Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Sa nu uit: La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor

Multumesc fetelor ptr raspunsul in legatura cu dopul.

Eu inca nu am facut bagajul, am o parte din el..dar mai am de luat. Saptamana trecuta am dat comanda pentru o comoda sa inserez cadita in ea. Abia astept sa o primesc, sper pe saptama viitoare.

In legatura cu durerile de la muschiul de langa fifi le am si eu..si sa stiti ca eu noaptea abia pot sa-mi misc piciorul respectiv din cauza durerii.

La baie ma duc cam de 3 ori pe ora. Deja ma satur, cred ca o sa-mi fac loc de dormit in baie.

In legatura cu Ikea..stiti cum se poate comanda online?Am vazut o gramada de lucruri faine in catalog si chiar nu pot sa-i spun mamei sa mearga si sa cumpere tot de acolo. E de ajuns ca o sa-mi cumpere salteluta.

35+ Ecaterina Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata

De la 8 m-am trezit in niste dureri ce le simteam din vis... dar erau realitate 100%.
Am luat 2 no spa, 2 magne b6 in speranta ca ma vor lasa. Dar nici vorba...

Ma doare incontinuu, daca ma ridic simt ca fac pe mine merg direct la baie, unde... doar un strop de pipi vine desi imi vine sa fac DE TOATE. dar nimic,

Ma doare... rau!!

Mai stau putin si merg la spital daca nu ma lasa.

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Suna doctorul repede!!!!
Si da-ne de stire ce-i cu tine!

sa treaca durerile!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Andre_lina daca mai ai putere tine-ne la curent...poate totusi nu a venit ziua cea mare
mi s-a facut un goool in stomac

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

andre_lina, curaj puiule. sunt regulate "durerile"??? gandeste pozitiv: s-ar putea sa ai cel mai frumos cadou de ziua ta!! te asteptam cu vesti, cum poti: aici, sms pe telefon, ok?

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aseara am adormit pe la 2 ca nu gaseam pozitia...tot suceam pernele si tot ma durea spatele si m-au apucat si niste junghiuri pe lateralul burtii si azi dimineata aveam asa un somn dulce si as mai fi dormiiiiitttt si au inceput uratii astia cu baraielile pisici lor de restsurant de 5 saptamani baraie si bocane e inuman si mami cand a venit la mine s-a speriat ce tare se aude si cum se simte ca si cum ti-ar barai in oase cu aia si toata lumea cu care vb la tel se sperie cand ii aude e groaznic zau! Ma rog..am rezistat eroic in pat de la 8 jumate pana acum ..ma mai trezeam la baraieli dar deh macar am lenevit.

dastefa merci mult de pontul cu fata de perna pai in cazul asta mai bine nu fac, fac numa fasii d-alea de pus sub caputz sa nu schimb tot asternutul daca regurgiteaza.
cris.dogarel merci de ser, betadina, novocalmin, adaugat pe lista!
lilik ce mare e burtaaaa! Eu as spune sa-; dai naibii pe neseriosul ala si sa cauti repede sa dai comanda la altu cat mai ai timp ca asa iti mai mananca asta 2 zile 3 zile si incet incet nasti si nu ai nimic. Mai bine cauti de acum pe altu dai comanda, daca nu-ti aduce pana intri in spital pana iesi sigur are bebe mobila io una lu asta de a naibii si nu i-as mai cere nimic numa sa nu-i dau vreun ban uite-asa!
cris mario La Multi Ani si asteptam pozeeee!!!!
aylin_tarcan felicitari finutei! Bebe mancacios ii dorim!
Andre_lina cum adica te doare rau rau rau si nu te lasa? contractii sau cum? off ma speriii

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cristies, nu mai stiu daca am scris: nu am vazut in pozele cu "sanitare" ser fiziologic, alcool sau betadina ptr. buricutz, etc. ai luat? apropos de asta, am mai zis mai demult, e scump rau frate serul fata de ce stiam eu: 25 lei... eu am luat deocamdata 5 fiole.... aaa si supozitoare cu novocalmin, sper sa nu avem nevoie, dar sa fie in frigider, ca sa ne panicam in caz de febra, ca la bebei creste foarte brusc si foarte sus...

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mama ce ochi de soacra ai ! Nu am luat ca nu am gasit (ser fiziologic si betadina) si alcool am inteles ca trebuie alb si aveau albastru (de care am si eu acasa). Azi mai fac o runda de shopping.
Daca mai vezi ceva ce-mi trebuie, pls zi-mi! Merci.
A, termometrul de baie e pentru camera de baie sau pentru apa?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gabriela 77, LA Multi Ani cu intarziere!!! sa fii sanatoasa si fericita!

larisel, ti-am multumit pt.PM

alexutzzza, o sa ma uit si eu cand ajung in hipermarket pt cate kile sunt pampersii nr.2. dar eu imi aduc aminte ca am luat 2 de la inceput. poate e ca la happy, ca se intercaleaza greutatile cu numerele.

am vazut intr-o revista omega 3 pronatal....deci exista. dar nu stiu sa va zic unde.

ca vorbeati de capricorn...e o zodie buna din pacate eu cred ca o scot sagetator, nu cred ca ajung pe 22...ar fi ceva sa nasc de ziua mea, asa ca sa ia si de la sagetator cate ceva. dar voi ce aveti cu sagetatorul????

vikinga, si eu am purtat perle la nunta!

pai nu v-am zis si eu de sapunurile romanesti naturale galador!? eu am comandat deja.... de la ei direct e cel mai ieftin. uitati link lgagyi.googlepages.com/produselegalador

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel ca tot esti tu activa acum si prin zona, ma poti ajuta cu ceva? Azi trebuie sa ma duc sa colectez sotul de la aeroport, aterizeaza pe la 19 si ma gandeam daca iar ajung acolo sa merg mai devreme si sa ma opresc in miniprix-ul ala ca prea aud de el de ani de zile, e laudat si paralaudat inclusiv de oameni de fitze. Dar...intrebari: ca sa ajung la el o iau pe sub pod? in giratoriul ala de bub pod, pe acolo se intra? au parcare? e dechis pe la 6 sau 5 jumate? cam cat sa-mi rezerv ptr miniprix avand in vedere ca-s d-aia cu capu' de se uita 3 ore si cumpara odata ? Si au si haine noi? adica au second hand sau noi din colectii "expirate" aduse aici? Merci!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Eu vreau sa-mi cer scuze ca n-am dat Buna dimineata si n-am reinoit urarile pentru toti sfintii Andrei si sfintele Andree care ne sunt aproape.

La multi, multi ani tuturor!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Da, fetelor, doare tare si incontinuu.... ca la ciclu dar mult mai rau, simt ca fac kk ... dar nu fac, asta e faza ca nu am decat senzatia ceea ce inseamna ca bebe e f jos.

SI durerea e cu crampe... nu am unde sa sun dr meu nu e in tzara, decat sa merg la polizu.. daca nu ma lasa in urmatoarea ora am zburat.

ar tb sa mai stea macar o sapt.... nu e bine deloc, sunt f ingrijorata nu de durere sau nastere, caci nu mi-e frica, ci doar ma tem pt el, abia am facut 36 sapt.

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput