Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu_bu spune:

andre linascumpa cel mai bine te linistesti....nu il agita pe bebe mai tare.....si dupa fuguta la spital indiferent de situatie sa vezi ce se intampla

hai bebe mai stai putin la mami la burtica ca e bine pe cuvant iti zic..inca nu e de scos nasucul afara!
31+

lalitica2000 spune:
fetelor, am fost ieri la Palatul Copiilor la o conferinta care promova alaptarea si nutritia corect la bebe. A fost o conferinta interesanta, la care a vorbit vestita Dr Culcer, un reprezentant al firmei HIPP, care ne-a vorbit despre mancarea bio la bebei si o dr stomatolog.
Mi-a placut tare mult de Dr. Culcer care ne-a zis ca romanul are doua metehne si anume ca isi infofoleaza copiii mult prea gros si ca nu e bine ca mai apoi vor fi predispusi la raceli si cealalta meteahna este legata de mancare ca le dam copiilor sa manance mult prea mult. Ne-a spus ca nu trebuie sa le dam bebeilor sa manance la ore fixe, ca asa am citit noi in nu stiu ce carte. Ea zice ca trebuie sa-i hranim doar cand le este foame, ca nu conteaza daca la o masa mananca mai putin, ca ei vor recupera la o alta masa. Daca copii dorm, nu trebuie sa-i trezim pentru a le da de mancare. A mai spus ca e bine ca pana la 6 luni sa fie hraniti exclusiv cu lapte, fara apa si ceaiuri si pe urma sa incepem diversificarea. Pacat ca nu a vornit decat vreo jumatate de ora, dar in acea jumatate de ora am invatat cate ceva si m-am gandit sa va impartasesc si voua.
Lali
29+ 
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan cristies, ce solutie propusa de mine nu ai gasit pe net? cu absorbantele? daca da, in spital eu asa am vazut ca faceau toate fetele....eu de lene nu mi-am facut de acasa, si nu am suferit. iar acu' nu gasesc decat varianta cu fasa sterila care de fapt cica nu prea e sterila (zice soacra-mea care a lucrat ca farmacista in spital) Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu ![]() |
Ne-ai spus acum cateva capitole de o crema de dat la fifi dupa episotomie dar nu am gasit-o pe net... nu mai tin minte cum se numea, dar ai zis ca-i buna si vroiam sa iau. Dar neuronul...
Tampoane eu am facut dupa cum are Andre_lina in semnatura.
Sper sa fie ok.

33+
Tanaion spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR
Cris_mario multumim pt tratatie, asteptam pozele.
Adrelina nu te mai speria. Daca e sa vina bebe acum e destul de maricel. Te pup si ai grija 
Referitor la tifon, mi-a gasit sotul de la Sensiblu fasa care are latimea de 20 cm.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
33+ 
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza cris.dogarel ca tot esti tu activa acum si prin zona, ma poti ajuta cu ceva? Azi trebuie sa ma duc sa colectez sotul de la aeroport, aterizeaza pe la 19 si ma gandeam daca iar ajung acolo sa merg mai devreme si sa ma opresc in miniprix-ul ala ca prea aud de el de ani de zile, e laudat si paralaudat inclusiv de oameni de fitze. Dar...intrebari: ca sa ajung la el o iau pe sub pod? in giratoriul ala de bub pod, pe acolo se intra? au parcare? e dechis pe la 6 sau 5 jumate? cam cat sa-mi rezerv ptr miniprix avand in vedere ca-s d-aia cu capu' de se uita 3 ore si cumpara odata ? Si au si haine noi? adica au second hand sau noi din colectii "expirate" aduse aici? Merci! 31+ Yannis |
da, o iei pe sub pod, faci giratoriul ca si cum te-ai intoarce in oras si imediat la 10m pe dreapta e parcarea lor, insa la ora 4-5 e cam plin. intra si daca nu gassti loc, iesi si mergi spre oras 30m si intri sub pod (zi grija ca e cam stramta intrarea/curba), unde poti parca.
e mare si plin de haine (si incaltaminte, la etaj), asa ca ia-ti cele 2 ore, ca 3 e cam mult, cu condus cu tot, obosesti burtica.
haine au noi, dar scoase de la magazine cand nu a mai fost sezon. nu prea am vazut in ultimul timp ceva sa fie sh. si ce e mai mishto, au inceput sa aduca branduri, cum ziceam.
e deschis pana pe la 9 seara, parca.
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
cristies spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 fetelor, am fost ieri la Palatul Copiilor la o conferinta care promova alaptarea si nutritia corect la bebe. A fost o conferinta interesanta, la care a vorbit vestita Dr Culcer, un reprezentant al firmei HIPP, care ne-a vorbit despre mancarea bio la bebei si o dr stomatolog. Mi-a placut tare mult de Dr. Culcer care ne-a zis ca romanul are doua metehne si anume ca isi infofoleaza copiii mult prea gros si ca nu e bine ca mai apoi vor fi predispusi la raceli si cealalta meteahna este legata de mancare ca le dam copiilor sa manance mult prea mult. Ne-a spus ca nu trebuie sa le dam bebeilor sa manance la ore fixe, ca asa am citit noi in nu stiu ce carte. Ea zice ca trebuie sa-i hranim doar cand le este foame, ca nu conteaza daca la o masa mananca mai putin, ca ei vor recupera la o alta masa. Daca copii dorm, nu trebuie sa-i trezim pentru a le da de mancare. A mai spus ca e bine ca pana la 6 luni sa fie hraniti exclusiv cu lapte, fara apa si ceaiuri si pe urma sa incepem diversificarea. Pacat ca nu a vornit decat vreo jumatate de ora, dar in acea jumatate de ora am invatat cate ceva si m-am gandit sa va impartasesc si voua. Lali 29+ ![]() |
Multumim frumos de share.
33+
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 fetelor, am fost ieri la Palatul Copiilor la o conferinta care promova alaptarea si nutritia corect la bebe. A fost o conferinta interesanta, la care a vorbit vestita Dr Culcer, un reprezentant al firmei HIPP, care ne-a vorbit despre mancarea bio la bebei si o dr stomatolog. Mi-a placut tare mult de Dr. Culcer care ne-a zis ca romanul are doua metehne si anume ca isi infofoleaza copiii mult prea gros si ca nu e bine ca mai apoi vor fi predispusi la raceli si cealalta meteahna este legata de mancare ca le dam copiilor sa manance mult prea mult. Ne-a spus ca nu trebuie sa le dam bebeilor sa manance la ore fixe, ca asa am citit noi in nu stiu ce carte. Ea zice ca trebuie sa-i hranim doar cand le este foame, ca nu conteaza daca la o masa mananca mai putin, ca ei vor recupera la o alta masa. Daca copii dorm, nu trebuie sa-i trezim pentru a le da de mancare. A mai spus ca e bine ca pana la 6 luni sa fie hraniti exclusiv cu lapte, fara apa si ceaiuri si pe urma sa incepem diversificarea. Pacat ca nu a vornit decat vreo jumatate de ora, dar in acea jumatate de ora am invatat cate ceva si m-am gandit sa va impartasesc si voua. Lali 29+ ![]() |
super tare

din ce spui e cam ce a scris si-n cartea de pe contul comun, dar altfel e "live", retzii si mai usor. bravo tie!! ce altceva au mai zis, mai da detalii cand ai timp

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
cristies spune:
Alexutzza, bafta la epilat. Eu ma tot fac cu lama, ca nu creste asa repede cum era odata. Si la inceputul sarcinii m-a durut de am innebunit cu ceara (desi in general nu era asa).
33+
danyelana spune:
Roco, imi pare rau ca treci prin probleme si simptome asa neplacute.
si ma rog sa treaca repede-repede pt tine aceste saptamani care iti raman. Cat privste prietena ta,
nu am cuvinte ca sa exprim ce simt. 
Lucia, sunt super lucrushoarele lui bebe si patutzul. Sa le poarte sanatos. 
Cris.dogarel, la cat mai multi si fericiti ani impreuna. 

Mariucasara, 
ai inceput sa pierzi din dop? Ai grija de tine si nu te mai obosi, inca nu e momentul sa nasti. 
Lillyka, ai grija cu durerile astea. Nu face efort prea mult si no-spa la indemana.
sa treaca si sa mai stea bebe a caldura.
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
andrelina, cum mai esti???ai un dr. pe care sa suni, daca al tau e plecat? eu am nascut la Polizu pe Ana, cu dr. Roxana Marinescu. e abordabila (cu ceva bani), ca am ajuns la ea tot asa, dr. meu nu a mai putut veni. si totul a fost ok, e ff buna, a fost directoarea spitalului la un moment dat.intreaba de ea, daca mergi la camera de garda.
ai facut 36 sapt joi, nu? ai 36+4 zile? oricum, nu te stresa asa de tare cu asta, unii bebei nu tin cont de UM si s-au nascut o gramada inainte de 37 care "aratau, cantareau si toate cele ca unul mai mare (stii de la fetele de fulgusori..). haide, pliiiz, nu te stresa, o sa fie bine

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Si au si haine noi? adica au second hand sau noi din colectii "expirate" aduse aici? Merci!