Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel multzam de sfaturi, sper sa luam ceva frumu la bb sau ptr mami ceva pantaloni de stat prin casa d-aia pufosi

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

acum ma pregatesc sa ma duc la coafor sa ma tund, sa ma vopsesc (vopsea fara amoniac) si cand ma intorc o sa mai intru sa va mai dau detalii despre ce s-a vorbit ieri. Pana atunci va las sa mai umpleti niste pagini sa am ce citi la intoarcere, nu ca nu as mai avea de recuperat din urma....

Lali 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

lia eu mi-am luat de la loreal fara amoniac...am inteles ca e ok si nu afecteazabb

alexutza ti-a explicat cris cum ajungi. la miniprix mai sunt loturi refuzate la export...cu mici defecte sau nu, dar chestii de calitate. dar tre sa ai rabdare. stiu ca pt vara mi-am luat tone de tricouri branduri nu gluma.

cris ce sa zic...mii de scuze....cu bagajul asta de spital...ma inte ce zici tu care ai avut bb...nu poti sa scrii cu liniuta cosmeticalele pt bb...ce e de luat si ce trebe acasa exact cum se cheama???? eu sunt tuta rau..n-am notat si am uitat totul acum. si sa citesc iar capitole.

cris_mario sa nu ne lasi asa cu dintii in soare..ne-ai dat-o pe la nas.ca te-ai intors dar nik detalii....

eu m-am agitat cu andrelina..suntem la acelasi dr care nu e in tara...si e disperata..unde sa se duca...acu ce mai conteaza..la spital..fie ce-o fi macar primeste un sfat..

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Danyelana, ce cadouri ai primit?
Si ce mai face Simonette? I-ai spus ca-i simtim lipsa?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor fac o pauza mica sa mai citesc ca si asa sunt in urma rau de tot

va multumesc tuturor de urari

lilika,andrelina ....multi pupicei si ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine

poze o sa pun diseara dupa ce imi pleaca musafirii

mitumac foarte frumi traditiile

lalitica fosrte utile info ,ms

fetele o sa va povestesc,dar cand reusesc sa ma mobilizez..sa termin cu treaba la birou(fiind sf de luna...),apoi sa merg la cumparaturi,apoi musafirii..offf

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

acum fug la cap 56,ca am ramas pe la pag 13....

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cris ce sa zic...mii de scuze....cu bagajul asta de spital...ma inte ce zici tu care ai avut bb...nu poti sa scrii cu liniuta cosmeticalele pt bb...ce e de luat si ce trebe acasa exact cum se cheama???? eu sunt tuta rau..n-am notat si am uitat totul acum. si sa citesc iar capitole.

eu m-am agitat cu andrelina..suntem la acelasi dr care nu e in tara...si e disperata..unde sa se duca...acu ce mai conteaza..la spital..fie ce-o fi macar primeste un sfat..

32+

Cred ca ai intrebat-o pe Cris.dogarel, dar iti vand un pont. Pe contul comun e lista de la Catalutza (care nu ne mai viziteaza) care cuprinde foarte multe chestii - deja cenzurata de alte mamici carora nu le-au trebuit multe lucruri. Eu de acolo am cumparat si ce mi-a zis Cris nu am gasit sa cumpar, dar erau pe listuta.

Iar daca Andre_lina nu merge la doctor ca nu e in tara o alerg... Sa mearga la cel mai apropiat spital si gata! Ca medici buni sunt peste tot si la ora asta e imposibil sa nu gasesti pe cineva.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lia eu mi-am luat de la loreal fara amoniac...am inteles ca e ok si nu afecteazabb

alexutza ti-a explicat cris cum ajungi. la miniprix mai sunt loturi refuzate la export...cu mici defecte sau nu, dar chestii de calitate. dar tre sa ai rabdare. stiu ca pt vara mi-am luat tone de tricouri branduri nu gluma.

cris_mario sa nu ne lasi asa cu dintii in soare..ne-ai dat-o pe la nas.ca te-ai intors dar nik detalii....

32+

decenuela, nu prea am inteles daca te-ai referit la mine sau cristies... intreaba-ma mai "iegzact" ca-s(ce accesorii/cosmetice trebuie la bebe ptr. acasa?)
de bagajul de spital nu prea ma bag, ca eu merg la particular si nu prea am nevoie de nimic de acasa.
ai bifat listutele care au link pe prima pagina de la odisee? so, daca era ptr mine, mai zi o data, ca, deh, oi fi postat da' nu mai stiu exact ce si cum

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Andre_lina, cum te mai simti?

Aylin_tarcan, felicitari pentru finutza ta si un bebe sanatos si mancacios.

Lalitica2000, multumim de informatiile de la curs. Si aici tot asa se promoveaza alaptat exclusiv pana la sase luni.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, am primit hainutze pt Arthur si voi face poze mai tarziu sa le pun. Simonette, e bine, lucreza inca (azi e ultima zi) si i-am spus ca ne este dor de ea dar nu prea a avut timp sa intre caci e destul de ocupata.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput