Editare mesaje
Ati putea face cumva ca mesajele sa nu fie sterse - editate dupa x luni ?
Decat cu cerere fondata catre un moderator sau admin.
Si acum sunt aduse subiecte vechi [pt ca un user sa-si stearga mesajele.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Raspunsuri
andacos spune:
Am raportat si eu moderatorilor problema asta!
Este extrem de enervant ca sa nu mai spun de "dezordine"care se creaza!
Dana
marius spune:
Ok - preluata problema.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
denizel spune:
Ajunserati pana la urma la vorba mea .
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Daca copilul meu ar ajunge sa-mi spuna cum a spus copilul lui X la 4 ani 'nu ma simt bine la gradinita ca am nevoie de tine acolo sa ma incurajezi', m-as gandi serios ca am dat-o in bara rau de tot.
szivarvany spune:
Nicio veste ?
Intreb din acelasi motiv
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
marius spune:
E in lucru
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
denizel spune:
Marius, cu riscul de a parea caraghioasa si sucita (chiar sunt, in acest caz ), eu as zice sa lasati totul asa cum e .
Unii oameni pot avea motive serioase atunci cand doresc sa-si stearga postarile si uneori, poate, nu e o optiune solicitarea adminilor/moderatorilor.
Voi faceti cum credeti ca e bine, eu v-am zis ce cred acum .