Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,

la o prima googaleala:
http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.html
http://www.costumepetreceri.com/fete.html
http://www.costume-carnaval-ro.ro/afisare_produs.php?categ=Costume%20Copii

PS: Nu m-am uitat sa vad cat costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noapte bunaaa
Si tu Ariel, si tu! Lasa-i p-aia de la parter si fa nani!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

inca una pt Ariel, sunt tari rau masinutele alea, le-am vazut in Afi, am stat in dubiu, sa luam sa nu luam de MC, si n-am luat..tot 45 ron erau..si mai erau niste mingii cu tepi grosi, vibratoare raaau, cu luminite inauntru si muzici, care sareau in toate directiile, si la aia am balit! noroc ca mai e timp..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dupa cum ziceam: m-ati lasat cu ochi-n pahar!

Nope, greu cu rezistatu' la ore tarzii ... tocmai cand eu sunt mai vorbareata si in verva.
Ma duc sa ma uit la TV.

Luny,
Si eu ma ofer sa-ti trimit o reteta super simpla de Tiramisu' (daca vrei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

de pinot noir ca vad ca iar e destrabalare...

tuchi cum mai calare pe matura? doamne ce se invata la gradinitele astea acum...imi mai spunea sor'mea zilele trecute ca alex are de invatat o poezioara cu mos nicolae..eu nu am auzit pana acum nici o poezie cu mos nicolae...mi-a zis cateva versuri si era tare ciudata..

mimo cat de curand ma bag si eu la tiramisu mersi pt felicitari dar nu am facut eu tortuletul ...

zoze multa sanatate sufletelului ..azi am descoperit al 4 lea coltisor de maseluta...

pe seara am fost sa ne intalnim cu sf andrei si mos nicolae...m-a lasat andru cu gura cascata ,dintre toate jucariile expuse in selgros el a ochit "cijea-mingea" care erau la la capatul culoarului ,cum le-a ochit nu stiu ca ochii mei le-a cautat nitel pana sa le vada si sa-i cumparam una ca sa taca cochilasul...cine credeti ca a jucat pase intre raftulete si era cel mai vesel copil din lume,inconjurat de multele jucarii pe care nici nu le0a bagat in seama...andru si ta'su...i-am luat o parcare/spalatorie/benzinarie cu 2 masinute(cu asta cred ca o sa se joace ta'su nicidecum andrei) ,inca 2 masinute remorcate si carticica apasa si asculta animalele de la ferma,de care a fost incantat si s-a jucat si cu astea prin tot magazinul ....daca nu-l lasam incepea sa planga...

deabia acum 20 minute a adormit..daca nu s-a frichinit si a vorbit de m-a zapacit....mama/tata/tati/tataie/mamaie face prezenta pe fiecare seara apoi incepe cu catei pufa/iaia/no si apoi pe limba lui ce naiba zice ,se pune cu cru in sus ,se craceste ,se suceste,ma loveste cu picioarele in burta ca un calut..pana nu am ridicat putin vocea si l-am atins putin la poponeata nu s-a potolit...off si ta'su sforaia de mama focului ..asa ca m-am ofticat si am venit sa beau un pahar cu vin rosu sa-mi descretesc fruntea...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Daca ati sti ce mi-a vomat Sam-bea laptic si deodata s-a ridicat in fundulet,isi tot tragea de limba si a vomat in stil mare,l-am luat rapid ,l-am strigat pe al meu si pana sa il duca la baie a mai dat pe el de l-a umplut pe tricou si jumate de fata-era chiar comic,apoi la chiuveta inca un jet ....rosu in obraji,de zici ca-i floare..oare de la maselute se vomita???ca nu a mancat nimic deosebit-de fapt a luat 3 imbucaturi de ciocolata de la David....i-am dat putin ceiut si abia acum l-am culcat.Doamne sa fie bine !!!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Daca ati sti ce mi-a vomat Sam-bea laptic si deodata s-a ridicat in fundulet,isi tot tragea de limba si a vomat in stil mare,l-am luat rapid ,l-am strigat pe al meu si pana sa il duca la baie a mai dat pe el de l-a umplut pe tricou si jumate de fata-era chiar comic,apoi la chiuveta inca un jet ....rosu in obraji,de zici ca-i floare..oare de la maselute se vomita???ca nu a mancat nimic deosebit-de fapt a luat 3 imbucaturi de ciocolata de la David....i-am dat putin ceiut si abia acum l-am culcat.Doamne sa fie bine !!!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

simo imi pare rau...da doamne sa fie bine..nu stiu ce sa zic ..si andru a papacit cioco si nu a avut nici o problema si sa ai o nopate linistita

Mergi la inceput

se pare ca am ajuns la spargerea chefului..ma duc si eu la va si daca va intalniti maine sa aveti o intalneala placuta...si sa stiti ca-s verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cica ma culc, da' uit pana maine
asa ca, DAAA, vreau retete simple si garantate pt tiramisu, sa pun iubul la treaba, ca si el pofteste ca o gravida
Simo asa am patit si noi acum vreo 2 saptamani...statea in pat Muffy, bea lapticul si de-o data il da de-o parte si asa culcat, s-a intors pe-o parte si a varsat un jet puternic, tot ce mancase...m-am speriat si eu, a fost prima data cand a vomat in jet, dar a fost ok, nu a avut altceva..cred ca l-am indopat prea mult in seara aia, ca manca si am profitat, apoi a topait cu ta-su..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, am iesit in 45 lei cu tot cu jocul ala jmecheras cu plastilina. masinuta a fost cam 21 lei, jocul la fel si punga diferenta . sa-ti zic ca mi-am dat palme ca eu am dat anul trecut pe o masinuta de genul ala 65 lei??? ca e si sotul meu baietel si .... isi dorea .
mingea aia e super! o avem noi...sau mai bine zis, am avut-o. ca a luat cateva buseli si nu mai tzopaie, a mai luat cateva si nici nu mai lumineaza. o mai apuca asa...cand are ea chef.
cred ca i-ar fi buna o masinuta d-aia lui mufa peste ceva timp. l-ar alerga muuuult si bineeee

daciana, pare viral si la voi. bagati si voi influcid, vezi numai ca se ia f des in faza acuta. sanatate multa.

simo, poate avea ceva in gat/gura, daca zici ca se tragea de limba...o scama, un fir de par sau...muuulta saliva, poate chiar de la masea. uffff, pup puiul mic

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput