Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
lillyka multumim de cafea...eram si io prin zona dar a trebuit sa recuperez...si eu am av dureri , mai ales noaptea....pe la fifi...osul ala chiar de acolo..oricum si eu sunt morcovita...
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE SF ANDREI...FIE CA SUNTETI VOI, BURTICUTZE...FIE TOTI CEI DRAGI VOUA
vad ca usor , usor incepem sa ne punem punct cu bagajul de spital si lucrusoare pt bb...io mai am destule...dar tot citind, tot citind ce mai luati voi...tin minte-10% si mai iau cate ceva.
cristies...si eu cred ca ma vopsesc azi
...
sa aveti o saptamana frumu si fara dureri...si cu bb tinut la ghiozdanel
32+ 
sagetutza spune:
roco1617 e ingrozitor pentru prietena ta, nici nu imi pot inchipui cum e intr-o situatie ca asta. insa pentru tine:
Fii tare! Hai ca se poate.. Mai e un pic...

Eu personal nu stiu nimic de boala asta..
33+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
cris_mario spune:
Buna dimineata si de la noi!...ne mai primiti??
nu am reusit sa citesc nmk din urma
...astazi merg la birou,apoi sa facem niste cumparaturi ptr k avem invitati si sa luam cadouri ptr copii.Eu am ramas pe la cap 56...sper sa reusesc astazi sa citesc
Vreau si eu sa urez la multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua cu ocazia Sf Andrei

Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
acum fiind si ziua mea si a baietilor mei...tre sa dau de baut![]()

si mai am o multime de salate de la cununie+sarmale+niste fripturi pe kre le fac astazi+prajiturele
......angelli/alb+cherry
...vin,sampanie
si ce mai doreste sufletelul vostru ptr k suntem 3 sarbatoriti
Andreea
27+
sagetutza spune:
Neata fetele...
Multumim de cafea lilik si bine gandit cu nea caisa. Eu nu luam nici sifonierul(dk nu cumva l-ati platit inainte)
bine ai revnit cris_mario... asteptam poze.
La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua de onomastica si nu numai...
Sunt prea lenesa pt emoticonuri... ma scuzati. Trebuie sa ma preg de serv...
33+
sagetutza spune:
asa si sa nu uitttt....
va 

si sa aveti o zi frumoasa si o saptamna minunata...
33+
lia_2009 spune:
lillika multumim de cafea si LA MULTI ANI! de SF ANDREI si tuturor celor care poarta numele Andreea, Andrei. Am notat sfatul tau referitor la arsuri.
allexutzzza multumim de model pt husa de saltea.
cristies ai luat o multime de lucruri frumoase pt bb
Referitor la vopsitul parului mie mi-e teama ca e toxic. Eu nu m-am mai vopsit de cand am ramas insarcinata si as vrea sa ma fac si eu pentru marea intalnire dar nu am incredere in vopseluri . Voi ati gasit ceva mai natural sa nu faca rau bebelusului?
a
32 sapt 
dastefa spune:
multumesc pt bunatatile cu care ne tentezi de dimineata Cris_mario si de cafeluta Lilyka
La multi ani si numai bine pt toate sarbatoritele de azi sau pt cei dragi sarbatoriti azi 
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
cris_mario spune:
am reusit sa ajung la zi cu cap asta doar ![]()
cris.dogarel sa fiti sanatosi si multi ani fericiti impreuna de acum inainte...si odihneste-te mai mult,lasa hoinareala
cristies...sa pui poze sa te vedem vopsita
..sincer ciorba azi se face...ii servesc azi k ieri nu a mai vnt nimeni nu au fost in stare(sincer nici eu)...dar recuperam azi
roco..imi pare rau ptr prietena ta
mariucasara ai scutire...stai linistita sa-l mai ti pe bb akl
lucia fff frumi patutul si hainutele
multumesc tuturor fetelor de intrbari si de urari
va dati seama k mai aveam cate cv de spus,dar s-a raspuns deja la toate si nu mai are rost sa reiau...am scris asa "strictul necesar"![]()
Andreea
27+
dastefa spune:
Mariucasara ai grija de voi.Poate mai sta totusi la caldurica bb.Noi avem cam acelasi DPN asa ca m-a cam luat cu fiori
Alexuzzza voiam sa-ti raspund la o intrebare de ieri-pernuta i-am pus Dariei abia pe la 2 ani.Deci lenjeriile pe care le faci acum vor arata oricum mai decolorate decat fetele de perna pew care le-ai face pet mai tarziu.Deci nu te complica cu ele acum.S-ar putea sa schimbi de 2 ori lenjeria pana atunci
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica