Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza burtici,

am tot incercat sa recuperez cele multe capitole pe care n-am apucat sa le citesc, deoarece la serviciu nu prea am timp sa intru pe forum, dar nu am reusit. azi si maine stau pe acasa asa ca sper sa fiu mai activa si sa mai recuperez cate un capitol.

vad ca deja au aparut AMR-urile ceea ce imi induce o emotie si constientizez tot mai mult ca nu mai avem mult si se apropie momentul nasterii. Bine, eu inca mai am vreo 2 luni si un pic. Nu am cumparat mai nimic, decat niste body-uri. Am facut si eu parte din clubul celor care si-au renovat casa si vreo 3 saptamani am fost plecati de acasa ca sa-i lasam pe muncitori sa-si faca treaba. Acu ca ne-am intors si noi acasa, ne apucam sa punem la loc tot si sa ne ocupam si de camera lui bebe.

Eu am vazut la Ikea patut, comoda, o canapea mica de 2 locuri si un dulap, toate albe, asa ca m-am hotarat sa le aiu de acolo si ca sa nu fie toata camera alba am s-o accesorizez cu covorasul, lustra, perdeaua, care vor fi colorate. Abia astept

In rest toate bune despre noi, astept sa vina sarbatorile sa facem bradutul.

rox_y, sa stii ca am impresia ca nu se poate comamda on line, trebuie sa ajunga cineva la magazin neaparat.

lillyka, ma uitam peste pozele tale cu achizitiile pentru bebe si la cele cu burtica ta, si am constatat ca ne cunoastem, nu am vorbit, dar am stat la aceeasi masa la botezul lui Sebastian, baiatul lui Andreei si al Adelei. Iti amintesti, ca noi doua eram singurele gravidutze de la masa, si nu stiam ca scriem la aceeasi odisee.

sa stiti ca si eu am dureri cateodata la fund, cateodata la muschii dintre picioare, ca si cum as avea febra musculara. Chiar ma intrebam ce o fi.

sa nu uit, LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR. Sa aveti o zi frumoasa si numai clipe frumoase alaturi de cei dragi.

No hai ca m-am intins cat o placinta, dar asa este daca intru rar. Las ca o sa recuperez atunci cand voi sta acasa si nu voi mai merge pe la servciu, veti auzi mai des de mine

Lali 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

fetele dragi!

nu intra omul un weekend si gasaste doua capitole jumate scrise! harnicutelor!

feteleee, a nascut finuta mea! si am cam stat noptile prin spital. si noi mai avem putin. m-a luat cu emotii

sa va mai intreb ceva, si ma apuc sa citesc din urma. am cautat peste tot comprese sterile mai mari de 10x8 cum sunt toate. nu am gasit nicaieri. iar din alea 40x40 nici vorba. voi ce si de unde ati luat?

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Eu am avut fasa sterila de 20cm*10m din care am taiat cat m-a lasat sufletelul ca sa fac tampoane cum ne-a aratat Andre_lina.
A fost imposibil sa gasesc altfel si oricum ai vazut ca ar fi iesit niste tampoane de jumatate de metru...cred ca e mai bine asa...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Andrelina eu citisem ca dupa 36 de sapt e ok sa nasti, intre 32 si 36 e mai dificil ptr bb da la 36 si mai ales 37 e f ok, so....dak o fi sa fie nu te ingrijora!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Petra, tu ai folosit pana acum sapunurile ala galador? nu scrie pe dite din ce sunt facute, mai exact....dar la ce pret au, merita, cred

Cristies,. termometrul de baie cred ca e pentru apa, dar nu sunt sigura, ca la mine se cheama.... "cot"nici eu nu am alcool alb...apropos de adus aminte: baneocin pudra, sa fie (ptr. buric sau alte chestii ...pe piele, ca usuca mai rapid)

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

LA MULTI ANI! pt toate Andreele si Andreii de pe forum, din familii si pentru toti cunoscutii.

Mai fetelor nu am mai intrat de sambata dupa-amiaza pentru ca seara am fost la o aniversare si ce gasesc aici? Gata doua capitole scrise. Vad ca ati avut un week-end tare productiv ca mine care am dormitat iri toata ziua pe canapea. Dar aveam motive, sambata am fost la o prietena care sta la vreo ora de masina si ne-am distrat asa de bine ca am plecat pe la 3.15 si cum sotul a baut un pahar am condus eu la intoarcere. Asa ca eram in pat la 4.30 dar nu am reusit sa dorm pana dupa 5. Deci ieri am dormitat toata ziua.

Desi am fost la o aniversare am fost foarte rasfatati. Arthur a primi multe cadouri,unul mai frumos a altul de la prietenele mele. Sunt atat de scumpicele si azi vo incerca sa le fac poze si sa le pun ca sa le vedeti si voi.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si inca ceva. Sambata a venit si Simonette si i-am vazut burtik. E o frumoasa asa rotunda. Am dansat, am vorbit si ne-am simtit tare bine la sfatul burticilor (eram trei burtici in total ). Ea nu mai are mult acum ca a intrat in 38 de sapt e asteapta oricand dar ar vrea pe 6 dec.

Citesc din urma si revin.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Andrelina eu citisem ca dupa 36 de sapt e ok sa nasti, intre 32 si 36 e mai dificil ptr bb da la 36 si mai ales 37 e f ok, so....dak o fi sa fie nu te ingrijora!

31+ Yannis

37 trebuieee!!!

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Fetele, la cursul de puericultura ne-a lamurit cum sta treaba cu copilul care daca se naste la 8 luni nu traieste.

Ca mie sincer mi se parea ciudat ca la 7 luni e ok si la 8 nu.

Si ne-a zis ca de fapt copii nascuti la 8 luni erau pe vremuri cei care aveau sindrom Down si de aceea nu stateau mai mult in uter, dar la cei normali, nascuti mai devreme e importanta fiecare zi in plus in burtica, dar o luna....

Asa ca stati linistite, si in luna a opta e bine!

33+

Mergi la inceput

Cris_mario, bine ai revenit (desi ar trebui sa zic doamna Andreea ). Multumim pentru tratatie si distractie placuta in continuare!

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Ce frumos s-o tineti asa atatea zile...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andre_lina, nici eu nu am facut mare treaba cu pompita la alma, asa ca am cumparat batista bebelusului.

de lenjerii, eu am normale de bumbac, colorate si frumoase, luate din auchan (acum doi ani), peste ele puneam finet sub bebe si gata. si protectie de saltea ca o cam lasam in c*** gol. dar cu paturicile absorbante rezolvi tot

cristies, ce solutie propusa de mine nu ai gasit pe net? cu absorbantele? daca da, in spital eu asa am vazut ca faceau toate fetele....eu de lene nu mi-am facut de acasa, si nu am suferit. iar acu' nu gasesc decat varianta cu fasa sterila care de fapt cica nu prea e sterila (zice soacra-mea care a lucrat ca farmacista in spital)

eu sunt de acord cu deceunela in legatura cu cocoloseala si imunitatea. eu am crescut-o pe alma cam tigancusa si nu mi s-a inbolnavit niciodata de nimic. am sterilizat doar pana cand a inceput sa suga tricourile oamenilor care o tineau in brate, de ex. adica vreo 4-5 luni, nu mai mult de un an cum mai aud. ce a aparut acum pe piata fata de ce aveau parintii nostri ar trebui sa fie menite doar sa ne usureze viata, nu sa crestem copiii in globuri.

ratusca, eu am avut doar doua cearsafuri la alma si mi-au fost de ajuns..asa ca nu mai cumpar altele

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Mergi la inceput