Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
cristies.... din ce vad io acolo cam cum cer copii lapte cu ce frecventa etc, plus ca pe langa lapte presupun ca vom consuma niste timp ptr folosirea intregului arsenal de acesorii si cosmetice...si apoi iar i-e foame si etc 

eu cred ca atunci cand apuci sa mananci si tu ceva..mananci ce apuci si ce vezi in fata ochilor nu mai stat sa te gandesti ce si cum si daca i-ai introdus deja alimentu sau nu 

31+
Yannis
danasor spune:
mai da voi scrieti nu va jucati

....
acu vad pe tvr1 zana cu inventiile ei pentru copii. am impresia ca am vazut in Carrefour hainutele ei pentru ceremonii, dar au un pret...
era peste 200 Ron o rochita, sau un costumas, mi s-au parut enorm
31+ 
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor mai da voi scrieti nu va jucati ![]() ![]() ....acu vad pe tvr1 zana cu inventiile ei pentru copii. am impresia ca am vazut in Carrefour hainutele ei pentru ceremonii, dar au un pret... ![]() era peste 200 Ron o rochita, sau un costumas, mi s-au parut enorm 31+ ![]() |
Le-am vazut si eu in catalogul carrefour...scumpe si nu atat de speciale.
Mirela
30+
alexutzzza spune:
miremia se echilibreaza raportul de fortze, a mai venit o fetita
. Mai si mie mi se par
povesti cu zane hainele zanei
31+
Yannis
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza miremia se echilibreaza raportul de fortze, a mai venit o fetita povesti cu zane hainele zanei 31+ Yannis |
Da...acum aveti de unde alege.
Mirela
30+
danasor spune:
referitor la nume, nici eu nu-s hotarata, inca mai caut, dar vad ca si soacra-mea are aceeasi problema, vine la mine cu tot felul de nume si cam ma deranjeaza lucrul acesta; i-am spus sa nu se mai gandeasca
, cred ca s-a cam suparat, ca e mare suparacioasa, dar daca eu asa simt... 

31+ 
danasor spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza miremia se echilibreaza raportul de fortze, a mai venit o fetita povesti cu zane hainele zanei 31+ Yannis |
is cu voi de pe la vreo 22,00, dar ma uitam si la film cu Al Pacino, si pana sa va spun si eu ceva voi erati pe pagina urmatoare

31+
miremia spune:
Eu pe a mea o duc la somn. Ii ajunge cat si-a facut de cap cu flacaii pe aici. Va 
pe toate si pe toti!
Mirela
30+ 
alexutzzza spune:
danasor cred ca retrag si io fecioru ca ma omoara in capu pieptului acu pare infipt cu picioarele in cosu pieptului de-mi taie respiratia si misca din fund de colo colo
si cand misca ma preseaza si mai tare in capul piptului....
31+
Yannis
danasor spune:
somn usor, si noi incercam sa
Alexutzzza dulciurile de azi si-au facut efectul, uite ce ora te-a prins pe aici
esti plina de energie

31+