Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
| Citat: |
Foarte dragut numele! Si mie Vladimir imi suna romanesc. Eu n-am nume, deocamdata o alint delfinasa. Speram noi sa o invatam sa se scufunde de cand e mica. Citisem mai demult pe un alt forum ca Vania Limban vine acasa si invata bebeii sa inoate. Sper sa o faca inca. Mirela 30+ ![]() |
Ca sa vedeti proba de
eu credeam ca bb-ii stiu sa inoate, ca stau in apa 9 luni. Ei bine ei n-au nici o treaba cu asta, din contra - traiesc in apa cat n-au plamanii dezvoltati... dupa aceea ies. Si uita tot!
32+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Acum am observat ca suntem numai printre baietei. Mirela 30+ ![]() |
31+
Yannis
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 32+![]() |
HA HA HA... very funny....
daca nu stiu cum arata?!! vreau sa ii pun un nume inspirat!!
oofff.... ce sa zic? mi-am dorit fata, aveam nume de fete in minte..
tot ce imi place de baiat nu pot pune.. ca ba asa il chema pe nu stiu cine, ba ca ala e nume de betiv... asa ca asa evit toate astea,,, vad pe loc.
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
31+ Yannis |
Da da, sunt mandra tare
Mirela
30+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina HA HA HA... very funny.... daca nu stiu cum arata?!! vreau sa ii pun un nume inspirat!! oofff.... ce sa zic? mi-am dorit fata, aveam nume de fete in minte.. tot ce imi place de baiat nu pot pune.. ca ba asa il chema pe nu stiu cine, ba ca ala e nume de betiv... asa ca asa evit toate astea,,, vad pe loc. 36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!! |

nu te supi pe mine nu? pai da ce=ti pasa ce zic altii toate-s nume de de toate io stiu prosti si betivi cu toate numele so.....

conteaza ce vrei tu si ce iti place tie, mie una, inainte sa ma casatoresc cu un grec si sa dau de traditia traditiei, singurul nume de baiat pe care l-as fi vazut ptr copilul meu era Andrei mi-a placut f mult si nu ma interesa ce pareri au altii.
31+
Yannis
cristies spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andre_lina
HA HA HA... very funny.... daca nu stiu cum arata?!! vreau sa ii pun un nume inspirat!! oofff.... ce sa zic? mi-am dorit fata, aveam nume de fete in minte.. tot ce imi place de baiat nu pot pune.. ca ba asa il chema pe nu stiu cine, ba ca ala e nume de betiv... asa ca asa evit toate astea,,, vad pe loc. 36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!! |
Eu radeam de faza cu "nu pune mana". Asa mi-a spus si o colega (frantuzoaica) dupa ce i-am spus numele - ca o perioada o sa-i spun doar "don't do that" si apoi "don't go there".
Apropo de "don't go there" aparatul asta de supraveghere are si gps la 30 de metri. Mie mi s-a parut foarte tare.
32+
Andre_lina spune:
Nu ma supar!! Dar nu stiu cum il cheama. O sa il intreb cand ne vedem face to face ![]()
![]()
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!