Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

la babycomfort in crangasi nu mai fac pe comanda? stiu ca au de toate felurile...ce dimensiuni are patul?

31+ Yannis

Patul e de 85 cm /53 cm. Am intrat pe site la babycomfort dar nu am gasit nimic de saltele pe comanda. Poti sa imi spui pe unde in Crangasi ca poate da tati o fuga si intreaba direct la sursa...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Off chiar ca dificile dimensiuni, nu stiu unde exact in crangasi ca nu am fost la ei, poti intreba la kidex daca te duci sau poti trimite pe tati am inteles ca pe langa podu grant, scrie pe site. Oricum sunt mai multe fete care stau in zona si au scris pe forum ca fac la comanda si sunt cateva tipuri de saltele care daca dai clic si deschizi la detalii scrie ca le fac pe orice dimensiuni. Poti incerca sa dai un telefon treb sa fie date de contact pe site

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Sar'mana!!!
Chiar imi scapase ca scrie ca le pot face la orice dimensiune. Maine sun la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna dimi, fetele!

eu nu am mai scris de mult dar v-am citit mai tot timpul desi mi-e greu sa tin pasul cu voi in ritmul in care scrieti....
multumesc fetelor harnicutze pt sfaturile utile pe care le dau
in curand o sa intru si eu in prenatal si atunci voi fi mai activa in grup.
As vrea tare mult sa imi trimiteti PM cu userul comun si parola ... am inteles ca sunt materiale interesante acolo si cum sunt in plina faza de documentare

va pupi pe toate si va doresc bebei sanatosi si la termen

Puiutul nostru
La mami in butica
30+ cu

Mergi la inceput

happyella ai PM

31+ Yannis

Mergi la inceput

mi-am pus si io ticker la semnatura, ia sa vedem, merge?

editat: DAAA!! DAAA! DAAA!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor e foc continuu in odiseea noastra, nu-mi venea sa cred cand am vazut cat ati scris noaptea trecuta. Ati fost schimbul 3 cel mai harnic de pana acum.

Alexutzza nici nu ma mir ca ai visat asternuturi la cat ati dezbatut
Fetelor si eu zic ca sunt prea multe 5 asternuturi. 2 hai 3 ajung. Si Toma a regurgitat pana la 6 luni dupa fiecare masa, oricat ma chinuiam sa-i dau aerul afara. Si tocmai pt asta sunt foarte bune scutecele de finet, i le puneti sub caput si le schimbati pe acestea, nu tot asternutul.
Ma uitam la seturile cu asternut si aparatori de pat. Dupa ce ca sunt scumpe, apartoarele nu sunt decat pentru o parte din patut. OK la inceput ajung ca nu se foieste bebe, dar apoi trebuie pe toata dimeensiune patului. Se misca mult in somn si isi pot baga piciorusele printre gratiile de la pat.
Cred ca pana la urma voi lua de la Ikea ca e pt tot patull, din asta:
http://www.ikea.ro/ro/Produse/108/7430/Textile_pentru_camera_copilului/BARNSLIG.htm
Mi se pare ok ca pret, nu-mi prea place imprimeul dar poate mai au si alt model.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salutare fete harnicutze.

scriu repede ceva ca sa "apar" si eu in captolul asta, ca oricum mi-am pierdut titlul de "vorbareatza" odata cu ...orgia verbala de noaptea trecuta: bravo fetelor: andrelina, inteleg, ca e deja cu bagajul facut si... bebe aproape "afara", dupa zicea ca-l simte; alexutzza, fara sotz si cu endorfinele date peste cap de tonele de bunatazi papate cu prietenele, iarasi inteleg.... dar restu"??? ce motive aveti de-i tineti pe bebei treji toata noaptea?? (se pare ca-s mai invidioasa decat vroiam sa recunosc: as fi vrut si eu la discutzii, decat cu ochii-n tavan.)

lylika, nu mai stiu daca tu ai programare sau a zis dr. ca ...AMR 1 sapt?mare ghinion cu mobila, dar acum alte chestii sunt mai importante: tu si bebe si marele eveniment. se rezolva ele intr-un fel, pana la urma.

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza m-am uitat pe ticker-ul tau si am intrat si eu pe site-ul ala si au aparut morcovii, iepurasii si gradinarii...

Tanaion fi-mea numai intre gratiile de la patut dormea. A venit la un moment dat medicul sa o vada si nu reusa sa o scoata de acolo Mie mi-a fost teama sa nu se sufoce cu nasul in aparatori si nu am folosit decat niste bureti in care am imbracat gratiile patutului una cate una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

asa ca fapt divers, ca oricum pare "epuizat" subiectul cu lenjerii, etc: eu am 2 cearsafuri, unul cu elastic, unul fara. la ana mi-au ajuns asa+ scutece/prosopele puse la cap.
am vazut ca vreti sa va luati protectie impermeabila ptr. saltea. cica nu-s recomandate cele de dimesniunea saltelei, ci cel mult de 50cm, ca nu respira salteaua si se incinge si bb si se strica si salteaua. astea din cocos, cel putin+ cele de iarba de mare.

protectiile laterale: eu am luat set de la babyexpo: lenjerie pat (cearsaf, plic pilota, pernuta)+ laterale de 370cm, adica tot conturul. a fost 60 lei. era o firm/producator din romanica... nasa mea stiu ca le face tot la coitoreasa, cumpara material de lenjerie + vatelina. cica dureaza o zi si e ff convenabil. io nu am o croitoreasa, deloc. daca aveti de recomandat, pliz

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Tanaion io-mi fac cearseafurile (husa de salta si cel de pilota) din finet si o sa fac si "scutece" ptr pus la cap, o sa trebuiasca sa cumpar aparatori de pat si paturica. SUNT SCUMPEEE!!! la ikea mai au un model cu buline si unu complet alb si mi se par f ok, as fi dat orice sa pot sa iau da la mine pat e 140x70 deci 420 toate laturile si nu merge ala. Singura optiune imi raman cele de pe site de la babyna ca ziceau ca vand si separat seturile de lenjerie sa vad cat costa numa aparatorile separat ca e 280RON un set cu aparatori ptr numa juma de pat, deci treb sa iau 2 seturi de aparatori si paturica asortata...o sa merg luni ca-s aproape sa ii intrab cat ma costa asa.
cris.dogarel ai surprins perfect "profilul psohologic" de aseara cu sotu plecat si endorfinele
mariucasara mie imi zici? ca-mi zice ca AMR 62 de zile dar ecografic bbe mai mare deci mai taiem 2 zile, ptr cezariana dr. a zis ca de obicei se fac cu aprox 10 zile inainte, deci mai taiem 10 zile...macar tickeru zice 62 nu 50 , apar morcovii da tine gradinarii departe!

31+ Yannis

Mergi la inceput