Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Azi am fost la spital ptr. control si BB Matteo nu are nici un gand sa vina, colul uterin lung si inchis, m-au tinut si vreo 40 de minute sa monitorizeze bataile inimii si miscarile lui BB. Daca pana joi nu nasc, joi facem din nou ceea ce am facut azi si tot asa. Dupa 3 ture de controale iti provoaca nasterea cu un gel, nu stiu exact cum functioneaza, dar sper sa nu ajung pana acolo.

Shtephy .

Doris 40+ 4 zile Matteo ......

poze

nu te baza pe asta...eu am fost la control si mi-a spus ca aveam colul scurt dar inchis, iar in nopatea respectiva mi s-a rupt apa....deci se poate intampla si daca colul est inchis

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Betty - se prea poate, dar hainele le-a ales asistenta de copii, nu eu am hotarat.....

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Betty - se prea poate, dar hainele le-a ales asistenta de copii, nu eu am hotarat.....

POZE

cate grade erau?

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:

POZE

cate grade erau?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

maxim 4

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Lumi_Richard, am vazut pozele cu printesa ta micuta. e superba! sa fie sanatoasa si sa te faca fericita!

39+
viitoare mamica de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Floricik inca nu-i vorba de agitate, am sa va anunt.

Simonette sa ai gura aurita ca m-am cam saturat de asteptat si incep sa devin paranoica.

ANDRE_LINA MA SA AI NASTERE USOARA SI BB SANATOS.

FELICITARI RAMONIKA, BIARA, LAURA SI BINE ATI VENIT PE LUME ADRIANA, MAYA, RALUCA.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

BETTY sa fie asa cum spui tu, ca nu ma supar, din contra.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:

Ramonika felicitari ! Sa-ti traiasca fetita!

Adriana felicitari !

Lumi - da, asa e m-am topit si ma topesc de fiecare data cand vine si il mangaie si ii spune sa nu planga ca mami nu ii face nimic
Ce minunate sunt momentele astea, cand rad copiii , eu cand prindeam ideea si vedeam la ce rade ii faceam acelasi lucru de 1000 de ori si nu kma saturam sa-laud si sa-l privesc. Imi aduc aminte cum radea la scartaitul usii de la un dulap din bucatarie, nu aveti idee de cate ori l-am deschis si inchis

Monica- tu cu cine o sa nasti? Am vazut acum, scuze, de ce ai vrea sa nasti cu altcineva?

Hai Andre_lina! Nastere usoara! O sa fie totul bine!

POZE

nu ca as vrea eu sa nasc cu altcineva, dar onofriescu nu vine la nasterile naturale; e riscul pe care mi l-am asumat cand am ales sa merg la el.
asa ca in momentul in care se declanseaza nasterea, va trebuie sa-l sun si sa-mi spuna pe cine sa caut, cu cine am sa nasc din echipa lui de doctorasi(in cazul in care reusesc sa dau de el la tel).
eu discutasem cu cineva din echipa lui sa ma asiste la nastere, dar cand i-am spus d-lui dr, mi-a zis ca nu e de acord, ca are alte planuri pt mine. planuri care nu stiu ce inseamna...asa ca am ramas in plop......exact lucrul de care fugeam cel mai tare

39+
viitoare mamica de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monica exact cum i-am spus si Ramonei: Eu nu am vazut medici la mat Cuza care sa isi neglijeze pacientii, mai ales cei tineri, cu mare dorinta de perfectionare si disponibilitate asa ca sa nu iti faci griji. Sunt sigura ca totul va fi fff bine.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

FELICITARI ADRIANA ! BINE AI VENIT BEBE DAVID ALIAS "CUBIS JUNIOR"! SA FITI SANATOSI ,VOIOSI SI PAPACIOSI!!REFACERE RAPIDA!

FELICITARI LAURADI ! LA MULTI ANI,RALUCA ! SA FII SANATOASA SI IUBITA!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC !!!

FELICITARI BIARA ,MAMI DE FOTOMODEL!! SA VA TRAIASCA FOTOMODELUL SI SA VA LUMINEZE VIATA !!

FELICITARI RAMONIKA ! BINE AI VENIT PE LUME ,RUXANDRA !SA CRESTI MARE SI SA-TI FERICESTI PARINTII! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTE DIN BELSUG!!

Mergi la inceput