Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

asa ca fapt divers, ca oricum pare "epuizat" subiectul cu lenjerii, etc: eu am 2 cearsafuri, unul cu elastic, unul fara. la ana mi-au ajuns asa+ scutece/prosopele puse la cap.
am vazut ca vreti sa va luati protectie impermeabila ptr. saltea. cica nu-s recomandate cele de dimesniunea saltelei, ci cel mult de 50cm, ca nu respira salteaua si se incinge si bb si se strica si salteaua. astea din cocos, cel putin+ cele de iarba de mare.

protectiile laterale: eu am luat set de la babyexpo: lenjerie pat (cearsaf, plic pilota, pernuta)+ laterale de 370cm, adica tot conturul. a fost 60 lei. era o firm/producator din romanica... nasa mea stiu ca le face tot la coitoreasa, cumpara material de lenjerie + vatelina. cica dureaza o zi si e ff convenabil. io nu am o croitoreasa, deloc. daca aveti de recomandat, pliz

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Si mie mi-ar placea o croitoreasa care sa lucreze bine si ieftin. Iar cu protectia impermeabila ai dreptate, suna logic ce zici tu acolo, nu m-am gandit
Da daca iei numa de 50 cm cum o pui? Si unde gasesti numa asa o fasie de protectie?...parca as lua una cat tot patu macar ptr primele luni cat de rau poa sa faca?
Iar setul tau e incredibil de ieftin!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sar'mana!!!
Chiar imi scapase ca scrie ca le pot face la orice dimensiune. Maine sun la ei.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

stiu ca eu am sunat la ei si mi-au zis ca pot face dar nu o cos pe margini, nu ii fac tiv saltelutei.
am gasit eu alt site unde fac (http://reclama/detalii.php?cod=MC20)...nu stiu daca iti convine pretul si textura...daca nu icearca la babycomfort dar sa te asiguri ca ai o croitoreasa sa iti faca tivul.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salutare fete harnicutze.

scriu repede ceva ca sa "apar" si eu in captolul asta, ca oricum mi-am pierdut titlul de "vorbareatza" odata cu ...orgia verbala de noaptea trecuta: bravo fetelor: andrelina, inteleg, ca e deja cu bagajul facut si... bebe aproape "afara", dupa zicea ca-l simte; alexutzza, fara sotz si cu endorfinele date peste cap de tonele de bunatazi papate cu prietenele, iarasi inteleg.... dar restu"??? ce motive aveti de-i tineti pe bebei treji toata noaptea?? (se pare ca-s mai invidioasa decat vroiam sa recunosc: as fi vrut si eu la discutzii, decat cu ochii-n tavan.)

lylika, nu mai stiu daca tu ai programare sau a zis dr. ca ...AMR 1 sapt?mare ghinion cu mobila, dar acum alte chestii sunt mai importante: tu si bebe si marele eveniment. se rezolva ele intr-un fel, pana la urma.

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

pai dr initial a zis ca pe 14 decembrie, saptamana trecuta mi-a zis ca daca se mai amelioreaza lichidul amniotic si se dezvolta bebele, atunci o sa facem intre 10-13 decembrie (deci sa zicem cezariana programata)...off, numai gandul si ma ia cu friguri.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:

Sar'mana!!!

stiu ca eu am sunat la ei si mi-au zis ca pot face dar nu o cos pe margini, nu ii fac tiv saltelutei.
am gasit eu alt site unde fac (http://reclama/detalii.php?cod=MC20)...nu stiu daca iti convine pretul si textura...daca nu icearca la babycomfort dar sa te asiguri ca ai o croitoreasa sa iti faca tivul.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

ADICA bebelusul tau (scrislegat) punct ro/detalii.php?cod=MC20
?

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

multumesc alexutzzza .... intre udatul florilor si ajutat sot la bucatarie am reusit sa intru

Puiutul nostru
La mami in butica
30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Sar'mana!!!

da...scuze...nu mi-am dat seama ca o sa mi-l taie...
este pe bebelusul tau punct ro
si scriu ca maxim este 140 x 70

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

?

31+ Yannis

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

vin si eu cu o intrebare...
in bucuresti stiti pe cineva caruia sa ii fie foame si sa faca mobila pe comanda...
caci imi e clar ca la asta trebuie sa renunt.
nu mai vreau decat camera lui bebe...si nu e mare lucru, doar ca am pretentii sa il faca colorat viu si de aia nu comand de pe net.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Sar'mana!!!

da...scuze...nu mi-am dat seama ca o sa mi-l taie...
este pe bebelusul tau punct ro
si scriu ca maxim este 140 x 70

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

?

31+ Yannis

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

da
e bebelusul tau punct ro, nu mi-am dat seama ca imi taie ca se considera reclama, eu ziceam sa fiu cat mai eficienta:)
dar cum ti-ai dat seama despre ce site e vorba?

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna ziua fetelor!

Ne-am trezit cam tarziu azi
In legatura cu lenjeria de pat m-am gandit asa: o sa-i fac 2 cearsafuri pt saltea si daca nu gasesc aparatori pt patut asortate ii fac si de alea. Si in plus o sa mai iau un set de lenjerie din comert. De invelit...scutec din finet. Si cred ca m-am hotarat....ca m-am saturat si eu de nehotararea mea.

Motivul vorbariei de aseara....tati ori dormea ori lucra, iar noi ne plictiseam.

Vreau la Ikea si tati iar doarme.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

alexutza eu stiu un croitor pe langa noi....e pe o straduta cu case, perpendiculara pe dristorului. Dar acum nu stiu daca se baga la lenjerii si nici nu stiu cat e de priceput.

Mirela 30+

Mergi la inceput