Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

lillyka sar'mana Tocmai voiam sa te rog sa imi dai site-ul pe mess dar m-a luminat alexuzzza, asa ca va trimit la amandoua un

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lilyka ce putin mai e! Nu-mi vine mie sa cred, daramite tie.
Cristies tare frumose lucrusoarele!
Cris_dogarel super ieftin setul tau. Eu la baby expo nu am putut sa merg, iar preturile de pe net sunt foarte mari.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, pai tocmai ca la inceput nu vad de ce sa pui pe tot atul, ca bb nu se invarte. pericolul sa ude e langa pampers sau sa regurgiteze peste tot e dupa 4-5-6 luni, cand incepe frickineala. am vazut scutece impermeabile mici (50cm, parca) la carrefour.

daca aveti croitor/mame care au mai incercat cate ceva, lenjeriile sunt de fapt cele mai simple chestii de facut. la fel si aparatorile. cred ca si noi/ oricine poate face tiv la material, daca are masina de cusut si ..mai putina lene decat mine

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Vad ca subiectul lenjerii a aprins spiritele... hehe ce ma bucur.

Eu am 2 cearsafuri de bbc cu elastic si 5 scutece de finet, incerc doar cu ele... daca nu ma descurc, o trimit pe mama la shopping de finet.

Eu tot mananc de cand m-am trezit doamne apara. cred ca magne b6 imi provoaca foame...
Tot am iesit azi putin pana la emag si inapoi fugutza, nu ca alta data cu 2-3 opriri prin magazine. E alte vremuri

Adevarul e ca am morcovelul destul de adanc...

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lilik pai ... io v-am mai spus ca dulcele e hrana pentru creier, deci neuronu meu se pastreaza bine daca e hranit corespunzator, am luat codul de la finalul linkului (MC20) si am dat pe google "saltea MC 20) si a aparut primu link
miremia teoretic oricine ar putea sa se bag ela lenjerii de pat. Asa cum zicea si cris.dogarel nu e mare scofala deloc, eu i-as da lui mami ca e f priceputa, mami face si rochii si costumase si de toate de-ti sta mata in coada, f talentata, problema e cu timpul ptr ca are in grija un copil hiperactiv ca mine care ba o trimit la casa de sanatate cu nu stu ce contrac, ba o trimit la circa financiara cu PFA ul meu ba vreau nu stu ce etc si mai are "in bratze" si pe tati pe care "l-a crescut" lenes si pe bunica-mea care la fel o suna de 3 ori pe zi ca vrea paine..ii ia paine suna ca vrea lapte, ii ia lapte suna ca vrea nu stu ce... de fapt bunica vrea atentie si vrea sa nu se simta singura da uite asa o alearga pe mami si de aia ma gandeam dak nu e scump sa o scutesc de inca o "comanda"

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Chiar nu mai e nimeni pe aici? Unde ati disparut fetelor?

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

numa io cu copchilasu meu care imi inghesuie stomacul, matzele, intestinele tot! offf pe toate le ia la suturi. Credeam ca-s singura...oricum e liniste asa ca ma bag la un film..pare mai mult de copii...fantezie "busola de aur" vedem...

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetele!harnicute si vorbarete ati fost we asta...moammmma si ce de cumaparturi bageje si late trebi ati mai facut...hm...oare mai sunt mamici asa zalude ca mine sa fie varza la cap cumparaturiintra bubu in concediu atunci vai de finantele mele
paulsa cresti mare,sanatois si cuminte si sa bucuri familia imi cer scuze de intarziere
casa de piatra crissa fiti toata viata asa fericiti cum sunteti acum si sa va iubiti chiar mai mult ca acum
lilikscoatem majoretele mai putin
noi prezentam diverse locuri cu junghiuri carcei ce mama naiba or fii dar suntem cam imobilizati din cauza lor si ma tot invart prin casa doar doar or trece!
la fetele ce trebuiesc sa stea cuminti sa tina bebei la caldurica
la toate fetele ce mai

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

mai o intrebare fetele daca ma puteti ajuta....patuturile ce se strang ce au salteluta aceea mai sus ce se si coboara cand creste bebe peste ea mai trebuie inca una pusa sau e de ajuns aia?nu ma pricep deloc...si se pune direct lenjeria sau mai trebuie extra

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Maine avem programate niste drumuri si nu stiu daca apuc sa intru asa ca vreau sa urez la multi ani tuturor ce poarta numele Andreea sau Andrei! Multa sanatate si fericire!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput