Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, ce ai facut cu medicul de familie? E maine?
Eu ma duc miercuri la gineco, ca pana atunci sunt liberi datorita zilelor astea fara plata. Eu nu am stiut...

33+

Uff..inca nu am ajuns la el...incerc azi dp masa sa vad daca e, daca nu il sun sa-l intreb daca si el e liber maine.
Am avut si eu zilele de concediu fortat dar...am preferat sa dorm la greu si sa fac ceva de papa ...si...curatenie...nu prea am iesit din casa..
Te tin la curent

27+
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.mario, bine ca mi-ai adus aminte de termometru . Si hai mai repede la capitolul nou ca avem nevoie de tine si nu stiu cat mai rezistam fara detalii de la nunta.

Alexutzzza, nu stiu de ce trebuie cu varf flexibil. Eu ma gandesc ca daca e fix copilul se poate rani daca se misca si se suceste.
Dar nu stiu sigur... Eu am cautat cu mercur si cu varf flexibil dar nu am gasit. Cica sunt cele mai bune pentru a lua temperatura in fundulet. Dar daca nu am gasit... soarta.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Si app lorex imi place AMR-ul tau f original

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Lorex : Foietaje cu braza au la toate patiseriile .. (cu branza sarata)

29+ Yannis Andrei

Poze

Aaaaa...placinte cu telemea

27+

Mergi la inceput

Citat:

Si app lorex imi place AMR-ul tau f original

29+ Yannis Andrei

Poze

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

si eu sper pentru ea sa fie alarma falsa, dar... daca e sa fie, e deja de 5 ore in travaliu si a fost o curajoasa, iar daca nu, macar are antrenament, nu?

sper sa gaseasca una dintre cele doua doctorite de care i-am zis, ca-s ambele ok. poate chiar pe al ei, daca s-o fi intors..

si eu astept telefonul ei, ca nu mai pot sta pe canapea de morcov....

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cristies - ms ca ne tii la curent cu evenimentele (pacat ca sunt din Iasi...)
PS: nu te supara te rog, cred ca ai fost cam dura cu fragmentul ala de articol privitor la colestaza, nu stiu daca i-a picat bine lui Roco

27+

Roco, scuze daca te-am speriat. Eu mi-am dorit exact contrariul. Stiu ca tie nu ti-au depistat boala asta, ai auzit tot pe forum pe undeva si ai crezut ca ai si tu ca se potriveau mancarimile. D-aia ti-am dat citatul, ca nu te plangeai si de restul simptomelor si sa nu-ti faci griji inutil. Inca o data, iarta-ma!

Si Lorex merci ca mi-ai atras atentia. Cred ca a sunat urat, dar stiu cum e sa nu ai un raspuns de la medic si sa incerci sa te tratezi singur. Sa mai fi si intr-o tara straina... Am inteles gresit insa.

33+

Mergi la inceput

Citat:

cristies cum adica zile fara plata??? Pai stiu ca nu ai voie sa ai zile fara plata...

29+ Yannis Andrei

Poze

Nu eu scumpa, eu am intrat deja in prenatal. Dar medicul meu gineco e in fara plata . Si ma gandeam ca sunt mai multi in situatia asta.

33+

Mergi la inceput

Roco - imi pare rau pt prietena ta...poate ne spui si nou de ce nu a supravietuit bebe la 30 de sapt?? doar era mare!
Depsre ceai hepatic, eu zic ca ar fi bine sa bei in fiecare zi, controleaza insa cu atentie eticheta si vezi sa nu fie vreo plant ainterzisa in sarcina.Eventual intraba si medicul.Uite un www.desprecopii.com/newsitem.asp?ID=1596" target="_blank">link

Spuneai ca nu gasesti finet acolo.Dar poti lua orice alt material molcut, bumbac sau prosopele moi.

App de finet - eu is indragostita de el de vreo cativa ani...cat m-am agitat sa aflu cum se cheama...il recunosteam la atingere dar nu stiam cum se numeste ca sa-l caut prin magazine.
Dupa ce l-am gasit...am aflat si pijamalele de finet de pe la tonete.
Acum sunt preferatele mele (chiar daca nu-s prea sexy ..iarna is f bune )

27+

Mergi la inceput

Cum???? Au trecut deja cinci ore de cand e in travaliu????
Cum trece timpul? Eu am o ladita de morcovi....

Lorex s-ar putea sa se numeasca pateuri la voi.

33+

Mergi la inceput