Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Andre_lina merci de sampanie chiar si asa virtuala.

Nu mai croiti nimic, ca maine e sarbatoare! Si tu stii mai bine. Ce cadouri ai primit?

Va pup si ne vedem maine la cafea!

33+

Nu am primit nimic inca... si avand in vedere ca a fost ziua mea si pe 8 si pe 9 nov, nu mai am pretentii... si la cate cheltuieli am facut cu bebele si urmand nasterea, sincer, nu imi doresc decat sa mai stea bebel pana pe minim 22 decembrie, un cadou pe care, daca stau cuminte mi-l fac chiar eu, iar cei din jur pot ajuta daca nu ma supara

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Andrelina ma uitam la pozele tale si imi place ca ai multe paturisi si prosopele io pusesem in calcul un prosop de baie...o patura... cred ca treb sa fac si io "Stocuri" si ptr stocuri, implicit...economii sa nu ma mai arunc la chestii scumpe ca oricum nu le foloseste o viata ci numa cateva luni/saptamani si decat sa iau un prosop o patura mai bine iau 2-3 deci treb reorientat bugetu...

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

LA MULTI ANI ANDREI, ANDREEA

sa fiti fericite si iubite si sa aveti parte de bebei/bebeline sanatosi/sanatoase si sa va traiasca sotii o mie de ani

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Pe mine ma apuca groaza ca maine ma duc la munca si eu nu dorm inca... E 1 si un sfert si mie nu mi-e somn... Tocmai mi-am trimis consoarta dupa merdenele .. Sunt rea nu?? Pai ce sa fac daca mi-e pofta?? Am noroc ca am o patiserie non-stop chir in coltul blocului .. Voi ?? Ati patit asa??

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Doamne Al3csa!!!! nu nu am patit pofte din astea dar e posibil sa incep sa "patesc" din cauza altora care pomenesc de lucruri sfinte. Auzi! Si io nu numa ca nu am o patiserie non stop in zona, da nici macar nu stiu una cu program normal f aproape..... merdenele bune cu foietaj crocant si branzica telemea caaaaldaaaa

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Andrelina ma uitam la pozele tale si imi place ca ai multe paturisi si prosopele io pusesem in calcul un prosop de baie...o patura... cred ca treb sa fac si io "Stocuri" si ptr stocuri, implicit...economii sa nu ma mai arunc la chestii scumpe ca oricum nu le foloseste o viata ci numa cateva luni/saptamani si decat sa iau un prosop o patura mai bine iau 2-3 deci treb reorientat bugetu...

31+ Yannis

eu tot ce am luat am luat cu economie... caci nu mi-am luat salariul de 2 luni... si a fost mai greu, asa ca din cadourile in bani de ziua mea, am luat ce vedeti acolo.... si anume, o patura mai groasa si dublata cu bbc, din carfur, la promotie, 30 lei, si inca una subtirica, de la un mag de cartier, 7.5 lei.
2 prosopele mai subtirele si unul mai gros dublat cu bbc si cu manusa de baie inclusa.
Daca imi iau salariul inainte sa nasc, mai iau un prosop gros, caci facem baitza zilnic.. totusi tb sa ai de schimb si nu am baza in cele subtirele.

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

gata? ati dezertat?

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

la multi anii tuturor andreelor...inclusiv mie
Aveti un pahar de lapte cald de la mine dupa care incepem cu proastele obiceiuri, o felie de tort de ciocolata, un suculet si ceva sarat pentru cele carora nu li se umfla...

fetelor, daca nu v-am plictisit indeajuns cu mobila...va mai povestesc...ca a aparut ieri pe la 4 la noi, cu povesti ca daca mai vrem restul de mobila sa ii dam niste bani ca a intrat in niste incurcaturi si nu mai are bani, sa il ajutam...va dati seama ca nu i-am dat nimic...si a ramas ca daca face rost de bani, marti dimineata imi livreaza, daca nu...trebuie sa caut in alta parte...macar...stim ce avem de facut...noi sa fim sanatosi...

Mai am o rugaminte, am niste dureri, ma dor muschii coapselor intre picioare aproape de "fifi" cum zice alexutzzza...si aproape ca nu ma pot misca de durere...ca si cum as avea febra musculara...voi aveti dureri pe acolo? si azi noapte poate si de oboseala parca simteam ca se impinge cu capul sa iasa afara, mai statea, mai se impingea...e normal? ma luase o frica...am luat un no-spa
inca nu sunt pregatita sa nasc...nici bagajul nu e gata...

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

vedeti ca am pus poze cu burta mai mare...

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

dorm toate schimburile vad eu...
hai fetelor, cafeluta, deschideti ochiisorii..e o noua zi...

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput