Muresence........... pe DC !!!!!! (22)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Azi am fost la gradi si am aflat ca nu se mai face serbarea. Inspectoratul nu le da voie. Si totusi vor face, singuri o serbare in sala de clasa. Un parinte va filma si trebuie sa dea la toata lumea DVD_ul. M-am oferit eu sa filmez .
Si trebuie un mos..de unde scoatem mos ca nu se poate sa fie vreun parinte ca sigur va fi recunoscut.
Deja la noi a venit Mos Nicolae in seara, din partea finilor. Dulciuri normal.
anca_27 spune:
Diana, imi pare si mie rau ... cuvintele odata rostite, taie si spanzura... Imi cer scuze, n-am vrut sa va supar, voi sunteti cele care va faceti griji pentru c-am slabit prea mult... sorry ... ma retrag... mai bine nu vorbesc... revin cand sunt mai pink.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
OanaRusu spune:
Anca, sustin ce a spus Lizzy, oare unde sunt noptile nedormite - adica sculat din 30 in 30 de min... au rama in august... acuma ma plang ca ma trezeste la 6
Sa vedem unde doarme Paul la noapte.. dc va accepta noul pat sau nu.
Ce frumoase sunt luminile in centru pe mine m-au inseninat - si chiar ca a fost greu (sunt in gashca cu Anca, adica frante de vreo 3 zile)
Carola, hai in toane mai bune! Nu suntem nici noi in ape mai limpezi... si dc suntem impreuna nu ne scufundam asa sper
Noapte buna!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
kover spune:
anca:si pe mine ma enerveaza totul(exceptie baietii mei care imi ridica moralul si ma dau pe spate cu discutiile si cugetarile lor)iti arunc o funie sa te scot din butoi.stiu ca ti se pare deja enervant cind ti se spune "trece si asta"dar te rog sa ne crezi:asa este.hai ca acum e agitatia si cu ziua printesei.dar simbata viitoare ne "destresam"auraaaaaa:cum se procedeaza?trebuie rezervat,sau doar ne intilnim acolo????lizzy:citi ani au copiii?carti de colorat ar fi bune?ma uit printre jucarii.eu mai duc (ca si anul trecut )la centrul de pe trebely unde sint mici,pitici, niste jucarii si siropele(vitamine si altele),ca hainute au destule,dulciuri inca nu au voie.astept amanunte..acum un an:Trimis la: - 30/11/2008 : 11:22:16 -------------------------------------------------------------------------------- si acum ceva serios::a postat aici papanash,despre un subiect cu ajutoarele mosului,initial ma gindeam sa trimit niste jucarii,dar vorba ei am putea aici la tg.mures sa facem o bucurie copiilor nevoiasi.ce ziceti?ne mobilizam sa facem o bucurie copiilor?sa adunam niste jucarii si altele?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/Trimis la: - 01/12/2008 : 11:22:00 -------------------------------------------------------------------------------- . Kover, e foarte buna ideea ta.As vrea si eu sa particip in vreun fel.O saptamana usoara, va doresc!Rapid, farmecul vietii. Trimis la: - 01/12/2008 : 22:02:07 -------------------------------------------------------------------------------- Kover...eu mi-am facut curatenie printre jucarii si ce nu am avut nevoie am aruncat, si ce am crezut ca sunt bune le-am dat la Dani la gradinita. Tare bucurosi au fost copiii(mi-a spus ca in ziua aia pana la ora 11 nu a putut face activitati cu copii ca strangea jucariile si pana se intorcea erau imprastiate inapoi), am dus mai multe jucarii decat aveai ei in grupa/ hainele lui Dani le pastrez pt fina mea ..... Ar fi foarte bine sa dea cei care au de unde doar ca aia sunt oameni importanti si nu cunosc problemele zilniceBianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
iubita_tiana spune:
BUNA FETELOR, am mai fost pe la voi de cea vreme, nu mai retin exact, pe atunci pierdusem sarcina...si cred..nu sunt sigura, deja eram din nou insarcinata...acuma sunt mami de 6 luni, chiar azi, de fapt ieri, ca azi e deja sambata...mami de Tiana...sper sa ma primiti in grupul vostru si sa devenim prietene
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine..
Kover, da imi amintesc acum de mesajul tau. La fel e si anul asta...am saci intregi cu hainele lui Dani si pe care le pastrez....pana cand nu stiu dar daca tot le-am adunat de 4 ani e pacat sa nu le mai tine. Sper sa vina si la fina bb cat mai repede ca vreau sa botez .
Anca, gata? Ai iesit din butoi? Hai ca azi ai treaba...mancare...meniuri...ce faci bun?
Criss cum esti azi? Ieri am fost la Dacia dar nu am gasit lego cum am vrut. Erau cateva cutii doar ca sunt cu piese mici si multe...deci nu sunt bune pt Dani. In schimb i-am cumparat Sandrei un unicorn roz de plus .
Oana si noi am vrut sa mergem in centru ieri doar ca au venit finii la noi. Duminica seara nu ratam cu siguranta.
Tania, bine ai revenit. M-am uitat la pozele tale. Sa iti traiasca mica printesa, imi plac pozele in costum de craciuita
La noapte vine Mos Nicolae pe la cizmnulete .
monica-elizabet spune:
cris, Bianca...(stiu sigur ca tu cris ai luat si anul trecut lego asa ca de-aia intreb)...cum trebuie sa fie? e o firma anume? din piesele alea se poate construi doar o anume chestie(vapor, avion, etc?) sau poti construi orice cu mai multe piese? Alex a dat comanda mosului de lego si eu sunt in impas nici nu stiu dupa ce sa ma uit...cate piese trebuie sa aiba...pliz bagati detalii noi pana acum nu l-am lasat (adica l-am indrumat catre alte chestii ca era ruxi prea mica si mi-era ca inghite piesele) am luat in schimb cuburi maaaari de construit...insa acum nu se mai poate...el vrea lego
multam anticipat de raspuns
si we fain tuturor
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Biancas spune:
Monica, uite aici sunt pozele ce le-am facut anul trecut:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-11-12/18:19:40
Sunt lego chinezesti,se gasesc pe la magazinele de cartier, cel putin la noi.
Asta e ceea ce i-am cumparat fiului meu anul trecut, 50 piese cu 16 lei:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-11-10/18:33:24
Criss anul trecut a cumparat lego original, cutia aia XXL cu 200 lei . Anul asta a cumparat si sectia de politia care e printre pozele mele sa iti faci o idee cum arata.
Criss75 spune:
Monica, mai pun odata pozele sa-ti faci o idee.
Anul trecut am cumparat acest Lego, care e original, cu piese mici si cu care se poate construi aproape orice. Sunt 1800 piese si a costat 200 lei.
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture888.jpg
Anul acesta si-a dorit ceva sectie de politie ca se tot face reclama la Minimax. Am vazut la Real ce-si doreste dar n-am fost dispusa sa dau iarasi atatia bani pe jucarii, costa de la 250 lei in sus. Asa ca am optat pentru imitatii chinezesti, dar de aceeasi marime, forma si calitate cu originalele si la pret de 5 ori mai mic. Ce va primi in seara asta a costat 45 lei.
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture886.jpg
Si pentru ca nu e tocmai o sectie de politie ci face parte din seria "Police", am cautat si o sectie adevarata de poolitie pe care il va primi de la mos craciun.
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture885.jpg
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
monica-elizabet spune:
Bianca, cris, multumesc mult pentru atatea info...macar acum stiu si eu dupa ce sa ma uit
deci cele originale sunt de 5 ori pretul... sa vad ce gasesc pe-aici
pe ultimul pus de cris nu am reusit sa-l vad...dar mai incerc...poate e de la mine...
sa le stapaneasca sanatosi puiutii vostri ca tare faine sunt...
o Duminica placuta tuturor
si La multi ani! celor ce serbeaza ziua numelui
Monica-Elizabet
Retete in imagini