Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi, povestea serbarii Ilincai de Craciun imi aminteste de invatatoarea Teodorei. Toate serbarile erau UNDEVA SECRET, de obicei la padure, padrintii nu aveau voie (numai vreo doi care cotizau) si premiile se acordau prin vot democratic adica votau copiii Iar de ziua mamei mi-a recitat fata o poezie din care reiesea ca am parul negru si ochi albastri Iti dai seama ca ma cunostea si copilul si invatatoarea si blonda sunt de nici nu-mi mai aduc aminte daca am fost vreodata altfel Sa bem, sa uitam!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

[
fetelor, cine vrea sa slabeasca trebuie sa il ia in grija pe Mufa o saptamana, sa iasa zilnic de doua ori in parc cu el, eventual un parc cu scari multe, si sa nu manance decat ceea ce manaca si el!
Efect garantat
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci babysitting Muffy nu vreti, bineeeeeeeeeee....
Tuchi, m-au spart educatoarele alea, cu poeziile lor meseriase

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimo, ce tare!
Si pe-atunci nu era gripa porcina!
Las' ca face serbare cu clasa de balet, cu public!

Mergi la inceput

Dar cica si restul poeziilor sunt jale mare, japoneze, rusoaice....nasoale rau!
Anyway, sa bem, sa ne bucuram, maine e 1 Decembrie!
hai noroc!
mai stau un pic pana ma culc!

Mergi la inceput

Gata, s-a dus picul, at zburat si voi!
Ma duc la
Noapte buna, vise frumoase!

Mergi la inceput

ce ma oftic, tocmai maine am si eu cosmetica..dar nu mai vreau sa aman..ar fi a doua oara intr-o saptamana, mi-e si rusine de tipa..tare as fi mers pe undeva de dimineata..dupa masa ar trebui sa ne vedem cu niste prieteni in IOR, dar nu stiu ce program are iub cu terapia lui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey, ma omorati aici! cum adica serbare fara parinti? cu costume italiene? ce naiba serbare e asta? serbarea mafioata? ...si tuchi, da flit la tanti aia, ca minteeeeeeeeeeee!!!! la fiica-mea la gradi se face serbare, CU TOT CU PARINTI !!! cu costume normale, gen: pitic, spiridus, probabil ca vor face o sceneta legata de noaptea sfanta, dar cu costume de maria, iosif, tamplari, magi. aflu pe 2 la sedinta amanuntele. macar nu ma mai strofoc ca cine stie ce cadouri vor primi copiii, caci anul asta am fost delegata eu sa le iau si sunt tare mandraaaaa. adica fetele vor primi un ponei mare de plus, cu accesorii: suzeta, biberon, pieptan si alte bazaconii (o copie fidela a celor de la "my little poney", logic la un sfert de pret) si un set de modelat plastilina, ceva cu gradina, flori, gradinari, plastilina si forme incluse, iar baietii vor avea o masinuta cu radiocomanda stunt, d-aia de se rasuceste pe toate partile, de saliveaza marcel cand o vede si un set similar cu al fetelor, numai ca e cu masini si garaj, piste si alte "baietisme". pe langa astea altcineva se ocupa de 1-2 dulciuri si gata cadoul de la moshu'la gradi . astea toate le-am scos in 45 de lei de copil si eu zic ca arata mult mai fain si vor bucura mai mult copiii decat puzzle-ul cu 500 de piese primit acum 2 ani cam in aceiasi bani.
hai ca m-am laudat destul.

bai, eu sufar aici ca fac aia destrabalare pe strada mea si voi radeti de mine??? acum monetaza niste luminite verzi, rosii, albastre, care se reflecta pe trotuar si se invart ... halucinant . mai sunt amatoare de un joint? vad ca au si narghilele

nico, m-a atins blestemul...acum juma de an ma agitam pe forum la un subiect despre astfel de magazine...si ma dadeam de ceasul mortii ca ar trebui interzise. na! ca au venit peste mine acum!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

da, buna idee, ia sa ma bag si eu
NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

6, flash foward! axn

noi am trecut de la muci+tuse la febra= raceala in toata regula...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput