormit toata noaptea si acusi incepe sa se trezeasca sa ceara papa. o fi bine? o fi rau? un sfat careva?

seara baga cam 250 ml lapte cu cereale...e putin? bine oricum in jur de 6-7 mai mananaca o masa si laptele in jur de 8-9 seara. e ok? sau am dat-o in gard?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hop si eu, la spartul targului! :D A sosit al meu, am masina la scara. Am si poze si cateva filmulete, le descarc si vi le arat cand oi reusi... Am cu ce! (nu prea am, dar mi-a fost dor de camera mea cu acumulatorii incarcati).

Stefan viseaza si vorbeste uneori in somn... in germana! Matei inca repira pe gura si "i se usuca" mucoasa, se trezeste tusind...

Sanatate bolnaviorilor! LA MULTI ANI cu intarziere Andreilor si Andreelor!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI CUSCRA IOANA! Sa fii sanatoasa si fericita si la fel sa fie toti cei dragi ai tai!

P.S. Iulia s-a culcat la 22 si s-a trezit la 5.30; si bantuie prin casa. Cand ma uit ca abia e 7.30...
Simo, imi pare rau de Sam. Eu cioco nu-i mai dau Iuliei o vreme-va amintiti, a si agitat-o rau si a facut si diaree dupa ea. Vorba ceea, e ceva care deseori si noua ne poate pica prost (he, he...stiti cum e cu vulpea si cu strugurii, nu?). Dar cand e fratele mai mare in preajma nu prea ai ce face...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru toata lumea!
Si un ceiut pt Gudinde, ca sigur o doare capul!

La multi ani, Ioana!
Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte numai de bucurii in viata!

Mergi la inceput

Claudia, sanatate Dacianei!
O sa treaca!

Simo, cine stie ce-o fi avut Sam pe limba!
Important e sa nu se mai repete!

Ariel, mai, ideea de serbare e interesanta....ceva international.
Din pacate Ministerul nu da voie la serbare, parintii de la noi au vrut neaparat sa se faca( eu n-am fost la sedinta ca eram de garda!), au crezut ca pot inchiria sala in alta parte.
Numai ca Directoarea a aflat, s-a crizat....
Eu nu o inteleg pe edicatoare de ce a ales niste poezii asa de cretine!

Cat despre a muta copilul....n-am alta solutie!
In regim de stat chiar e cea mai buna gradinita din cartier, iar in regim privat este absolut imposibil financiar!

Asta e, o asteptam pe doamna de anul trecut sa se faca bine( a fost operata pe inima in septembrie) si mergem inainte!

Mergi la inceput

Mihutza, asa m-ai impresionat cand ti=ai inceput mesajul cu la multi ani, Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tinand cont de gripa porcina, in teorie ideea de a tine serbarile cu usile inchise are o logica; in practica, e o porcarie si o manipulare la fel de mare precum aproape tot ceea ce priveste aceasta gripa!
Claudia mami de Daciana, de cand papa fata noaptea? Si ce mananca, lapte sau altceva? Ce sa zic, mie 250 ml lapte CU cereale, asta dupa masa de seara mi se pare mai mult decat ok (Iulia cu greu inghite 60 ml lapte la culcare acum; bine, ea la pranz mananca enorm, apoi cand se scoala si inca ceva gen iaurt cu cereale pe la 7 seara). Nu stiu, pune-i mai multe cereale. Acuma, daca-i e foame copilului nu trebuie sa o infometezi dar bine ar fi sa se dezbare de obiceiul asta, nu e sanatos pt nimeni la nicio varsta sa manance noaptea (evident, nu vorbesc de bebeii mici)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Hai ca eu vorbesc, vorbesc, vorbesc.....cu mine seamana Ilinca!

Nico, asteptam pozele!
Cu copiii si masina!

Naty, la mine se doarme inca, numa' eu n-am somn!

unde mai doarme Iulia, tot in patutul ei?
Sau ai mutat-o?

Mergi la inceput

Am uitat sa-i multumesc Andreei pt linkuri.
N-au nik popular italian, eu am tot studiat pe net cam cum ar trebui sa arate, nu o sa ma stresez sa fie chiar 100% fidel!

Ideea e ca fiind o serbare fara noi, chiar n-am chef sa cheltui multi bani pe asta!

Ariel, o fusta rosie lunga pana in pamant gasesc si eu la tine pe site?

Adik eu n-am gasit, dar poate n-am cautat cum trebuie!

Mergi la inceput