Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
miremia merci, nu stiam ca ploua. Nu, nu faci husa ptr aparatoare...cred....cred ca ele se spala... am zis ca iau aparatori (la babyna site pe care ti l-am dat la targ mi-au zis ca vand si pe bucati nu treb sa iau tot setu si am zis ca iau niste aparatori mai neutre sau material de cearseaf mai neutre ca sa fol aparatorile cu orice cearseaf sau invers, vad cum gasesc mai usor. PP ca aparatorile au husa la banii aia care se spala...presupun, mai investighez la kidex sau dau o fuga pan la babyna ca-s p popa nan, ajung rpd din pta albaiulia.
31+
Yannis
Andre_lina spune:
Alexutza... eu zic sa nu stai fara apa toata noaptea. Daca ti-e greu, si te inteleg.... sa iesi dupa apa, fa-ti un litru de ceai si mananca ceva fructe daca ai, dupa atatea dulciuri, trebuie sa bei apa, ti se va usca gatul si te vei gandi numai la apa. Nu sta asa!
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Si setul de lenjerie....cam ce cuprinde in afara de cearceaf? Mirela 30+ ![]() |
Pai la inceput nimic
Daca ai patut de lemn trebuie puse huse la protectii si la paturica o fata, hai doua.
Dupa aceea, fete de perna (de pe la 9 luni parca, desi am auzit ca merge si mai devreme).
Si cam atat.
32+
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza miremia merci, nu stiam ca ploua. Nu, nu faci husa ptr aparatoare...cred....cred ca ele se spala... am zis ca iau aparatori (la babyna site pe care ti l-am dat la targ mi-au zis ca vand si pe bucati nu treb sa iau tot setu si am zis ca iau niste aparatori mai neutre sau material de cearseaf mai neutre ca sa fol aparatorile cu orice cearseaf sau invers, vad cum gasesc mai usor. PP ca aparatorile au husa la banii aia care se spala...presupun, mai investighez la kidex sau dau o fuga pan la babyna ca-s p popa nan, ajung rpd din pta albaiulia. 31+ Yannis |
E bine daca gasesti aparatori care sa se asorteze.
Ce preocupari avem si noi la 1 sambata noaptea.
Mirela
30+
alexutzzza spune:
cristies 

o sa iasa cu fetele si rad femeile de el cu Tweety!
Andrelina da asta era ultima solutie daca nu gaseam apa sa fierb apa de la robinet si sa fac ceai, hai ca scriem un capitol intreg in 4 fete care se va numi "cearseafuri" si "surse inedite de apa in casa" 

31+
Yannis
cristies spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Andrelina ala e chiar comlpicat! eu am asternuturi si mai simple cristies aha merci , stateam pe spate cu masa de micdejun si laptopu dar ma intors. Cat despre suc..am un granini da mai rau mi s-a facut sete, dar...am cautat apa! ![]() ![]() Parca as fi in desert! si am gasit in cutia pentru apa a expresorului e aprox un litru imi ajunge pana maine ca maine oricum ies ca nu mai am mandarine 31+ Yannis |
Bravo!!!! Eu am cana filtranta si beau de la robinet, ca tot p-aia o folosesc si la mancare, si la filtru...
Dar vine ea vremea cand n-o sa mai retin apa...

32+
alexutzzza spune:
miremia la ikea am vazt la pret ok aparatori de pat si am vazt si complet albe dar eu am pat de140 cu 70 si nu am gasit masuri ptr mine 
31+
Yannis
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pai la inceput nimic Daca ai patut de lemn trebuie puse huse la protectii si la paturica o fata, hai doua. Dupa aceea, fete de perna (de pe la 9 luni parca, desi am auzit ca merge si mai devreme). Si cam atat. 32+![]() |
5??? Bine ca mi-ai zis ca eu ma multumeam cu vreo 2. Nu cred ca o sa o invelesc cu patura, la noi e cald si cred ca ajunge un scutecel din acel finet.
Mirela
30+
cristies spune:
Si pe mine ma obsedeaza Tweety...
Eu cand am luat materialul tocmai auzisem povestea unei prietene careia i-a facut bebe o toxinfectie alimentara si a schimbat intr-o singura noapte 10 cearceafuri (ale patutului) + 3 ale lenjeriilor lor, care evident ca nu erau spalate separat...
Si asa m-am procopsit. Dar nu raman eu cu el. Poate mai sunt mamici carora le place Tweety. Ca pe copii nu-i intreaba nimeni.
32+
miremia spune:
Apropo alexutza de alpenliebele cu caramel 

Te-am auzit ieri si mi-am luat o cutie...pe care am mancat-o aproape in intregime. Pe la 2 noaptea eram in real, si daca tot aveau bomboane am mai luat o punga.
Numai ca m-a apucat o mancarime....al meu a tras concluzia ca de la cata cioco am bagat, asa ca a doua punga a fost pusa bine. Pana azi la pranz![]()
Deci te rog, fie-ti mila!! La mine chiar se depune.
Mirela
30+