Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
ale1212xa spune:
neatza fetele
multumim de cafea
Uram si noi la multi ani tututror sarbatoritilor de azi, o zi minuntata sa aveti...si un pupic dulce bebelului meu...azi e prima lui aniversare

deci dam si noi de baut

-----------------------------------------
31+ cu
Dragos-Andrei
ale1212xa spune:
am schimbat si semnatura ca suntem baieti mari dar AMR tot nu punem inca![]()
-----------------------------------------
32+ cu
Dragos-Andrei
cris.dogarel spune:

la multi ani, bebe Dragos Andrei din burtica ale1212xa. si daca mai sunt alti bb in burtici ce vor avea numele asta, la multi ani si lor.
la multi ani, andreea (cris-mario, andrelina, lilyka si toate fetele care au user-name de nu stim ca le cheama Andreea)
la multi ani, Mario Andrei si alti copilasi frumosi care se numesc Andrei

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
lucia2000 spune:
discutia despre lenjeria de patut ma intereseaza si pe mine.
Eu vreau s-o confectionez singura dar inca nu stiu ce dimensiuni.
31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
cris.dogarel spune:
buna dimineata![]()
![]()
multumim de cafelutza.

cris_mario bine ai revenit si multumim de tratatia...muulta. yum, yum
. sper ca a fost asa cum ti-ai dorit

alexutzza, bafta la epilat azi, sa vii cu fifi intreaga acasa
. ne dai voie sa citam/patentam numele asta de fifi p-aici, ca-i tare dragutz
? si pe mine ma durea in primele luni, dar data trecuta a fost chiar ok, a durut parca mai putin decat de obicei, insa dr. mi=a zis sa nu ma epilez cu ceara asa de "adanc" inainte de operatie, sa nu fac foliculita, etc.pacat, ca eu lama nu o suport...
roco, stiu ca exista geluri/solutii anti mancarime, din cele care se dau in caz de alergie (antihistaminice), dar nu stiu daca e voie in sarcina. nu poti intreba dr. tau??
ptr. prietena ta... credeam ca prin alte tari nu e nicio problema daca nasti prematur, ca au alte dotari....
lylika, dureril pe care se descrii tu sunt de la bebe care coboara (ceea ce e normal acum) sau care e maaare
si pune presiune pe toata zona pelvina. si eu am avut azinoapte caputz impins in vezica de cateva ori de m-a luat cu calduri......mai fa nishte Kegel-uri, ca prind bine si ptr. perineu in perspectiva nasterii naturale
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
cris.dogarel spune:
prettybaby, ti-a mai trecut?
viata nu e nasoala, decat daca o lasi... hai, cheer-up

cristies, nu mai stiu daca am scris
: nu am vazut in pozele cu "sanitare" ser fiziologic, alcool sau betadina ptr. buricutz, etc. ai luat? apropos de asta, am mai zis mai demult, e scump rau frate serul fata de ce stiam eu: 25 lei...

eu am luat deocamdata 5 fiole...
. aaa si supozitoare cu novocalmin, sper sa nu avem nevoie, dar sa fie in frigider, ca sa ne panicam in caz de febra, ca la bebei creste foarte brusc si foarte sus...
mai, fetelor, eu zic sa nu revizuitzi neaparat bugetul si numarul de articole, ca nu se stie ce nevoi veti avea; daca trebuie mai mult de 2 cearsafuri, 1-2 paturici, etc veti vedea singure dupa, ca doar nu sta bebe in cort si-n fundul gol, aveti "baza". zic si io, ca bani o sa trebuiasca muuulti in fiecare luna si sa nu "papati" asa de multi de acum, nu va suparati pe mine

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
Rebiana27 spune:
'Neata! 
Intru o fuguta sa transmit cele mai sincere si curate urari de
La multi ani fericiti si impliniti tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua onomastica!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bubu_bu spune:
buna dimineta gagicile!
la muuulti multi ani andrei si andree!!!!!
o zi frumoasa fetelor sa aveti!
31+

lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimineata multumim de cafelutza. ![]() ![]() cris_mario bine ai revenit si multumim de tratatia...muulta. yum, yum . sper ca a fost asa cum ti-ai dorit![]() ![]() alexutzza, bafta la epilat azi, sa vii cu fifi intreaga acasa ![]() roco, stiu ca exista geluri/solutii anti mancarime, din cele care se dau in caz de alergie (antihistaminice), dar nu stiu daca e voie in sarcina. nu poti intreba dr. tau?? ![]() ptr. prietena ta... credeam ca prin alte tari nu e nicio problema daca nasti prematur, ca au alte dotari....lylika, dureril pe care se descrii tu sunt de la bebe care coboara (ceea ce e normal acum) sau care e maaare ![]() Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
imi e si frica sa intreb...dar o fac...din momentul in care se impinge/coboara, pana se declanseaza nasterea cam cat mai e?

oricum eu fac cezariana...
36+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...