Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MYLADY ai scapat...sa traiasca bebita si sa fiti sanatosi amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bine ai venit pe lume, Becca! Sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Ce ma bucur ca a scapat de dureri, My-Lady.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

My Lady felicitari !!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Felicitari,Andre!
Bine ai venit,Chiara!!!

Felicitari Lalu!
Bine ai venit,Ariana!!!

Felicitari, My Lady
Bine ai venit, Ayana!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Dymomo,spuneai ca ai prefera sa faci cumatria la un hotel,sa-l iei si pe Danut. Pai tu o sa-l lasi singur in camera?
Vorbeati de secretii nazale,si noi avem aceeasi problema. Avem pompita de la Chicco,cand o foloseam urla de trezea tot blocul. Folosim batista bebelusului si,cateodata,da impresia ca i-ar placea!

Simina,voi sunteti bine? Nu te-am mai `vazut` pe forum.Multi pupici si sanatate Mayei.

Vorbeati si de regurgitat. Regurgiteaza si Annabelle,nu chiar dupa fiecare masa,dar se intampla si la noi. Cateodata o gasesc dimineata cu laptic pe langa gurita,dar cum sta cu capul intr-o parte,nu cred ca am motive sa ma sperii.

Noi facem progrese! Cand sta in coate si ridica capusorul,se uita prin camera, da din picioare si reuseste sa miste manuta dreapta,ca si cum ar vrea sa mearga de-a busilea,cand se plictiseste de stat pe coate,incepe sa planga si,de multe ori,se intoarce singura pe spate.
Daca nu are colici,ne `fericeste` cu cate un zambet maaare, cateodata cu sonor,de ne topim!!!

Mergi la inceput

Lavi,vazut pozici....sunt super pozele cand stau barbatii `de vorba`! Pupam mamica frumoasa si Rareselul voinicut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Curaj fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, iar tati e foarte incantat doar ca ii este frica sa o tina pe Maya in brate . Acum stau in pat si se joaca , e atat de emotionant sa ii vad k aproape imi vine sa defericire.
Am si eu o intrebare pnetru fetele care au nascut normal, cum stati cu firele s-au topit?? Ca eu am o infectie la ele si iau antibiotice, dar pot sa alaptez. Pitica mea papa de numa de cand am ajuns acasa, uneori la 3 ore, dar sughita si trebuie sa o pun iar la .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele care ziceti de respiratia copilului, nas, mucisori etc... cartea lui nea Dr. Spock zice la capitolul 'ingrijiri in primul an de viata' la tulburari de respiratie ca sunt multe lucruri normale din cele care ne baga pe noi la idei. Daca vreti sa cititi...

Noi am fost azi afara toti 3 prima oara ca pana acum am iesit doar eu cu copilul.. a fost o super vreme in Buc. Si am reusit sa ne facem si o poza de grup singuri, cu camera pusa pe banca . Am pus cateva poze noi in album. Si am vazut si pozici noi by Lavi

Mai are cineva copilut al carui par a inceput deja sa cada? Ca lui Iulian a inceput de ieri si parca nu ma asteptam asa devreme....

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - sunteti foarte frumosi

multumesc din nou tuturor fetelor de incurajare, gata, merg la somnic.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Flelicitari My_Lady!! recuperare grabnica!!Sa va bucurati de Becca, sa fie sanatoasa!!!

Vazut poze noi de bebe Rares si bebe Iulian, m-am indragostit , sunt niste scumpi!!

Monis arati foarte bine, nici nu se vede ca ai fost gravida

rgagapie, uf ce naspa cu infectia, sper sa scapi repede de ea.

Lumi cred ca te topesti cando vezipe Annabelle ca face progrese! de-abia astept sa imi tin si eu in brate bebele.

Cred ca pe 14 dec o sa fac cezariana, trebuie sa mai fac niste analize si sa mai merg la dr sa vedem ce zice. Sper sa termin curatenia pana atunci, sa fie totul pregatit pt bebe.

Ramonik gata te-ai decis schimbi medicul pana la urma? O sa vezi ca totul o sa fie bine.

Simonette nu mai zice despre secs ca sufar, de o luna jumate lipsa totala.

36 +

Mergi la inceput