Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Monis ce bine aratiiiii! Nici nu zici ca ai un bebe mic acasa. Daca ii spui cuiva ca de abia ai nascut, zice ca minti la cat de bine arati. Ce as vreau si eu sa arat asa! Slaba si inalta. In visele mele, poate.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Referitor la sex. Si mie imi trec prin cap, ganduri care nu sunt cuminti. Dar, ma gandesc sa nu ii fac rau lui bebe. Pot declansa nasterea. Am zis ca o sa ma "risc" cand mai am un pic si fac 40 de saptamani. As vrea sa mai stea la dospit cozanacelul meu, mai ales ca e si micuta. Intre timp, ramane gandul....

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI MY LADY !!!

Ce bine ca ai scapat...

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI MY_LADY, BINE AI VENIT PE LUME REBECCA.

Doris 40+ 3 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Monis arati de nu se poate si BB Iulian e un copilas reusit. Bunica l-ar manca din priviri.

Acum plec la ca maine dimineata mergem la control sa-l ia la intrebari dr. pe Matteo ce are de gand, pana cand ne mai tine in suspans.

Doris 40+ 3 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crissa13,este,intr-adevar,coplesitor cand vezi ghemotocul mic,care la inceput doar doarme si papa, facand progrese,transformanu-se intr-un `om`... Deja prevad ce personalitate puternica va avea Annabelle(dupa cum isi cere `drepturile`,refuza sa manance,cateodata parca-i vine sa zambeasca,dar nu are chef,parca e increzuta!)
Ca mama,ai foarte multe satisfactii. Dar,dupa cum observi,majoritatea mamicilor se plang de oboseala,colici,urlaturi etc. Bucura-te cat mai ai timp de burtica ta, de miscarile bebelului...mie si acum mi-e dor de ele! Si bucura-te ca poti dormi cand vrei,bucura-te ca ai doua maini libere.Fiecare etapa are frumusetea ei si trebuie savurat fiecare moment.
Sarcina usoara in continuare!

Monis,sunteti foarte frumosi! Deci `jumatatea` a stat cu Iuli si tu ai fost la festivalul de jazz,super!
E un super festival rock in Anglia prin iunie-iulie,dar nu stiu daca vom avea norocul sa ajungem.....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hello!

Gata-s si eu!Cam tarziu stiu,dar asta e…De ieri pana azi la pranz am avut musafiri si nu asta mi-as fi dorit eu pt aceste 2 zile de dinainte de nastere,dar daca asa au crezut unii de cuviinta … In fine…

Felicitari proaspetelor mamici: Andre
Lalu
MyLady!

Vad ca deja ati scos agitatele.Va multumesc din suflet pt sustinere!
Le incurajez si eu pe colegele mele de maine
Hai Ramonik!
Hai Gabitza! Sa aveti nasteri usoare si recuperare rapida!

Vazut familia frumoasa a lui Monis si pe ea slabanoaga rauFelicitari!
…si pe bb Rares care seamana f bine cu mami lui,Lavi.

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume!
Eh,gata,am reusit sa va si scriu,deci am bifat tot pe listaDe-acum ma pot culca,chiar daca nu mai am multe ore la dispozitie.
Pup fetele.Va transmit vestile prin Michelle.

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara dragele mele
Dankutza mi-au placut la nebunie filmuletele.Felicitari multe ,esti o profa super ,se vede mult suflet acolo, a iesit totul foarte frumos.
Monica80 bine ai venit printre noi.Te asteptam cat mai des la discutii.
Simonette stiu ca Luca e perfect pentru Stefita .Trebuie sa le facem cunostinta.
Sa va fie de bine petrecerea de ziua voastra
Alinus pupici pentru surioara iubitoare si pentru bebe frumos si mami fericita.Multumim de compliment.
Nu imi dau seama despre ce scaun ccu vibratii zici.
A luat foarte bine Dragos in greutate,bravo.Lasa-l sa suga neaparat si cand nu mai inghite pentru ca acela e lapte mai gros si curge mai greu.De aceea trebuie sa traga de mai multe ori ca sa aiba ce inghiti.Aceea este prajiturica de la final,laptele cel mai satios.
Miany precis e ceva trecator cu papa la Davidut.
Poate reusesti totusi sa ajungi la gine.
cred ca nu e prea ok sa papi preparate de porc,nu stiu ce sa zic e parerea mea...asa ca mai bine daca ai in plus trimite-ncoa niste sorici,carnati si alte cele ca la mine nu cred ca-i asa de grav.
Ramonika ne-ai cam tinut in suspans cu planul asta si acum ne-ai luat prin surprindere...pe mine cel putin
Sper sa iasa maine totul asa cum iti doresti
Lylyana ma bucur de fiecare data cand vad ca postezi.Astept cu sufletul la gura povestea voastra cand ai sa te simti mai bine
Ionela un pup pentru tine,draga mea si unul pentru cumintelul Mihnea.Imi pare tare bine sa te revad pe forum.Nasucul sunt sigura ca e ok...ti-ai da seama daca ar raci.
Krelia pentru mama printesului si pentru printesu' usor smiorcait
Betty in legatura cu alaptatul sunt sigura ca stii ca va fi bine,vei reusi si de data aceasta.
Sanatate multa lui Mario,va doresc din suflet sa rezolvati o data cu bine problema asta.
Tin pumnii stransi sa iasa bine echo la inimioara lui Eghi.
Mihamora sanatate,va doresc sa scapati repede de secretiile din ochisori.Pupa baieteii scumpi.
Edelya te asteptam mai des
Cristinaboc stai cumintica si o sa fie bine,il asteapta bebe pe dl dr.
Lavinia tare frumos povestesti despre minunea ta
Dymomo bravo,ma bucur ca ai gasit o pozitie buna de alaptat.Va doresc sa fiti din ce in ce mai mancaciosi si poate scapati de LP.
Lumi felicitari pentru progrese.Ai fetita mare
Rgagapie sanatate multa ,sa scapi repede de infectie .
Monis sa va fie de bine prima iesire in trei.Sunteti o familie frumoasa tare,tu o dulceata ,Iuli un mare scump...sunteti supeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr.A crescut tare frumos si mult brotacelul.
Cu perisorul nu stiu ce sa zic...Stefi nu prea a avut perisor ...si nepotelului meu i-a mai cazut si i s-a tocit la spate sau in parti ...dar nu mai stiu bine de cand.
A,ba da ,gata stiu...era tare ofticata mama-sa ca a indurat o gramada de arsuri ca sa aiba asta mic o luna de zile par.Deci in jur de o luna probabil,o mai intreb oricum si iti comunic daca nu este asa.
Doris iti tin pumnii stransi ,sa ne tii la curent.Suntem cu gandul la tine

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Lauradi ce ma enerveaza si pe mine musafirii care pica in momente din astea...

Sper sa te odihnesti ,sa nu sufere Ducu dupa mami,de fapt nici sa nu iti simta lipsa.
Iti doresc o nastere super usoara,sa te recuperezi rapid ,sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa,surioara perfecta pentru Radu si sa veniti repede sanatoase acasa.
Multa bafta draga mea.

Hai Lauradi

Mergi la inceput

Ramonika ,draga mea ,asa cum am mai spus m-ai luat prin surprindere ,te vedeam asteptand-o cumintica pe doctora ta.
Iti doresc sa iti iasa "aranjamentele" asa cum iti doresti tu ,sa ai o nastere usoara ,o recuperare ultra rapida ,o fetita sanatoasa ,scumpa si frumoasa .Sa ne tii la curent neaparat, ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine.
Multa bafta !

Hai Ramonika!!!!

Mergi la inceput