Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
cristies.... Da relativ, o sai arat lui mami un cearseaf de oameni mari si soto se prinde sau poate gasesc o cusatoreasa vorba Andrelinei ca sa nu o mai incarc pe mami ca are destule pe cap, pana mea taie de 2 ori si pune un elastic
nu e Doina Levintza
31+
Yannis
Andre_lina spune:
Cel mai bine iei unul dinasta http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/CumparaturiBebel#5409285545070193330
si ii duci croitoresei mostra, sa nu se scuze ca nu pricepe![]()
![]()
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza bai am o senzatie ciudata de "greu" simt ca e ceva inghesuit fix in capu pieptului in...aici la stomac sub sani unde se unesc sanii acol si abia respir trag serios aer in piept adik trag destul de tare aer in piept... Am zis ca sunt fetele la mine si ca din cauza ca nu stau perfect relaxata si intinsa ma simt asa nu am dat atentie dar acum respir din ce in ce mai greu desi m-am intins simt greu si simt ca ma apasa si mie sete de mooor si nu mai am nimic de baut ca au baut fetele tot 31+ Yannis |
Si eu am senzatia asta. Cica impinge bebe cu picioarele sau capul si acolo se contracta uterul. Nu sta intinsa, stai pe stanga...
Cat despre apa... comanda pizza si suc. Desi la cate lucruri minunate ai mancat azi...
32+
alexutzzza spune:
miremia de regula au aparatori cearseaf de pat cearseaf de pilota si aparatori de pat si fata de perna, uita te de exemplu
www.babyna.ro/lenjerie-orchestra-p-1671.html?osCsid=2433faa4b90257b9a1c3af7e86862aed" target="_blank">aici
31+
Yannis
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Si eu am senzatia asta. Cica impinge bebe cu picioarele sau capul si acolo se contracta uterul. Nu sta intinsa, stai pe stanga... Cat despre apa... comanda pizza si suc. Desi la cate lucruri minunate ai mancat azi... 32+![]() |
Eu cand patesc asa ma ridic in fund. Si daca o sa vrei sa mergi dupa apa vezi ca afara ploua. Eu ieri am ramas fara apa si am baut de la robinet.
Mirela
30+
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza miremia de regula au aparatori cearseaf de pat cearseaf de pilota si aparatori de pat si fata de perna, uita te de exemplu www.babyna.ro/lenjerie-orchestra-p-1671.html?osCsid=2433faa4b90257b9a1c3af7e86862aed" target="_blank">aici 31+ Yannis |
Pai si sa fac si husa pt aparatoare?

Mirela
30+
Andre_lina spune:
Cel mai bine iei unul dinasta http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/CumparaturiBebel#5409285545070193330
si ii duci croitoresei mostra, sa nu se scuze ca nu pricepe![]()
![]()
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
cristies spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Cel mai bine iei unul dinasta http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/CumparaturiBebel#5409285545070193330 si ii duci croitoresei mostra, sa nu se scuze ca nu pricepe 36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!! |
Foarte tare! Materialul chiar pare molicel. Al meu e cam batos. Si am luat si ca inecata, un sul intreg, pe vremea cand doream patut din lemn si protectii all over. Acum ca am luat patut rabatabil o sa-i ajunga lui fi-miu pana la facultate
32+
alexutzzza spune:
Andrelina ala e chiar comlpicat! eu am asternuturi si mai simple ![]()
cristies aha merci , stateam pe spate cu masa de micdejun si laptopu dar ma intors. Cat despre suc..am un granini da mai rau mi s-a facut sete, dar...am cautat apa! 

Parca as fi in desert! si am gasit in cutia pentru apa a expresorului e aprox un litru imi ajunge pana maine ca maine oricum ies ca nu mai am mandarine ![]()
31+
Yannis
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Foarte tare! Materialul chiar pare molicel. Al meu e cam batos. Si am luat si ca inecata, un sul intreg, pe vremea cand doream patut din lemn si protectii all over. Acum ca am luat patut rabatabil o sa-i ajunga lui fi-miu pana la facultate 32+![]() |

bietul tweetyMirela
30+