Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu am mai auzit si persoane care aveau deja nume si cand a venit bebe s-au sucit.
Parca s-ar prezenta bebe...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies da, am vazut ca e smecher rau de tot ma si miram cum de o fii asa de ieftin clar pe ala il iau mi se pare cel mai ok, mai ales ca in afara de asta ce am vazt cu vibratzii e 680RON!!!
Andrelina merci. Pai sa-l intrebi pe dnul mocutza cum ii zice lui
Feteleee! in paralel cu voi citesc cursul de alaptat. Ati vazutttttt?? ce nenorocire???!?!?!?! cik nu ai voie cioco cat alaptezi! Doamne! intru in sevraj! pai cum? nu tigari buuun putem supravietui, nu alcool, bunnn mai greu decat cu tigarile dar ok renuntam, nu sport ca deh e cezariana, NU SEX!!!! ca cik curge chestia aia de asteapta toate fetele cu tampoane manufacturate asta e tragic!! si nici ciocooo??? pai de aia intra femeile in depresie dupa nastere!!!! noi la psiho am invatat ca minunatul creier elibereaza endorfine (hormonul de care depinde starea de fericire) daca papi ciocolata, ardei iuti sau faci sport!!! presupun ca nici ardei iute nu treb sa ii dau lu bb nu??? (prin lapte ma refer)

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata ati fugit la somn?

Mirela 30+

Acum fug (impropriu spus) ca s-a terminat CSI si am vazut o gramada de stiri azi...

Va pup si mai vorbim dimineata. Sa dormiti bine!

32+

Mergi la inceput

Maine ne bat bietele fete care au de recuperat, mai ales cris.mario...ea se marita si noi facem noapte alba si umplem forumu! sa ii dam ei de furca cand se intoarce!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cristies da, am vazut ca e smecher rau de tot ma si miram cum de o fii asa de ieftin clar pe ala il iau mi se pare cel mai ok, mai ales ca in afara de asta ce am vazt cu vibratzii e 680RON!!!
Feteleee! in paralel cu voi citesc cursul de alaptat. Ati vazutttttt?? ce nenorocire???!?!?!?! cik nu ai voie cioco cat alaptezi! Doamne! intru in sevraj! pai cum? nu tigari buuun putem supravietui, nu alcool, bunnn mai greu decat cu tigarile dar ok renuntam, nu sport ca deh e cezariana, NU SEX!!!! ca cik curge chestia aia de asteapta toate fetele cu tampoane manufacturate asta e tragic!! si nici ciocooo??? pai de aia intra femeile in depresie dupa nastere!!!! noi la psiho am invatat ca minunatul creier elibereaza endorfine (hormonul de care depinde starea de fericire) daca papi ciocolata, ardei iuti sau faci sport!!! pp ca nici ardei iute nu treb sa ii dau lu bb nu??? (prin lapte ma refer)

31+ Yannis

Citisem si eu in curs ca nu e bine sa manaci ceapa si usturoi, dar tot acolo scria ca bebe e obisnuit din sarcina cu gustul (asta daca ai mancat). Asa ca nu sunt lamurita...e voie sau nu?

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:

Feteleee! in paralel cu voi citesc cursul de alaptat. Ati vazutttttt?? ce nenorocire???!?!?!?! cik nu ai voie cioco cat alaptezi! Doamne! intru in sevraj! pai cum? nu tigari buuun putem supravietui, nu alcool, bunnn mai greu decat cu tigarile dar ok renuntam, nu sport ca deh e cezariana, NU SEX!!!! ca cik curge chestia aia de asteapta toate fetele cu tampoane manufacturate asta e tragic!! si nici ciocooo??? pai de aia intra femeile in depresie dupa nastere!!!! noi la psiho am invatat ca minunatul creier elibereaza endorfine (hormonul de care depinde starea de fericire) daca papi ciocolata, ardei iuti sau faci sport!!! pp ca nici ardei iute nu treb sa ii dau lu bb nu??? (prin lapte ma refer)

31+ Yannis

E tragedia maxima. Cica la inceput trebuie decat radacinoase crude sau fierte. Si apoi introdus cate un aliment (de ex. 2 bucatele de portocala) asteptat 12 ore si dat la bebe si apoi daca nu face colici poti sa mai mananci. Daca nu, tot cu doua bucatele si maine.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata ati fugit la somn?

Mirela 30+

Acum fug (impropriu spus) ca s-a terminat CSI si am vazut o gramada de stiri azi...

Va pup si mai vorbim dimineata. Sa dormiti bine!

32+

Somn usor!

Mirela 30+

Mergi la inceput

Eu am inteles asa: ca atunci cand se naste sistemul lui digestiv nu e deloc format si nu stie de nimic din ce a mancat mama cand era gravi cu el, ca veneau sub alta forma . Si el trebuie (si odata cu el enzimele) invatat cu fiecare aliment in parte.

Acum sa va spun sincer eu cunosc pe cineva care a mancat orice in afara de fasole, varza si conopida cat a alaptat si copilul nu a avut colici. Si multe alte persoane care au tinut tot felul de diete si au ajuns tot la infacol.

Acuma ce sa zic? Sa ne rugam...

32+

Mergi la inceput

FRATE! deci din ce citesc acolo....din incubator ma transform intrun mare biberon ambulant! si traiesc, respir, dorm, ma hranesc cu unicul scop de a-mi hrani copilul si traiesc, respir, dorm, ma hranesc in timpul pe care il am la dispozitie intre cele 2 sesiuni de supt "la cerere" "cat vrea bebe" etc... suna traaagic!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:

FRATE! deci din ce citesc acolo....din incubator ma transform intrun mare biberon ambulant! si traiesc, respir, dorm, ma hranesc cu unicul scop de a-mi hrani copilul si traiesc, respir, dorm, ma hranesc in timpul pe care il am la dispozitie intre cele 2 sesiuni de supt "la cerere" "cat vrea bebe" etc... suna traaagic!

31+ Yannis

Foarteee tare

O sa vezi lucrurile altfel atunci....cred

Mirela 30+

Mergi la inceput