Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
| Citat: |
Hmm...21? Nu stiu ce ma fac in cazul asta ca termostat nu am, iar daca opresc caloriferul se raceste f repede. ![]() Mirela 30+ ![]() |
La noi problema e tati... El a fost crescut la 30 de grade
si ar sta numai la mare. A fost distrus cat n-au dat astia caldura.
32+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cristies Sotul meu zice (de cate ori ma apuca pe mine cate un atac de panica de venirea lui bebe care o sa ne ia prin surprindere - si nu ca la I didn;t know...) ca oricum cel putin la inceput o sa aiba nevoie de noi si-o sa fie obligat sa ne iubeasca... 32+![]() |

Cu temp nici io nu stiu ce sa fac miremia, cred ca impartim conducta fierbinte!!! ca si la noi sunt peste 27 si daca oprim caloriferu ca am mai facut asa, daca e frig rau afara, peste noapte se raceste bine si te trezesti dardaind de dimineata....
31+
Yannis
cristies spune:
| citat din mesajul lui miremia Andrelina, cristies nici voi nu aveti nume la bebelusi inca? Mirela 30+ ![]() |
Eu am dar cica ne mai gandim (nu stiu la ce, ca e stabilit din saptamana 15) - Alexis Vladimir.
De fapt stiu - toata lumea intreaba de un nume romanesc... si noi n-avem!
Tu?
32+
alexutzzza spune:
Daaaa Andrelina e cu filosofii grele ca cik moaca bebelui ii va spune cum o sa ii zica
, oricum la inceput il vei striga numa: "nu pune mana acolo!!!!" in primii ani o sa si uiti ca are un nume! 

31+
Yannis
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() Cu temp nici io nu stiu ce sa fac miremia, cred ca impartim conducta fierbinte!!! ca si la noi sunt peste 27 si daca oprim caloriferu ca am mai facut asa, daca e frig rau afara, peste noapte se raceste bine si te trezesti dardaind de dimineata.... 31+ Yannis |
Poate prin ian, feb o sa fie mai frig afara si se raceste si in casa, dar de la 27 la 21........Si eu tin mereu geamul rabatat la bucatarie, cand vine micutza n-o sa-l mai tin.

Mirela
30+
cristies spune:
Alexutzzza, baga majoretele la loc ca ma apuca frisoanele!
Si eu n-am facut bagajul inca.
.
32+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Poate prin ian, feb o sa fie mai frig afara si se raceste si in casa, dar de la 27 la 21........Si eu tin mereu geamul rabatat la bucatarie, cand vine micutza n-o sa-l mai tin. ![]() Mirela 30+ ![]() |
Am facut si iarna trecuta aici si sotu a mai facut inca 2 fara mine tot aici si...NU, oricat de frig ar fi afara NU SE RACESTE IN CASA! rabatat la bucatarie??? nu are efect e prea departe , la noi e rabatat la baie si usa de la balconu din sufragerie intredeschisa uneori, dar la fel cu BB in casa mi-e sa nu-l traga curentu deci nu stu cum facem. Fetele ne baga la recorduri scriem capitolu in 4 sau 3...

31+
Yannis
Andre_lina spune:
Nu,,, ![]()
inca nu e cu majorete, dar un capricorn nu vine asa usor, se pare... tb sa il tin bine pana pe 22...daca as putea sa dorm pana atunci!!!

Pe 15 am intalnirea cu medicul... mai e putin.... stai bebel acolo, e all inclusive...
Nu am hotarat numele... nu reusesc sa ma decid. Fiecare spune cate un nume, mie nu mi se pare nimic potrivit, si am renuntat sa ma stresez caci devenise frustrant... stiu ca atunci cand il voi vedea voi sti exact ce nume ii vine cel mai bine ![]()
![]()
MI-E FOAMEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu am dar cica ne mai gandim (nu stiu la ce, ca e stabilit din saptamana 15) - Alexis Vladimir. De fapt stiu - toata lumea intreaba de un nume romanesc... si noi n-avem! Tu? 32+![]() |
Foarte dragut numele! Si mie Vladimir imi suna romanesc. Eu n-am nume, deocamdata o alint delfinasa. Speram noi sa o invatam sa se scufunde de cand e mica. Citisem mai demult pe un alt forum ca Vania Limban vine acasa si invata bebeii sa inoate. Sper sa o faca inca.
Mirela
30+
cristies spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Daaaa Andrelina e cu filosofii grele ca cik moaca bebelui ii va spune cum o sa ii zica ![]() ![]() 31+ Yannis |

32+