| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Monica exact cum i-am spus si Ramonei: Eu nu am vazut medici la mat Cuza care sa isi neglijeze pacientii, mai ales cei tineri, cu mare dorinta de perfectionare si disponibilitate asa ca sa nu iti faci griji. Sunt sigura ca totul va fi fff bine. ![]() mami fericit de Dan Mihail |
. eu sunt o optimista din fire si oricum ar fi sunt pregatita pt orice, numai sa-mi vad mai repede printesa in brate(ca nu mai am rabdare!!!!!!!!!!)
39+
Maria
LAURAIRINA ,IONELAMARIA adevar graiti..e atat de greu uneori ,dar bucuria pe care o simti la fiecare zambet ,fiecare atingere fac ca totul sa merite...chiar daca uneori iti "pica" ochii in gura ,chiar daca unoeri abia apuci sa infuleci ceva in graba ,chiar daca nu iti ramane timp sa faci ceva strict pt.tine...chiar daca...
Am primit o felicitare de la o cunostinta ,care are un mesaj tare frumos ,cel putin pe mine m-a impresionat ..mi se pare ca e atata adevar in cuvintele astea:"Felicitari s-a nascut baietelul/fetita vostru(voastra)! Pregatiti-va pentru o dragoste mai mareata decat viata!"