Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Si setul de lenjerie....cam ce cuprinde in afara de cearceaf?

Mirela 30+

Pai la inceput nimic . Dar iti trebuie cel putin 5.

Daca ai patut de lemn trebuie puse huse la protectii si la paturica o fata, hai doua.

Dupa aceea, fete de perna (de pe la 9 luni parca, desi am auzit ca merge si mai devreme).

Si cam atat.

32+

5??? Bine ca mi-ai zis ca eu ma multumeam cu vreo 2. Nu cred ca o sa o invelesc cu patura, la noi e cald si cred ca ajunge un scutecel din acel finet.

Mirela 30+

Motivul pentru mai multe e in celalalt mesaj . Cat de cald e la tine acasa de va inveliti si acum cu cearceaf?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Motivul pentru mai multe e in celalalt mesaj . Cat de cald e la tine acasa de va inveliti si acum cu cearceaf?

32+

Noi ne invelim cu o pilota subtirica. Oricum sunt peste 27 de grade, iar bebe am inteles ca trebuie sa stea pe la 23.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor... de cate ori ma ridic si merg pana la bucatarie (prin casa)... simt cat e de jos piticul... pun mana deasupra burtii, incape cu usurinta... pun mana jos... doamne, e jos de tot... fac pipi de 3 ori pe ora, si automat de cate ori ma ridic in picioare, chiar si pt un strop.... simt ca fac pe mine daca nu merg.. si o picatura... deci vine... numai asta am in minte cand ma ridic si il simt: ASTA VINE, NU GLUMESTE!!

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

32+

Noi ne invelim cu o pilota subtirica. Oricum sunt peste 27 de grade, iar bebe am inteles ca trebuie sa stea pe la 23.

Mirela 30+

Daca ii zic sotului se muta la tine .
La cursul pentru ingrijirea sugarului zicea dr. ca maxim la 21grade (intre 19 si 21) si ca bebe trebuie sa aiba o hainuta in plus fata de adult.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetelor... de cate ori ma ridic si merg pana la bucatarie (prin casa)... simt cat e de jos piticul... pun mana deasupra burtii, incape cu usurinta... pun mana jos... doamne, e jos de tot... fac pipi de 3 ori pe ora, si automat de cate ori ma ridic in picioare, chiar si pt un strop.... simt ca fac pe mine daca nu merg.. si o picatura... deci vine... numai asta am in minte cand ma ridic si il simt: ASTA VINE, NU GLUMESTE!!

primele poze
poze burtica
toate pozele

Ce scumpa ai fost cu faza asta Sgur ca vine...dar lasa sa mai stea oleaca la copt.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Apropo alexutza de alpenliebele cu caramel
Te-am auzit ieri si mi-am luat o cutie...pe care am mancat-o aproape in intregime. Pe la 2 noaptea eram in real, si daca tot aveau bomboane am mai luat o punga. Numai ca m-a apucat o mancarime....al meu a tras concluzia ca de la cata cioco am bagat, asa ca a doua punga a fost pusa bine. Pana azi la pranz
Deci te rog, fie-ti mila!! La mine chiar se depune.

Mirela 30+

ok, ok dar ai vazut nu zic prostii, chiar sunt bune acum ti-am zis de unde sa iei mandarine, se pune la compensare?

Si la mine e CAAAAAAAAAALD in casa si de sapt asta am pus niste asternuturi noi primite cadou de nunta de la o prietena din Italia care asternuturi sunt din......ATI GHICIT! FINET!!! si pe langa ca simt ca fierb in casa si mai inchidem cand si cand din calorifere, acu parca e si mai cald in astea din finet dar sunt asa mooooooi si de aia mi s-a pus pata sa ii fac lui BB ca pana acum ziceam ca sunteti toate cu capu' si va n-aveti de lucru acasa cu finetu vostru , dar cu scuzele de rigoare recunos ca nu va agitati degeaba

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
[
Daca ii zic sotului se muta la tine .
La cursul pentru ingrijirea sugarului zicea dr. ca maxim la 21grade (intre 19 si 21) si ca bebe trebuie sa aiba o hainuta in plus fata de adult.

32+

Hmm...21? Nu stiu ce ma fac in cazul asta ca termostat nu am, iar daca opresc caloriferul se raceste f repede.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:

primele poze
poze burtica
toate pozele

Tocmai tu sa zici asa ceva? Eu te stiam curajoasa tare.
Sotul meu zice (de cate ori ma apuca pe mine cate un atac de panica de venirea lui bebe care o sa ne ia prin surprindere - si nu ca la I didn;t know...) ca oricum cel putin la inceput o sa aiba nevoie de noi si-o sa fie obligat sa ne iubeasca...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

primele poze
poze burtica
toate pozele

ADIK????????
Stai soro cuminte! offf...brrrr...mai e pana la capricorn abea a inceput sagetatoru' ce-ai? Scorpionu cu sagetatoru nu se inteleg la fel de bine ca scorpionu cu capricornu

31+ Yannis

Mergi la inceput

Andrelina, cristies nici voi nu aveti nume la bebelusi inca?

Mirela 30+

Mergi la inceput