Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 16

cris_mario spune:
cris_mario spune:
  am reusit sa termin capitolul 56....si vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si sa va trimit multi
am reusit sa termin capitolul 56....si vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si sa va trimit multi  pentru urarile frumoase pe care mi le-ati adresat
 pentru urarile frumoase pe care mi le-ati adresat

Andreea  27+
 27+  -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

cristies spune:
cristies spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cris_mario acum fug la cap 56,ca am ramas pe la pag 13....  Andreea  27+  -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze | 
Te-ai facut printzesa?

33+
33+ 

cris_mario spune:
cris_mario spune:
 a fost cv de moment 
Andreea  27+
 27+  -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

danyelana spune:
danyelana spune:
 Cris.mario, multumim pentru tratatia de dimineata si abia asteptam pozele de la cununie. 
Pupici 
Acum  32+ cu bb mic si scumpic
 32+ cu bb mic si scumpic   Arthur
    Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele 
 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire 

danyelana spune:
danyelana spune:
 Fetelor, am si eu o intrebare. Azi dimi dupa ce m-am ridicat din pat mi-a venit iar sa vomi, ca de obicei, dar ce a fost ciudat e ca am vomi si cateva cheaguri de sange iar in galben erau firisoare se sange  . Ce credeti ca este? Nu ma doarein gat sau pe esofag si nu simt sa am vreo rana. Merci mult.
. Ce credeti ca este? Nu ma doarein gat sau pe esofag si nu simt sa am vreo rana. Merci mult. 

Acum  32+ cu bb mic si scumpic
 32+ cu bb mic si scumpic   Arthur
    Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele 
 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire 

aylin_tarcan spune:
aylin_tarcan spune:
 cristies, catalutza e bine, dar are trebi la serviciu, cauta si doctor...dar va pupa
mariucasara, cum adica sa pierzi din dop? mai lasa treburile si stai in pat! si da o fuga si la doctor! neaparat! e cam devreme!
lillyka, eu mai am dureri din alea, am avut si la alma. sunt normale, nu sunt contractii
cris, nu am folosit sapunuri galador. pe site-ul lor scrie ce contin. ala baby soap nu are ce sa fie rau. si cred ca e mai bun decat alea chimice. riscul e sa nu fie copilul alergic la vreun ulei din ala. eu nu imi fac mari griji cu alergiile in cazul meu. oricum, o sa o spal cu ala, si daca vad ceva ciudat, daca se inroseste sau face bubite, trec la alea din comert. desi nu cred ca va fi cazul. doar sunt speciale de bebelusi. si dupa ce mai creste un pic cred ca trec la ala de miere care la tenteaza. nici ala de galbenele nu e de ici colo.
andre_lina, ca sa te linistesc, 36 de saptamani e ok. plamanii sunt deja maturati si nu exista niciun risc. eu sper sa te linisteasca la spital cu niste antispastice dar daca e sa fie, nu e bai. sa ne tii la curent si tinem pumnii. sunt atatea cazuri, fiecare corp reactioneaza in alt fel, incat poti sa mai stai asa mult si bine. dar du-te la spital, ca macar iti dau ceva antispastice mai puternice.
termometrul de baie e pentru apa din cadita. dr. culcer zice ca tb sa fie 39 grade si cea cu care clatesti 37 grade.
lalitica, absolut cu dr. culcer. eu am mai zis aici, copilului nu ii trebuie nici ceai nici apa atata timp ca papa lapte. daca alaptati, nu va grabiti cu diversificarea. 6 luni nu ii trebuie decat lapticul vostru. 
cristies, plantintil gel de la hofigal. si tinctura de galbenele (tot hofigal, pusa in apa 1/10, pus in fas fas si stropit acolo)
tanaion, da, pana la urma inteleg ca fasa e singura solutie. mai trebuie sa ma gandesc daca folosesc fasa sau pun tot comprese sterile. eu am tras cu inflamarea epiziotomiei si nu as pune acolo decat ceva care sa fie intr-adevar steril.
Petra mamica de Alma  (20.08.2007) si  34+ cu
 34+ cu 

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui danyelana Fetelor, am si eu o intrebare. Azi dimi dupa ce m-am ridicat din pat mi-a venit iar sa vomi, ca de obicei, dar ce a fost ciudat e ca am vomi si cateva cheaguri de sange iar in galben erau firisoare se sange  . Ce credeti ca este? Nu ma doarein gat sau pe esofag si nu simt sa am vreo rana. Merci mult.   Acum  32+ cu bb mic si scumpic  Arthur AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire | 
eu stiu ca e normal, ca voma antreneaza firisoarele de sange de pe traseu, ptr ca irita peretzii tubului digestiv...tu mai vomiti si acum in mod regulat?

nasol
nasolCris,
 32+cu
32+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!

cristies spune:
cristies spune:
| citat din mesajul lui danyelana Fetelor, am si eu o intrebare. Azi dimi dupa ce m-am ridicat din pat mi-a venit iar sa vomi, ca de obicei, dar ce a fost ciudat e ca am vomi si cateva cheaguri de sange iar in galben erau firisoare se sange  . Ce credeti ca este? Nu ma doarein gat sau pe esofag si nu simt sa am vreo rana. Merci mult.   Acum  32+ cu bb mic si scumpic  Arthur AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire | 
Eu stiu ca nu e bine vomi in lunile mari de sarcina. Si eu mai am cate un episod care provine de la arsuri.
Medicul stie de asta? Oricum cred ca ar trebui sa-l anunti de sangerare... sa nu se fie gastrita sau ceva...
 .
. 33+
33+ 

lorex spune:
lorex spune:
 Hello again!
First: LA MULTI ANI, Andrei de Cris.mario si Andrelina!
Apropo, sper ca esti bine...asteptam vesti!
Ieri am stat racita in pat si am dormit muuult...si mi-am mai revenit.Acum ma simt mai bine dar tare mult mi-a luat sa va ajung din urma...
Apropo de ceaiul de sunatoare, si eu stiu ca e bun pt stomac.E bun si pt liniste pt somn...Eu l-am cam evitat in sarcina pt ca citisem undeva ca nu e prea recomandat, insa de acum nu cred ca mai e vreo problema..sunt mari copii nostri 
Aylin - felicitari pt finuta! It's a boy or a girl?
Cris.dogarel - cum nu scrie pe sait despre compozitia sapunului Galador? Chiar sunt f multe informatii.Uite, ca tot am timp, te scutesc pe tine de pierdut timpul si-ti copii eu aici un paragraf.
" fabricat manual din ingrediente de cea mai buna calitate – in exclusivitate naturale, prietene cu pielea: ulei de masline, de palmier, cocos, floarea soarelui, de germeni de grau, de porumb, ulei de ricin, de canepa, ulei de jojoba, avocado, unt de cacao, etc. [...] toate sapunurile GALADOR au in componenta lor uleiuri esentiale, distilate din plante cu renume in materie: bergamot, brad, cedru, eucalipt, fenicul, geraniu, ienupar, lamaie, lavanda, menta, melissa (roinita), pin, patchouli, rozmarin, titree, vetivert, ylang-ylang etc. "
www.galador.eu/produse.htm" target="_blank">linkul cu detalii pt fiecare sapun
a, si se poate comanda prin posta 27+
  27+   
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco