Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Aylin, www.terapeut.ro/commerce/plant-intim-p-1368.html" target="_blank"> acesta este? E cel mai apropiat la nume...
Salutari Catalutzei si de la noi!
Si sa-ti traiasca finutul(a) si sa va bucure! Mama cum se simte? Si unde a nascut?
33+
danyelana spune:
Cristies si Cris.dogarel merci pt raspunsuri.
Pana acum nu am mai vazut firisoare de sange si nici cheaguri de aceea m-am speriat. Inca mai vomit dimineata dar numai acid galben, scuze pt exprimarea poetica
si doctorului nu i-am mai spus ca ar ma ingrijoreaza cu ceva. Imi ajunge cate mi-au gasit pana acum. 
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
lorex
, da, se pare ca nu ma uitasem pe site-ul "mama". m-am lamurit![]()
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
mariucasara spune:
Multumesc de grija fetele!

Stau mai mult in pat. Contractii nu am deloc nici dureroase nici nedureroase. La medic am programare luni abia dar vom face si eco morfologica de trim 3 si nu as vrea sa mai fac un drum in plus ca asta inseamna 2 ore de mers cu masina prin toate gropile. Daca se ingroasa gluma si apar si contractii voi merge la spital sa vedem ce se intampla.
fetele!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Multumesc de grija fetele! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stau mai mult in pat. Contractii nu am deloc nici dureroase nici nedureroase. La medic am programare luni abia dar vom face si eco morfologica de trim 3 si nu as vrea sa mai fac un drum in plus ca asta inseamna 2 ore de mers cu masina prin toate gropile. Daca se ingroasa gluma si apar si contractii voi merge la spital sa vedem ce se intampla. fetele!Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru |
Daca nu ai contractii inseamna ca bebe mai vrea sa stea in burtica la mami. Bafta la eco si protejeaza-te (odihneste-te cat poti de mult).

33+
cris.dogarel spune:
am vorbit cu anre_lina si sper ca deja acum e in drum spre spital. dupa cum desccria ea, erau contractii neregulate, dar lungi (3 minute), care nu au cedat la 3 no-spa in 4 ore. a mai pierdut din dop si acum vreo 3 zile, o doare spatele, toate cele.a ramas sa vorbim dupa ce o consulta dr. la sital. va tin la curent.
tzineti majoretele p-aproape, cred.
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
danyelana spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Multumesc de grija fetele! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stau mai mult in pat. Contractii nu am deloc nici dureroase nici nedureroase. La medic am programare luni abia dar vom face si eco morfologica de trim 3 si nu as vrea sa mai fac un drum in plus ca asta inseamna 2 ore de mers cu masina prin toate gropile. Daca se ingroasa gluma si apar si contractii voi merge la spital sa vedem ce se intampla. fetele!Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru |
Mariucasara, sper sa nu apara contractiile, mai ales daca tai la pat si te odihnesti.
si sa fie bine. 
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Ce mai stiti de Andre_lina???? (Decenuela ai mai vorbit cu ea?). A ajuns la spital?
33+
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la multi ani, bebe Dragos Andrei din burtica ale1212xa. si daca mai sunt alti bb in burtici ce vor avea numele asta, la multi ani si lor. la multi ani, andreea (cris-mario, andrelina, lilyka si toate fetele care au user-name de nu stim ca le cheama Andreea) la multi ani, Mario Andrei si alti copilasi frumosi care se numesc Andrei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
Si eu, si eu!!! Sunt o rata botezata Andreea
Multumim frumos de toate urarile, sunteti foarte dragute!

Si, la randul meu,

Ratusca
30+