Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
Petra, ce Alma drgalasha ai tu acolo 
Asa de blonda eram si eu cand eram ca ea.Si tot cu ochi albastri!
Alea in costum national sunt superbe.
Mami de ce nu apare in nici o poza? Ea e fotograful? ![]()
Lalitica - multumim de informatii impartasite.Chiar am transmis mai departe mamicilor in devenire pe care le mai cunosc in jur 
PS:numele tau imi aminteste de personajul feminin din filmul Slumdog millionaire (Latika)
Danyelana - eu zic ca ar trebui sa anunti medicul de familie despre treaba cu firisoarele de sange, cel putin daca se mai repeta!Sanatate!
Danasor, o sa treaca incidentul cu soacra care vine cu idei de nume, se uita, dar...faza avea si o parte buna...daca vine intr-o zi cu o varianta care-ti place?![]()
Nici eu nu ma pot hotara cu numele fetitzei, tota lumea ma intreaba..
27+ 
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco ![]()
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Cristies si Cris.dogarel merci pt raspunsuri. Pana acum nu am mai vazut firisoare de sange si nici cheaguri de aceea m-am speriat. Inca mai vomit dimineata dar numai acid galben, scuze pt exprimarea poetica si doctorului nu i-am mai spus ca ar ma ingrijoreaza cu ceva. Imi ajunge cate mi-au gasit pana acum. ![]() Acum 32+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Spune-i doctorului. Ce daca ti-a gasit alte afectiuni? E important sa le poti trata nu sa nu existe.
sa te faci bine!
33+
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel am vorbit cu anre_lina si sper ca deja acum e in drum spre spital. dupa cum desccria ea, erau contractii neregulate, dar lungi (3 minute), care nu au cedat la 3 no-spa in 4 ore. a mai pierdut din dop si acum vreo 3 zile, o doare spatele, toate cele.a ramas sa vorbim dupa ce o consulta dr. la sital. va tin la curent. tzineti majoretele p-aproape, cred. Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
Cris.dogarel, m-au luat emotiile cand am citit. Sa scoatem deja majoretele? Deja? Poate e doar o alarma falsa si bebe mai sta putin la caldurika.
Oricum asteptam vesti si iti multumim ca ne tii la curent.
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Lorex, ce ai facut cu medicul de familie? E maine?
Eu ma duc miercuri la gineco, ca pana atunci sunt liberi datorita zilelor astea fara plata. Eu nu am stiut...
33+
al3csa spune:
Haide buna ziua 

Fetelor !!! Deci deja incep sa simt morcovul
adik ne asteptam la primii pufuleti??? Nuuu!! Pufuletii trebuie sa mai stea !! Trebuie!
Aveti grija fetele (mariucasara, andre.lina) sper sa mai tineti bebeii pana la termen acolo la caldurica
, cris.dogarel sa ne tii la curent
Eu mor de somn .. Bineinteles ca dupa 2 sapt de stat acasa aseara tot la 4 am adormit
si la 9 a trebui sa fiu in picioare .. Si la calculator mi-am pierdut antrenamentul .. ma ustura ochii de moooor .. Bine ca maine stau iar acasa ![]()
ca doar e 1 decembrie ![]()
29+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
sagetutza m-am amuzat teribil cand am citit patania....lol
si cu ocazia cap 57 am aflat si eu rez de la dansez ptr tine![]()
vad ca s-a vbt despre zodii...eu nu as vrea capricorn,ptr k mi se par rai si egoisti9cel putin pers pe kre le-am cunoscut eu in aceasta zodie asa st)
vad ca urarile ptr mine au continuat si in cap 57...sincer va multumesc din suflet tuturor 

citeam akm ce a scris vikinga despre perle in ziua nuntii si nu am stiut...eu stiam ca o mireasa nu e bn sa poarte aur
cristies super achizitiile tale...am luat acelasi tip/model de termometru
andrelina foarte bn explicat cu tampoanele de vata...ms

am terminat cap 57

Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Cris.dogarel, merci ca ne tii la curent. Eu eram sub soc si am uitat de buna cuviinta
.
33+
lorex spune:
Vikinga - vreau si eu pe insula taaa!!!! 

Miremia - 27 de grade in casa??? Cum supravietuiti? Va adaptati la incalzirea globala? ![]()
Eu am cam 24 si cand vine cineva la noi se plange intr-una ca e prea cald si incep sa se dezbrace 
De cand am aflat ca bebe tre sa stea la temp mai mici am inceput procesul de adaptare, ca si nou ne placea caldura, dar acum incercam sa ne adaptam la 21 de grade.Sotul deschide mereu usile si geamurile...dar greu reusim sa scadem temperatura...din cauza de calorifere vechi care nu se pot inchide...
Si eu vreau la Ikea...
Cristies - ms ca ne tii la curent cu evenimentele (pacat ca sunt din Iasi...)
PS: nu te supara te rog, cred ca ai fost cam dura cu fragmentul ala de articol privitor la colestaza, nu stiu daca i-a picat bine lui Roco
Cris.dogarel - La multi ani de casnicie frumoasa tot inainte!
Alecsa - ce-s alea merdenele?
27+ 
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco ![]()
al3csa spune:
cristies cum adica zile fara plata??? Pai stiu ca nu ai voie sa ai zile fara plata...
29+
Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Lorex : Foietaje cu braza
au la toate patiseriile .. (cu branza sarata
)
29+
Yannis Andrei
Poze

Ana(2003)