Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Claudia mami de Daciana, de cand papa fata noaptea? Si ce mananca, lapte sau altceva? Ce sa zic, mie 250 ml lapte CU cereale, asta dupa masa de seara mi se pare mai mult decat ok (Iulia cu greu inghite 60 ml lapte la culcare acum; bine, ea la pranz mananca enorm, apoi cand se scoala si inca ceva gen iaurt cu cereale pe la 7 seara). Nu stiu, pune-i mai multe cereale. Acuma, daca-i e foame copilului nu trebuie sa o infometezi dar bine ar fi sa se dezbare de obiceiul asta, nu e sanatos pt nimeni la nicio varsta sa manance noaptea (evident, nu vorbesc de bebeii mici)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

buna dimineata, acusi am facut s noi ochi, va invit la o cafa , sau ceai ce doriti.

naty ce sa zic,am observat ca de obicei, dar nu e o regla univ valabila, cand e bolnavioara. da, nici eu nu imi doresc un astfel de comp, pana una alta normal ca ii dau sa manance seara, daca se trezeste. interesat e ca indiferent la ce ora mananca noaptea dimineata nu mai vrea lapte, ci ceai cu unt si dulceata.
acum de vreo saptamana a inceput cu trezitul noaptea pentru a manca.

LA MULTI ANI ROMANI!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Crengutza noua

Mergi la inceput