Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
PrettyBaby spune:
ati reusit sa adormitzi?..va invidiez :P..vreau si eu sa 
..ACCUUMM!...
nu merge la comanda
Diana
31+
alexutzzza spune:
danasor nu dulciurile ci somnu de la amiaza si cafeaua de dupa amiaza ca am baut o cafelutza slaba cu fetele 
PrettyBaby tu de ce nu poti sa dormi?
31+
Yannis
PrettyBaby spune:
alexutzzza eu de cand cu sarcina am insomnii...nu mai pot adormi
asta este..m-am obijnuit
Diana
31+
alexutzzza spune:

AAAAMMM gasit ceva gen "cum se face husa de saltea pentru prosti (for dummies)" 

cristies uite seamana cu paintul tau! da!!! acum stiuuuu!!Uite www.lucrudemana.com/croitorie-tipare-si-proiecte-f7/cum-faci-o-perna-fara-nasturi-sau-fermoar-si-o-husa-de-saltea-t13.htm" target="_blank">aici!
31+
Yannis
alexutzzza spune:
dap, insomniace convinse, io acuma caut totusi croitorii in Bucuresti ca poate nu o incarc pe mama cu huse de saltea dar nu se gasesc pe net asa ceva ....
31+
Yannis
decenuela spune:
neatza....cam dimi...dar eu dau cafeaua....sper sa ramana calda pana va treziti voi...desi vad ca schimbul 3 e din ce ince mai numeros.
eu am dormit mai bine..adik..nu m-am mai trezit la 1 ci la 3...:)
am de citit din urma...dar cum nu e activitate , am tot timpul. am fost ieri in carrefour berceni si mi-am mai luat pt bb : caditza cu suport de la baby ..parca asa..e tare faina..99 ron, niste scutece de finet, biberon, suzete , pampersi , servetele, betigase...nu mai stiu ca al meu tot punea in cos...pt ine o pompa de san , primii pasi..era mai ieftina..nu stiu daca am sa folosesc dar...
sper ca usor, usor, sa le am cat decat.
ma duc sa citesc.
32+ 
decenuela spune:
mai fertelor...citesc de mai bine de o ora...cum doamne iarta-ma sa retin totul...aveti mila...am si io o varsta...si mai sunt si insarcinata iar neuronul....aa...care neuron????
despre zodiigandacul meu daca e cuminte se va naste capricorn...desi mi-as fi dorit f mult sa fie varsator ca MINE..:))...( mi-a tras una la ficat...clar , capricorn va fi ) caposi frate si incapatanati si cam singuratici...dar...sper sa-i fie bine. Varsatorii sunt firi deschise, sociabili, altruisti, independanti si f practici. dar..cum spunea cineva..sanatosi sa fie...
poze...sper sa ma supar intr-o zi si sa fac ... voi sunti f f harnice...
ati vb atata de lenjerii..eu care voi avea cos..3-4 luni ce ma fac?
ooo dumnezeule, nu mai stiu nik din urma...am in cap doar finet..cusaturi..tampoane

eu sunt putin in deriva, in sensul ca mama...nu stiu cat a avut din tot ceea ce avem noi pt bb, nu stiu cat a respectat regimul alimentar inainte si dupa nastere...sterilizare..etc. Cert e ca eu stiu vag la ce se foloseste aspirina...si cam atat. Nici bolile copilariei nu le-am facut ( le-am luat pe rand de la scoala cand eram invatatoare...ultima fiind rubeola la 28 ani). n-as vrea sa cresc un cocolosit si sa-l indop cu medicamente...mi-e ca, cu cat ne stradium sa-i protejam cu toate modernismele astea...cu atat le facem rau fara sa stim..umblam la imunitatea lor.
hm...si apropo de noroc...ne-am dus la o matusa de-a lui ( eu ii zic matusa tamara) ca vrea sa ne cumpere ea cosuletul si insita sa ne dea banii ( costa 250)...e tare dragutza..dar ma omoara cu detaliile...si mi-a dat de cosuletz...mie nu-mi prea place sa primesc cadouri...insa dca ea a dat cu drag pt gandac....care nici nu s=-a nasc dar primeste cat 7 cosulete...am luat, mai cu rusine...dar...hm...capricornii norocosi??/
AOLEU...ma termina mainile , nu mai pot inchide pumnul...oare senzatia asta trece imediat dupa nastere..sau in timp...mi-e ca-l scap pe asta micu...

...si nu mai am fortza in mani...
32+ 
decenuela spune:
cu intarziere....CRIS_MARIO SA fiti fericiti , sa va iubiti si sa aveti grija unul de celalat si evident , sa va bucureati de copii.
si legat de nunata ( nu e cazul la tine) mi-am amintit un banc care m-a amuzat:
Bula catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!
32+ 
alicredo spune:
'neata!
decenuela multu de cafea...eu o tai la lucru si aveam nevoie...mai ales ca nu mai pot dormi ca am avut un cosmar ca ma insela al meu

totusi nu e cam devreme sa fi treaza duminica?![]()
lorex esti o scumpa si o atenta! multumesc...
30+