Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!
Raspunsuri - Pagina 8
Lumi_Richard spune:
Shtephy
,iar nu dormi?
Monis,si Annabellei ii cade,de mult tot vad firisoare de par pe hainute,dar nu in cantitati `industriale`,sii din bruneta cum era la nastere,acum e satenuta.Noi amandoi am fost blonzi cand eram mici,deci abia astept carlionti blonzi,ca ai Shtefitzei!
Lui Iuli ii cade mult?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Felicitari My lady!!!Bun venit Becca!!!Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa!

Hai Gabitza!!!Nastere usoara si beblusi sanatosi si frumosi!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Shtephy ,iar nu dormi?Monis,si Annabellei ii cade,de mult tot vad firisoare de par pe hainute,dar nu in cantitati `industriale`,sii din bruneta cum era la nastere,acum e satenuta.Noi amandoi am fost blonzi cand eram mici,deci abia astept carlionti blonzi,ca ai Shtefitzei! Lui Iuli ii cade mult? Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise Poze Alexa Annabelle Denise |
sunt sigura ca i se va deschide parul pe zi ce trece
te-ai decis ce metoda contraceptiva o sa folosesti?ca si eu voi studia problema steriletului ca de AC nu vreau sa aud,Nu mi-au priit niciodata.

39+
Iustin
shtephy spune:
Floricik ma intrebai cum ma simt...e tare greu,pe zi ce trece mai greu,ma dor oasele si exact asa simt si eu ca ma rup in doua
.Maine am intalnire cu doc, nu stiu de ce dar presimt ca asta e ultima mea zi acasa.Au cam aparut ceva contractii lungi si usor dureroase ,la intervale neregulate rau...nu multe ,dar sunt pe acolo

39+
Iustin
shtephy spune:
Hai schimbul 3 la treaba
ca iar am pus monopol pe forum
...sau ati fugit de mine![]()
![]()
![]()

Tare as vrea sa stiu ca Ramo si Domi sunt bine.
39+
Iustin
Lumi_Richard spune:
Shtephy,nu stiu ce voi face,trebuie sa decid intre sterilet si AC... De sterilet mi-e foarte teama...de la nastere am oroare sa ma urc pe `masa cu bucluc`,plus ca inca mai am un discomfort cand ma asez.... Astazi(duminica) doctorul era disponibil,ar fi trebuit doar sa sun si sa merg sa-mi puna sterilet,dar nu am avut curaj.
AC nu prea as avea voie,pt ca nu se prea imapaca hormoneii cu Virusul hepatitei B, ar putea sa se declanseze boala.
Sunt totusi tentata sa incerc AC pt cateva luni si,cand voi fi pregatita fizic,dar mai ales psihic,sa trec la sterilet.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
La multe lunite Flavius ,Georgiana si Alexandra!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!
La multi ani mamicilor noastre Andre si Krelia ,fulgusorilor David-Andrei ,Maya-Andreea, Andrei-Nicolas, Dominic Andrei, Dragos-Andrei, Remus -Andrei ,surioarelor si fratiorilor de fulgusori si tuturor care isi serbeaza maine ziua numelui!!
Astept cinste mare, cu bacardi breezer bineinteles ![]()

39+
Iustin
shtephy spune:
Da,inteleg Lumi.Sper sa iei cea mai buna decizie.
Iti dau un sfat necerut si probabil stiut de tine ,dar na, ma bag ca musca-n lapte si eu...sa te astepti sa fie greu cu siecsu o perioada dupa nasterea naturala cu epiziotomie.
Richard ramane pana dupa sarbatori?![]()

39+
Iustin
Jay spune:
Heya fetelor!
Hai ca am reusit sa ma contectez si eu un pic sa vad ce mai faceti! am citit pe fuga sii as vrea sa adaug felicitarile mele din suflet ptr noile mamici si sa urez bun venit fulgusorilor !!!!
Si mai vreau sa va multumesc ptr comentariile si cuvintele frumoase de la album foto,
am vazut si noi fulgusorii frumosi si bucalati ! tare bine mai arata albumul gravidutelor/fostelor gravidute, nu?
Noi suntem bine, Isabella mananca si san si formula ca nu se satura desi laptele imi curge din belsug...cam 2 zile a fost fara kk si intrasem in panica dar i-am schimbat formula si vad ca acum e okay.
Pe mine nu ma doare nimic, de fapt cam din a 3a =4 a zi deja ikmi trecuse orice durere, am slabit deja 10 kg, numai ca sunt super slabita si ametesc daca stau in pciioare. Iau vitamine si incerc sa ma odihnesc, noroc cu tati ca ne ajuta suta la mie cu de toate.
Va pupacim pe toate si uram mult curaj viitoarelor mamici ( Sthephy, mult success !) , va asteptam cu fulgusorii acasa!

shtephy spune:
Jay ma bucur ca ne-ai scris![]()

Bravo ca frumoasa voastra este bine.Cred ca este doar o teama a ta ca nu-i ajunge lapticul buburuzei si in curand sunt sigura ca va papa numai laptic bun de la mami.
Ai grija de tine,alimenteaza-te bine si poate ai nevoie si de niste suplimente.
Va pup cu drag.
Edit
vad ca ai zis ca iei vitamine,e foarte bine ,iti vei reveni curand cu siguranta.
39+
Iustin