Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Felicitari Laura!!! Bine ai venit Raluca sa fii sanatoasa!
Felicitari Biara!!! Bine ai venit Maya Teodora sa fii sanatoasa!
Monica eu merg la Toma.
Am o rugaminte la cea care face capitolul nou..sa adauge numele Andra Maria la mine..sa zicem ca suntem hotarati
Merg la nani ca am umblat cam mult azi... v-am at pe toate. Noapte buna!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Andre-lina stai linisita. Bebe nu este chiar mic. Are toate sansele de supravietuire. La 35 de saptamani, sigur a trecut de 2 kg. Referitor la dr, iar nu iti face griji. Nu a ramas nici una nenascuta. Poti sa nasti cu medicul de garda. De multe ori, fetele au fost foarte multumite de medicul de garda.
Cu toate ne rugam sa nasti usor si bebe sa fie sanatos.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bine ai venit pe lume, Ralucutza! Sa fii sanatoasa si sa iti faci parintii mandri!

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Azi am fost la spital ptr. control si BB Matteo nu are nici un gand sa vina, colul uterin lung si inchis, m-au tinut si vreo 40 de minute sa monitorizeze bataile inimii si miscarile lui BB. Daca pana joi nu nasc, joi facem din nou ceea ce am facut azi si tot asa. Dupa 3 ture de controale iti provoaca nasterea cu un gel, nu stiu exact cum functioneaza, dar sper sa nu ajung pana acolo.

Shtephy .

Doris 40+ 4 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Felicitari Laura!!
Bine ai venit Raluca !

Felicitari Biara!!
Bine ai venit Maya Teodora !

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Alinush,daca ai uitat o @pastiluta,inteleg. Dar lasa ca a meritat,Dragos e un bebe dulce,si e bine sa aiba si Riana un fratior!

Dymomo,foarte bine gandit!
Eu nu stiu cum voi face,nu o am decat pe mama....si ea a stat,saraca,cu noi tot timpul....

Simina,voi ce mai faceti,sunteti bine?

Monica,subscriu si eu celor spuse de Ionela,chiar am fost impresionata de personalul medical de la Cuza. Mai putin o d-na doctor neonatolog si vreo 2 asistente de la bebei.

RamonaC,imi pare foarte rau pt Domi,sper sa-i treaca mai repede si sa nu mai trebuiasca sa ia medicamente.

Ancutza,lasa domnisoara sa se manifeste,vad ca la toti le place sa `cante` noaptea.

Lavi,ma bucur ca nu mai plange Rares. Ei,un pic,asa,noaptea...mai merge,e ceva normal,nu?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

face cineva capitol nou ? sau ma apuc de felicitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari proaspetelor mamici Biara si Laura!!! Bun venit pe lume fotomodelelor!!!

Crissa da, in sfarsit!!! Acum astept si eu cu nerabdare clipa!!!

Doris Mai dar bine ii mai este puiului tau acolo in burtica de nu vrea el deloc sa iasa Poate totusi pana joi se hotaraste! Mie la Iannis mi-a zis luni ca nici vorba sa nasc, col lung si inchis si miercuri dimineatza s-a rupt apa

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramonika felicitari ! Sa-ti traiasca fetita!

Adriana felicitari !

Lumi - da, asa e m-am topit si ma topesc de fiecare data cand vine si il mangaie si ii spune sa nu planga ca mami nu ii face nimic
Ce minunate sunt momentele astea, cand rad copiii , eu cand prindeam ideea si vedeam la ce rade ii faceam acelasi lucru de 1000 de ori si nu kma saturam sa-laud si sa-l privesc. Imi aduc aminte cum radea la scartaitul usii de la un dulap din bucatarie, nu aveti idee de cate ori l-am deschis si inchis

Monica- tu cu cine o sa nasti? Am vazut acum, scuze, de ce ai vrea sa nasti cu altcineva?

Ramona ce picaturi si ce unguient ii pui in ochisori lui Dominic? Multa sanatate, sa treaca mai repede infectia.

Hai Andre_lina! Nastere usoara! O sa fie totul bine!

Biara - felicitari pentru fetita cu dimensiuni de fotomodel!

Crissa - eu l-am imbracat cu body cu maneca lunga ,pantalonasi cu picior din bumbac, apoi o bluzita si o salopeta fara maneci din catifea, sau materialul ala care imita catifeaua, caciulita groasa si deasupra salopeta de iarna.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Crissa - eu l-am imbracat cu body cu maneca lunga ,pantalonasi cu picior din bumbac, apoi o bluzita si o salopeta fara maneci din catifea, sau materialul ala care imita catifeaua, caciulita groasa si deasupra salopeta de iarna.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

este mult, mult prea infofolit. Eu pe Mario il imbracam in mijlocul iernii cu o pijamaluta din aia intreaga, si apoi salopeta de iarna, bagat in landou si acoperit cu 1 sau 2 paturici de bumbac.

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput