Muresence........... pe DC !!!!!! (22)
Raspunsuri - Pagina 7
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Aura, ce bine suna ... parca simt si miros ... e pe bucket list. Bia, eu urasc argintiul la brad, brrrr. La noi o sa fie tot rosu si auriu ca anul trecut. Nu simt nevoia sa-l schimb... un stres in plus. Insa globuri mov suna interesant... Mami de Sara (8 dec 2008) ============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi) |
vai ce brad frumos! si ce familie luminoasa si fericita!
dar nu pot sa nu remarc ca ai slabit prea mult
lizzy spune:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit Aerul rece de iarna imi strapunge sinusurile iar lacrimile incep sa apara, noaptea este luminata de becurile si ornamentele Craciunului, totul pe strada se deruleaza cu repeziciune, rasete, hohote, sunet de clopotei, muzica, iar urma rece a pasilor mei se face ascultata din ce in ce mai bine. Scarile grandioase din marmura ma poarta incet dar nerabdatori,spre locul feeric in care pentru 2 ore am sa fiu in alta dimensiune. Imi ridic privirea si ii intalnesc ochii umezi si calzi ca de caprioara, imi zambesc si ma inconjoara cu blandete si protectie. Sunt mandrii ochii lui, ma simt frumoasa si in siguranta. Cortina se ridica, ropote de aplauze se aud in sala imensa, incarcata de frumos si usor, linistea absoluta se asterne. Muzica incepe ca o avalansa, pe parcurs se domoleste orpindu-se parca in sufletul meu pentru a ma mangaia. Cosul pieptului se umple, am senzatia de sufocare dar... ciudat am puterea sa respir, inima bate in ritmul muzicii si totul aluneca in nefiinta. Va rog nu ratati Viena in aceasta perioada a anului, mergeti un WE cu iubitul si copiii! Aura si samburelu' Dimitrie Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience. |
fa cumva din putinul tau timp liber si apuca-te de scris pe bune!
nota 11!!
si da... de abia astept viena! la anul!! ca atunci vom avea si ghid si cazarea asigurata
lizzy spune:
Va propun, cu ocazia Craciunului, sa facem impreuna o fapta buna pentru copiii abandonati si abuzati, gazduiti de un centru din Tg.Mures (de pe str. Revolutiei). In acest centru sunt gazduiti la momentul de fata aprox. 10 copii. Sambata voi afla si varstele exacte.
La serviciu am inceput sa adun bani, din care voi cumpara dulciuri, fructe, cereale, suc...
Voi, forumistele, ati putea ajuta cu hainute, jucarii, carti... in masuta posibilitatilor. In final fac pachet pentru fiecare copil si le ofer cadou din partea Mosului.
Prin urmare, va rog ca pana la data de 20 decembrie sa ne mobilizam, astfel incat in zilele premergatoare Craciunului sa putem materializa fapta asta buna.
Va multumesc anticipat pentru generozitate.
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine.
Nu am noutati prea mari, doar ca am aflat ca ieri au aprins luminitele de la bradutul din centrul orasului. Si le-am ratat .
Cred ca mergem deseara.
Imi amintesc ca anul trecut ningea cand am fost pentru prima oara si era asa frumos . Anul asta ninsoarea se lasa asteptata. Eu ma bucur ca nu curat masina dimineata ..ceea ce urasc cel mai tare.
La Metro sunt asa jucarii frumoase ...m-am uitat acum in pliant. Se poate vedea si pe net pe adresa lor.
kover spune:
lizzy:pt.initiativa.eu intru in joc.poate ai noroc si nu va fi trecuta cu vederea mesajul tau(cum am patit eu anul trecutrevin altadata cind dispozitia mea va fi bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
lizzy spune:
citat din mesajul lui kover lizzy:pt.initiativa.eu intru in joc.poate ai noroc si nu va fi trecuta cu vederea mesajul tau(cum am patit eu anul trecut revin altadata cind dispozitia mea va fi buna mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006) http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
carola, multumesc
spre rusinea mea nici nu stiu daca anul trecut am vazut sau nu apelul tau, imi cer mii de scuze...
in orice caz, initiativa mea se axeaza mai mult pe banii pe care colegii mei de birou ii vor da pt dulciuri si fructe. de la voi m-as bucura daca va lipsiti de 2-3 carticele si 1-2 jucarii, de orice fel...
anca_27 spune:
Lizzy, ma bag si eu.
Karole, si eu sunt foarte blue... si nu ma recunosc , in loc sa ma trezesc dimineata, ca alte dati, si sa-mi zic `Anca, ce stupida esti, uite ce frumoasa poate fi viata`, nu ma mai trezesc asa, ma trezesc cu greu, cu corvoada-n spinare...
Nu mai suport nimic, sunt in stare sa ma cert pt orice
- nu o mai suport pe vecina care arunca resturi de mancare la tomberon si nici macar nu le impinge, nu sa le puna intr-un sac
- nu o mai suport pe femeia de serviciu care-si bate joc de munca ei si tot eu sterg si spal in fata usii
- nu mai suport muzica tare, soarele puternic, ceasul ticaind
- nu mai suport sa nu dorm si eu macar 2 ore legate
- nu mai suport sa ma traga z de pantaloni si sa vrea doar in brate, si inclusiv datul cu aspiratorul sa-l fac cu ea calare - i-au iesit 2 dinti intr-o sapt, draga mamii draga...
- nu mai suport lumea care-mi spune `vai, draga, ce-ai slabit...` si daca mai vad si vreo invidie in privire imi vine sa ma dau cu capu de pereti - no offence - si doar eu stiu cata oboseala am si cum as da macar 4 ore de somn legat pe 10 kile in plus, jur!
- nu mai suport sa n-am timp de nimic-nimic
- nu mai suport sa nu mai suport....
Si cica e luna cand trebuie sa fim mai cumva, si mai altcumva, din mine zici ca acu ies demonii...
Fug ca-s cu prosopu`-n cap si-mi vin fetele la meditatii ... am muscat si dintr-un cremvusti nefiert si-o felie de branza pana v-am scris...
Sad, sad, sad!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
OanaRusu spune:
Hai, Anca, sa te "bag" in christmas'spirit...
ne pregatim de mos...
Bianca, io-s mama closca... am avut coafeza care-mi venea acasa, s-a intamplat o chestie aiurea in vara (n-a venit) si am pierdut legatura. Asa ca acum m-am dus pt ca ma tenteaza sa-mi reiau obiceiul cu coaforul... e "spa"-ul meu... insa cand era mica Ana (si f dependenta) n-aveam rabdare nici sa ajung la coafor... Closca ce mai insa deja sunt mari... indata nici in brate nu-mi mai stau
WE placut
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
citat din mesajul lui anca_27 Lizzy, ma bag si eu. Karole, si eu sunt foarte blue... si nu ma recunosc , in loc sa ma trezesc dimineata, ca alte dati, si sa-mi zic `Anca, ce stupida esti, uite ce frumoasa poate fi viata`, nu ma mai trezesc asa, ma trezesc cu greu, cu corvoada-n spinare... Nu mai suport nimic, sunt in stare sa ma cert pt orice - nu o mai suport pe vecina care arunca resturi de mancare la tomberon si nici macar nu le impinge, nu sa le puna intr-un sac - nu o mai suport pe femeia de serviciu care-si bate joc de munca ei si tot eu sterg si spal in fata usii - nu mai suport muzica tare, soarele puternic, ceasul ticaind - nu mai suport sa nu dorm si eu macar 2 ore legate - nu mai suport sa ma traga z de pantaloni si sa vrea doar in brate, si inclusiv datul cu aspiratorul sa-l fac cu ea calare - i-au iesit 2 dinti intr-o sapt, draga mamii draga... - nu mai suport lumea care-mi spune `vai, draga, ce-ai slabit...` si daca mai vad si vreo invidie in privire imi vine sa ma dau cu capu de pereti - no offence - si doar eu stiu cata oboseala am si cum as da macar 4 ore de somn legat pe 10 kile in plus, jur! - nu mai suport sa n-am timp de nimic-nimic - nu mai suport sa nu mai suport.... Si cica e luna cand trebuie sa fim mai cumva, si mai altcumva, din mine zici ca acu ies demonii... Fug ca-s cu prosopu`-n cap si-mi vin fetele la meditatii ... am muscat si dintr-un cremvusti nefiert si-o felie de branza pana v-am scris... Sad, sad, sad! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi) |
anca, imi pare rau pt comentariu. stiu ca si nedormitul si oboseala si problemele si grijile au avut rolul lor in slabit...
mai stiu insa ca nedormitul sau cerutul in brate permanent se vor termina intr-o buna zi! trebuie sa crezi in asta!
stiu ca e alegerea ta sa o cresti pe sara asa, si te sustin in tot ceea ce decizi pt ca fiecare mama stie ce e mai bine pt copilul sau.
sara este la varsta la care te solicita fizic cel mai mult, si asta va dura pana se ridica pe picioarele ei si castiga independenta. nu va fi peste noapte, dar treptat vei simti asta si va fi ca o eliberare pt tine. mai e un pic, in 2-3 luni nu va mai avea nevoie de tine la fiecare pas! stiu ca e usor de spus din afara, caut sa te incurajez doar... personal CRED ca am trecut prin asta cu doi copii. si prin nopti nedormite, multe, cu primul copil. dar... am uitat ca au existat nu-mi amintesc cu exactitate cat de rau ma durea spatele de la atata "brate", cat de obosita sau iritata de nesomn eram, cat de tare ura scarile pe care il caram de 100 de ori pe zi... amintirile frumoase mi-au ramas, dificultatile de atunci le-am uitat! crede-ma, va fi la fel si la voi... pana atunci, nu stiu, daca te ajuta sa vorbesti despre asta, go for it! cel putin pe mine ma ajuta, atunci cand simt ca nu mai pot si imi vine sa fug in lume.
si iti propun ceva. alege o zi pe saptamana, in care 2-3 ore sa poata sotul sa stea cu sara si tu sa faci singura, ce vrei. ceva pt tine, orice. sa dormi undeva in liniste, de ex. la mine e un pat in plus oricand! (ce-i drept, nu garantez pt liniste dar cred ca am putea rezolva cu expeditia baietilor la sara)
iti doresc sa gasesti cumva echilibrul care te face fericita si implinita...
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Oana, credeam ca nu te-a mai coafat nimeni din 2005. Ca iti faci singura parul. Ce bine ar fi sa stiu si eu sa imi fac parul dar..nu am indemanare la tinut peria in mana .
Anca, ar trebui sa fi vesela draga mea, fiica ta implineste 1 anisor . Gandeste-te ca trebuie sa fi vesela pentru ziua ei nu trista ca azi.
Diana, azi ti-am vazut sotul, a fst la prietena mea sa faca rezervare pt ziua de nastere a lui Marc. Initial nu am stiut cine e...apoi a spus un nume cand a fost intrebat a cui e ziua parca...a spus Ianis...atunci am reactionat la nume ca parca mi se pare cunoscut, apoi a spus Marc...apoi a spus ca merge sa vb cu sotia Diana si va telefona ce pachet alege. Deci ti-am vazut sotul . Initial am vrut sa iti trasmita salutari din partea mea...a Biancai..de pe forum...suna cam stupid asa ca am lasat-o balta . Am inteles ca au fost colegi de liceu.
Deci va chefuiti luna asta. Frumos. La multi ani!!!